Four Seasons Resort Maldives at Kuda Huraa - Maldivi

Four Seasons Resort Maldives at Kuda Huraa ******

Special Tour 7/10/14 noći
Kuda Huraa, Noordelijke Malé-atol 20097, Maldives Maldivi Tour Guide: Four Seasons Resort Maldives at Kuda Huraa ******
Lokacija
Nalazi se na ostrvu korala veličine 12 hektara. Udaljen je oko 25 minuta brzim brodom od aerodroma Male.
Sadržaj hotela

Hotel: Resort je prekriven tropskom vegetacijom, okružen kristalno čistom vodom i direktno na beloj peščanoj plaži. Poseduje 4 restorana, bar, 2 bazena (jedan za odrasle), bar na bazenu, terasu za sunačnej sa ležaljkama i suncobranima, butik, dečiji klub, klub za tinejdžere.

Hotel ima 96 paviljona i bungalova koji su smešteni direktno na peščanoj plaži ili su izgrađeni na stubovima u laguni. Sa king size krevetom ili dva odvojena kreveta, kadom, tušem, spoljašnjim tušem, fenom za kosu, TV-om, telefonom, Wi – Fi, DVD plejerom, mini – barom, aparatom za čaj i kafu, sefom, klima uređajem, plafonskim ventilatorom.

Beach Pavilion Pool: oko 107 m2 (unutrašnji deo oko 45 m2), pojedinačni bungalovi u blizini plaže sa plunge bazenom, terasa sa ležaljkama, suncobranima i pogledom na tropsko zelenilo.
Sunrise / Sunset Beach Bungalow Pool: oko 145 m2 (unutrašnji deo oko 63 m2), komforni, sa direktnim pristupom plaži i pogledom na more. Bungalov na strani izlaska sunca / zalaska sunca.
Sunrise / Sunset Water Villa Pool: oko 130 m2 (unutrašnji deo oko 61 m2), na stubvima u laguni, prilaz moru preko merdevina. Strana izlaska sunca / zalaska sunca.
Family Beach Bungalow Pool: oko 157 m2 (dnevni boravak oko 75 m2), kao Beach Bungalow sa bazenom, ali sa odvojenom sobom za decu.
Sunrise Family Water Pool Villa: oko 146 m2 (dnevni boravak oko 91 m2), ista opremljenost kao Water Villa, ali sa king size krevetom i odvojenom dnevnom sobom, toaletom za goste i tušem. Dve terase sa stepenicama vode direktno do platforme za plivanje u laguni. Na strani izlaska Sunca.

Sport & fitness: Uključeno: fitnes centar, surfovanje na vetru, snorkeling, kanu, kajak, jedrenje, tenis. Uz doplatu: ronjenje (PADI, 30 najboljih mesta ronjenja u blizini), skijanje na vodi, pecanje na pučini, motorizovani vodeni sportovi, škola surfovanja (časovi od navršenih 6 godina).

Usluga
Noćenje sa doručkom / Polupansion


Avio prevoz (redovne avio linije) 
iz Beograda ili po želji sa drugih aerodroma u regionu.


VREME POLASKA
Dolazak na aerodrom dva sata pre poletanja aviona. Redovna linija sa presedanjem. Tačno vreme polaska zavisi od izabrane opcije putovanja.

CENA OBUHVATA:
  • smeštaj u odabranom hotelu na bazi izabrane usluge
  • transfer aerodrom – hotel – aerodrom
  • organizaciju i realizaciju putovanja

 

CENA NE OBUHVATA:
  • avio karte sa pripadajućim taksama
  • zdravstveno putno osiguranje, preporučujemo UNIQA osiguranje
  • individualne troškove putnika, kao i sve ostale nepomenute troškove
  • sve takse podložne su promenama i uplaćuju se u agenciji u dinarskoj protivvrednosti pre polaska na putovanje
1. dan – BEOGRAD – MALDIVI

Dolazak na aerodrom dva sata pre poletanja i let za Maldive sa presedanjem. Transfer do hotela i smeštaj.

2. dan – Maldivi

Boravak u hotelu na bazi odabrane usluge prema izboru željenih dana.

Poslednji dan

Transfer do aerodroma. Čekiranje i let za let za Beograd sa presedanjem

AVIO PREVOZNIK i CENE AVIO KARATA su promenljive i zavise isključivo od trenutne raspoloživosti slobodnih sedišta na letu. Svi letovi iz Beograda su sa presedanjem.
VAŽNA NAPOMENA:
-Putovanje je osmišljeno za individualne putnike.
-Moguće je odabrati datume, termine polazaka i broj noćenja, na osnovu čega se formira cena
-Konačna cena zavisi od trenutne raspoloživosti u hotelu/avio prevozu i podložna je promenama shodno cenama koje su važeće u momentu rezervacije.
– Moguće je rezervisati i hotele koji nisu u ponudi cenovnika. Opisi i slike hotela se nalaze na web adresi:
https://www.discoverytravel.rs/putovanja/daleke-destinacije/indijski-okean/maldivi/
– Moguće je rezervisati različite tipove usluga: samo najam, noćenje sa doručkom, polupansion, pun pansion, All Inclusive
– Moguće je rezervisati različite tipove soba za različiti broj osoba
– U pitanju su individualna putovanja sa svakodnevnim polascima iz Beograda na redovnim avio linijama različitih avio kompanija
– Dužinu boravka i datum putovanja odredjuje putnik

Uslovi plaćanja:
• Plaćanje hotelskog smeštaja se vrši avansnom uplatom od 40% od ukupnog iznosa prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 30 dan pred put
• Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti , na dan uplate prema zvaničnom srednjem kursu NBS za ugovore koji su zaključeni od 30.07.2019.
• Plaćanje avionskih karata se vrši prema kursu rezervacionog sistema na dan uplate u dinarskoj protivvrednosti
• Sva plaćanja moguća su gotovinom, kreditnim karticama Visa, Master, Dina, Maestro, preko računa uz profakturu izdate od strane agencije, platnim karticama na rate: 40% prilikom rezervacije, a ostatak od 60% do 6 jednakih mesečnih rata BEZ KAMATE – ovaj način plaćanja važi samo za korisnike kreditnih platnih kartica Banke Intesa (Visa, Master do 6 rata i American Express do 4 rate bez kamate) i direktne prijave i uplate u turističkoj agenciji Discovery Travel.

U našoj ponudi se nalazi veliki broj hotela. Za hotele koji nisu u tabeli i na našem web sajtu pošaljite upit agenciji na [email protected] ili nas pozovite na sledeće brojeve telefona: +381 11 3290 452, Mob/Viber: +381 60 3290 452 i +381 60 3290 453

Nalazi se na ostrvu korala veličine 12 hektara. Udaljen je oko 25 minuta brzim brodom od aerodroma Male. Resort je prekriven tropskom vegetacijom.
Please Contact Us for Price
    Upit Vas ne obavezuje ni na koji način. Naši operateri će Vam se javiti u najkraćem roku!