Grand Rotana Resort - Šarm el Šeik - Egipat - Letovanje

Grand Rotana Resort *****

Daily Tour 10/11 noći
Shark's Bay 296، Sharm Al Shiekh, South Sinai Governorate, Egypt Egipat
Lokacija
Grand Rotana Resort je lociran između regija Naama Bay i Sharks Bay. Na samoj je obali crvenog mora, a međunarodni aerodrom je udaljen oko 15km.

Gostima je na raspolaganju privatna plaža, opremljena ležaljkama i suncobranima, a dostupni su i peškiri za plažu ili bazen.

Sadržaj hotela

Hotelska ponuda: Gostima su na raspolaganju: spoljašnji bazeni, glavni restoran, a la carte restorani intarnacionalne, italijanske i kineske kuhinje, lobi i lounge bar, bar kod bazena, bar na plaži, snek bar, engleski pab, fitness i spa centar (uz doplatu), teren za tenis, ronilački klub (usluge uz doplatu), dečji klub sa bazenom, dečji kafić, mogućnosti pranja i peglanja veša (uz doplatu), biblioteka, Wi-Fi, besplatni šatl bus do regije Naama Bay.

Sobe sadrže: Sobe u svom sastavu imaju: kupatilo sa kadom ili tušem, fen za kosu, toaletni pribor, mini-bar (uz doplatu), sef, Wi-Fi, pribor za kuvanje kafe ili čaja, TV. Imaju dva standardna kreveta ili francuski krevet, a treći krevet je sofa na razvlačenje ili pomoćni.

Usluga
All inclusive. Obroci se služe po principu švedskog stola – samoposluživanje.


Avio prevoz (čarter let)
iz Beograda.


VREME POLASKA
Sastanak putnika na aerodromu “Nikola Tesla”, kod Šaltera Organizatora putovanja, dva sata pre poletanja aviona. Direktan čarter let za Šarm el Šeik  (oko 3 i po sata). Tačno vreme polaska će biti potvrđeno 48h pre polaska na put.

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
 • prevoz avionom na relaciji Beograd – Šarm el Šeik – Beograd (čarter let);
 • aerodromske takse odrasli i deca 2-12 god. u iznosu od 51,4 evra plaćaju se u agenciji uz aranžman (21,42 BEG/APT taksa, 0,98 evra RF taksa i 29 SSH/APT taksa). Konačan iznos avio taksi podložan je promeni i utvrđjuje se najkasnije 48 sati pre pročetka putovanja,
 • YQ taksu (doplata za gorivo) u iznosu od 20 evra. Iznos doplate za gorivo podložan je promeni do polaska na put,
 • 10 ili 11 noćenja u hotelu na bazi odabranih usluga;
 • transfer autobusom od aerodroma do hotela i od hotela do aerodroma;
 • usluge predstavnika agencije.

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
 • egipatsku vizu i uslugu viziranja na aerodromu Hurgada (25 dolara po pasošu) plaća se na aerodromu po sletanju u Hurgadu; ;
 •  međunarodno zdravstveno putno osiguranje (preporučujemo UNIQA osiguranje);
 • fakultativne izlete i individualne troškove putnika;

1. DAN
Beograd- sastanak putnika na aerodromu „Nikola Tesla“ kod šaltera Big Blue-a 2 sata ranije u odnosu na predviđeno vreme poletanja. Direktan čarter let za Šarm el Šeik. Transfer do mesta boravka po izboru. Smeštaj u izabrani hotel.

2. DAN – 10. ILI 11. DAN
Šarm el Šeik – boravak u izabranom objektu na bazi uplaćene usluge. U toku boravka biće organizovani fakultativni izleti.

11. ILI 12. DAN
Napuštanje objekta, transfer do aerodroma prema rasporedu dobijenom od agencijskog predstavnika. Direktan čarter let za Beograd. Sletanje u Beograd. Kraj programa.

