Grecotel Mandola Rosa Suites - Kilini - Peloponez - Grčka letovanje

Grecotel Mandola Rosa Suites *****

Special Tour 7/10/14 noći
Kastro, Kyllini, Peloponnese, Greece 270 50, Greece Grčka
Lokacija

Hotel se nalazi na obodu peščane plaže u Kiliniju i nudi slatkovodni prelivni bazen sa pogledom na Jonsko more i ekskluzivan temtski akva park.
Grad i luka Kilini odakle možete stići do ostrva Zakintos nalaze se na oko 14 km od rizorta Mandola Rosa, dok je selo Arkudi udaljeno oko 2 km.

Sadržaj hotela

Smeštaj: Sobe imaju kupatilo, klima-uredjaj, TV, telefon, mini frižider, balkon sa garniturom za sedenje.

Sadržaj: Recepcija, restoran, lobby bar, wi-fi internet..

Usluga
Polupansion


Sopstvenim prevozom

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
  • Smeštaj u hotelu na bazi izabrane usluge;
  • troškove organizacije putovanja.

 

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
  • Troškove međunarodnog putnog osiguranja;
  • Troškove fakultativnih izleta koji nisu sastavni deo programa putovanja i predstavljaju zaseban ugovor, zaključen sa organizatorom izleta – inostranom agencijom (Fakultativni izleti nisu obavezni niti sastavni deo programa putovanja i zavise od broja prijavljenih putnika. Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti. Cene fakultativnih izleta su po osobi i podložne su promenama. Prilikom odlaska na fakultativne izlete, postoji mogućnost propuštanja obroka u hotelu, i ukoliko hotel ima mogućnost lanč paketa, treba ga obavezno naručiti dan ranije)
  • Individualne troškove putnika i ostale nepomenute troškove.

Sopstveni prevoz

1. dan Beograd – Kilini – Smeštaj u hotel. Hotelske usluge prema programu. Noćenje.
2. do pretposlednji dan – Kilini – Slobodno vreme za individualne aktivnosti.
Poslednji dan – Kilini – Beograd – Napuštanje soba do 9 h. Kraj programa.

USLOVI PLAĆANJA:
Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti , na dan uplate prema zvaničnom srednjem kursu NBS.

NAČIN PLAĆANJA:
Gotovinsko plaćanje: 40% od ukupne cene aranžmana prilikom rezervacije, preostali iznos 15 dana pre početka putovanja; Platne kartice: Visa, Master, Maestro, Dina (isti uslovi kao gotovina); Platnim karticama na rate: 40% prilikom rezervacije, a ostatak od 60% do 6 jednakih mesečnih rata BEZ KAMATE – ovaj način plaćanja važi samo za korisnike kreditnih platnih kartica Banke Intesa (Visa, Master do 6 rata i American Express do 4 rate bez kamate) i direktne prijave i uplate u turističkoj agenciji Discovery Travel.Plaćanje na rate čekovima građana: 40% akontacije od ukupnog iznosa cene aranžmana; preostali iznos se uplaćuje deponovanim čekovima građana do 5 mesečnih rata (čekovi se deponuju na dan potpisivanja ugovora i moraju imati dospeće 10. ili 20. u mesecu). Preko računa: uz profakturu izdatu od strane „Discovery Travel”.

Hotel se nalazi na obodu peščane plaže u Kiliniju i nudi slatkovodni prelivni bazen sa pogledom na Jonsko more i ekskluzivan temtski akva park.
Please Contact Us for Price
    Upit Vas ne obavezuje ni na koji način. Naši operateri će Vam se javiti u najkraćem roku!