Four Seasons Resort Seychelles - Sejšeli - Daleke destinacije

Four Seasons Resort Seychelles ******

Daily Tour 7/10/14 noći
Petite Anse, Mahe Island, Seychelles Egzotične destinacije Tour Guide: Four Seasons Resort Seychelles ******
Lokacija
Luksuzni resort se nalazi na jugozapadnoj obali ostrva Mahe, na plaži Petite Anse, na jednoj od najlepših plaža Sejšela. Aerodrom je udaljen oko 18 km.

Sadržaj hotela

Hotel: Vile su raspoređene na 69 ha velikom kompleksu, ušukanom između tropskih bregova u zaleđu i bele peščane plaže okružene tipičnim granitnim stenama i palmama. Resort sadrži 2 restorana, barove, bazen sa terasom za sunčanje, spa i wellness centar, klub za decu (4 – 12 godina), bebisiting usluge.

Ukupan broj vila i suit-ova je 67, u tradicionalnom kreolskom stilu, uređeni lokalnim drvetom i ciglom, pružaju pravi užitak u pogledu na stenovite rtove u moru ili na zeleno okruženje. Svaka vila i suite sadrži prostrani spoljašnji deo, okružen tropskim vrtom, kupatilo, odvojeni tuš, fen, bade – mantil, telefon, TV, mini – bar, sef, klimu, terasu sa natkrivenim delom sa dnevnim ležajem, trpezarijski deo, spoljašnji tuš, infinity bazen.

Garden View Villa: oko 186 m² (oko 71 m² dnevni boravak), pogled na tropsko zaleđe, nekoliko koraka od obale. Sa bazenom (28 m²).

Ocean View Villa: ista opremljenost, sa pogledom na more, delimično ograničenom vegetacijom.

Hilltop Ocean View Villa: na višoj lokaciji, na bregu, sa panoramskim pogledom na more delimično ograničenom vegetacijom.

Ocean View Suite: oko 524 m² (oko 211 m² dnevni boravak), sa dve spavaće sobe / kupatila i prelepim panoramskim pogledom na more. Suite sadrži poseban privatni ambijent, koji je prostorno podeljen na 3 paviljona, a dnevni boravak odvaja od spavaćih soba. Spoljašnji deo sa terasom za sunčanje, lounge za 4 osobe i 78 m² velikim bazenom sa whirlpool – om.

Hilltop Ocean View Suite: na višoj lokaciji, sa panoramskim pogledom na more.

Sport & fitness: Nemotorizovani sportovi na vodi npr. kajak, staza za trčanje, fitness centar, oprema za snorkling, joga. Uz doplatu: stand – up veslanje, ronjenje (PADI), privatni kursevi npr. joga, surfovanje, izleti brodom, pecanje na pučini.

Usluga
Noćenje sa doručkom i polupansion na bazi bogatog švedskog stola.


Avio prevoz (redovne avio linije) 
iz Beograda ili po želji sa drugih aerodroma u regionu.


VREME POLASKA
Dolazak na aerodrom dva sata pre poletanja aviona. Redovna linija sa presedanjem. Tačno vreme polaska zavisi od izabrane opcije putovanja.

CENA OBUHVATA:
  • smeštaj u odabranom hotelu na bazi izabrane usluge
  • transfer aerodrom – hotel – aerodrom
  • organizaciju i realizaciju putovanja

 

CENA NE OBUHVATA:
  • avio karte sa pripadajućim taksama
  • zdravstveno putno osiguranje, preporučujemo UNIQA osiguranje
  • individualne troškove putnika, kao i sve ostale nepomenute troškove
  • sve takse podložne su promenama i uplaćuju se u agenciji u dinarskoj protivvrednosti pre polaska na putovanje
1. dan – BEOGRAD – SEJŠELI

Dolazak na aerodrom dva sata pre poletanja i let za Sejšele sa presedanjem. Transfer do hotela i smeštaj.

2. dan – Sejšeli

Boravak u hotelu na bazi odabrane usluge prema izboru željenih dana

Poslednji dan

Transfer do aerodroma. Čekiranje i let za let za Beograd sa presedanjem

AVIO PREVOZNIK i CENE AVIO KARATA su promenljive i zavise isključivo od trenutne raspoloživosti slobodnih sedišta na letu. Svi letovi iz Beograda su sa presedanjem.
VAŽNA NAPOMENA:
-Putovanje je osmišljeno za individualne putnike.
-Moguće je odabrati datume, termine polazaka i broj noćenja, na osnovu čega se formira cena
-Konačna cena zavisi od trenutne raspoloživosti u hotelu/avio prevozu i podložna je promenama shodno cenama koje su važeće u momentu rezervacije.
– Moguće je rezervisati i hotele koji nisu u ponudi cenovnika. Opisi i slike hotela se nalaze na web adresi: https://www.discoverytravel.rs/putovanja/daleke-destinacije/indijski-okean/sejseli/
– Moguće je rezervisati različite tipove usluga: samo najam, noćenje sa doručkom, polupansion, pun pansion, All Inclusive
– Moguće je rezervisati različite tipove soba za različiti broj osoba
– U pitanju su individualna putovanja sa svakodnevnim polascima iz Beograda na redovnim avio linijama različitih avio kompanija
– Dužinu boravka i datum putovanja odredjuje putnik

Uslovi plaćanja:
• Plaćanje hotelskog smeštaja se vrši avansnom uplatom od 40% od ukupnog iznosa prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 30 dan pred put
• Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti , na dan uplate prema zvaničnom srednjem kursu NBS za ugovore koji su zaključeni od 30.07.2019.
• Plaćanje avionskih karata se vrši prema kursu rezervacionog sistema na dan uplate u dinarskoj protivvrednosti
• Sva plaćanja moguća su gotovinom, kreditnim karticama Visa, Master, Dina, Maestro, preko računa uz profakturu izdate od strane agencije,
platnim karticama na rate: 40% prilikom rezervacije, a ostatak od 60% do 6 jednakih mesečnih rata BEZ KAMATE – ovaj način plaćanja važi samo za korisnike kreditnih platnih kartica Banke Intesa (Visa, Master do 6 rata i American Express do 4 rate bez kamate) i direktne prijave i uplate u turističkoj agenciji Discovery Travel.

U našoj ponudi se nalazi veliki broj hotela. Za hotele koji nisu u tabeli i na našem web sajtu pošaljite upit agenciji na [email protected] ili nas pozovite na sledeće brojeve telefona: +381 11 3290 452, Mob/Viber: +381 60 3290 452 i +381 60 3290 453

Luksuzni resort se nalazi na jugozapadnoj obali ostrva Mahe, na plaži Petite Anse, na jednoj od najlepših plaža Sejšela. Aerodrom je udaljen oko 18 km.
Please Contact Us for Price
    Upit Vas ne obavezuje ni na koji način. Naši operateri će Vam se javiti u najkraćem roku!