NAČIN PLAĆANJA:
– Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
– gotovinski,
– kreditnim karticama Intesa banke do 6 mesečnih rata,
– čekovima građana do 6 mesečnih rata,
– ostalim platnim karticama (Master, Visa, American Express, Maestro i Dina),
– preko računa,
– kreditima poslovnih banaka (koje kupac aranžmana na osnovu ugovora o putovanju/ predračuna ugovara direktno sa bankom).

POSEBNE NAPOMENE:
Na čarter letu prevoznik je Air Serbia dozvoljen je jedan prtljag maksimalne težine 23 kg i jedan ručni prtljag maksimalne težine 7 kg.Deca ispod 2 godine nemaju pravo na prtljag.

OPŠTE NAPOMENE:
• Plaćanje i doplate u zemlji u vezi sa ovim putovanjem putnici izmiruju u dinarskoj protivvrednosti po zvaničnom srednjem kursu Narodne banke Srbije, na dan uplate.
• Krajnji rok za otkazivanje putovanja od strane agencije je 5 dana pre puta.
• Sadržaj panoramskog razgledanja i obilazaka lokaliteta, predviđenih programom, podložan je promeni ukoliko je to uslovljeno opravdanim razlozima (radovima na saobraćajnicama, lokalitetima, promenom radnog vremena na lokalitetima za vreme praznika, štrajkovima, saobraćajnim kolapsom i slično). Fakultativni izleti nisu pokriveni garancijom putovanja organizatora, obzirom da su u organizaciji lokalnih partnera.
• Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene cene prevoza promeni i cenu putovanja, kao i da u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih učesnika otkaže putovanje.
• Minimalan broj prijavljenih učesnika za aranžmane rađene na bazi letova redovne linije Air Cairo (50 putnika).
• Minimalan broj prijavljenih učesnika za aranžmane rađene na bazi čarter letova kompanije Air Serbia (120 putnika).
• Organizator putovanja ne snosi odgovornost u slučaju promena reda letenja od strane avio kompanije. Vreme leta navedeno u detaljima leta je planirano lokalno vreme. O tačnom vremenu leta putnik će biti obavešten po dobijanju informacije od avio prevoznika, a ne ranije od 48 sati u odnosu na vreme poletanja.
• Od dokumentacije, sa sobom je potrebno poneti pasoš, koji mora biti važeći još 6 meseci po povratku sa putovanja.
• Kategorija hotela je zvanična domicilna kategorija na osnovu ugovora izmedju organizatora putovanja i ino partnera. U slučaju eventualne naknadne promene, organizator ne snosi odgovornost. Vrsta i kvantitet hrane zavisi od kategorije hotela. Raspodelu soba u hotelu vrši isključivo recepcija hotela po dolasku u hotel. Organizator putovanja ne može uticati na spratnost, poziciju sobe, veličinu kreveta. Jedan hotelski dan, kao i rezervisane usluge računaju se od podneva datuma početka putovanja do podneva poslednjeg dana aranžmana, bez obzira kada (u zavisnosti od satnica leta, na koje agencija ne može uticati ) gost uđe u hotel. Molimo putnike da provere validnost putnih isprava. Na put je potrebno poneti pasoš koji važi 6 meseci po povratku sa putovanja. Organizator putovanja ne snosi bilo kakvu odgovornost zbog neispravnog pasoša ili vize, niti je odgovoran ako pogranične ili imigracione vlasti ne odobre ulazak, tranzit ili dalji boravak putnika. Sve posledice gubitka ili krađe pasoša tokom putovanja, kao i troškove izdavanja nove putne isprave, snosi putnik. Refundiranje uplaćenog iznosa za putovanje koje nije realizovano zbog neispravne putne isprave nije moguće.
• Konačan iznos avionskih taksi podložan je promeni i utvrđuje se prilikom izdavanja avionske karte, najkasnije 48 sati pre započinjanja putovanja.

Grand Rotana Resort je lociran između regija Naama Bay i Sharks Bay. Na samoj je obali crvenog mora, a međunarodni aerodrom je udaljen oko 15km.
Total: 902.00€ From 902.00€ /person
× 902.00€ = 902.00€

OR
  Upit Vas ne obavezuje ni na koji način. Naši operateri će Vam se javiti u najkraćem roku!