Grecotel Margo Bay & Club Turquoise - Hanioti - Grčka letovanje

Grecotel Margo Bay & Club Turquoise ****

Special Tour 7/10/14 noći
Chanioti, Chaniotis 630 85, Greece Grčka
Lokacija
Hotel je pozicioniran na oko 300 m od centra mesta Hanioti, oko 20 km od mesta Kalitea i oko 100 km od aerodroma “Makedonia” u Solunu. Hotel se sastoji od centralne petospratne zgrade, bungalova u bašti i dvoetažne zgrade u kojoj se nalaze porodične sobe.
Sadržaj hotela

Smeštaj: Hotel raspolaže sa 182 smeštajne jedinice.
Sve sobe sadrže klima uređaj, SAT TV, telefon, Wi-Fi internet (besplatno), mini frižider, sef (besplatno), kupatilo (kada ili tuš/toalet), fen za kosu, aparat za kafu / čaj, balkon/terasu.

Sadržaj: Gostima su na raspolaganju recepcija, “Margo Bay” glavni resortan, taverna, kafeterija, bar na plai i kod bazena, bazen sa slatkom vodom, dečiji bazen, Wi FI internet konekcija (besplatno), dečiji klub, dečiji meni, zabava u toku dana – šetnja kroz Botaničku baštu. Večernja zabava: folklor, živa muzika i dr.

Plaža: Hotel se nalazi na dugoj peščano-šljunkovtoj plaži,opremljenoj sa tuševima i svlačionicama. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu su besplatni za goste hotela. Plaža je odlikovana Plavom zastavicom EU.

Usluga
Noćenje sa doručkom / Polupansion / Pun pansion


Sopstvenim prevozom

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
  • Smeštaj u hotelu na bazi izabrane usluge;
  • troškove organizacije putovanja.

 

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
  • Troškove međunarodnog putnog osiguranja;
  • dinarski deo aranžmana 1.790 RSD po rezervaciji;
  • Troškove fakultativnih izleta koji nisu sastavni deo programa putovanja i predstavljaju zaseban ugovor, zaključen sa organizatorom izleta – inostranom agencijom (Fakultativni izleti nisu obavezni niti sastavni deo programa putovanja i zavise od broja prijavljenih putnika. Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti. Cene fakultativnih izleta su po osobi i podložne su promenama. Prilikom odlaska na fakultativne izlete, postoji mogućnost propuštanja obroka u hotelu, i ukoliko hotel ima mogućnost lanč paketa, treba ga obavezno naručiti dan ranije)
  • Individualne troškove putnika i ostale nepomenute troškove.

Sopstveni prevoz

1. dan Beograd – Hanioti – Smeštaj u hotel. Hotelske usluge prema programu. Noćenje.
2. do pretposlednji dan – Hanioti – Slobodno vreme za individualne aktivnosti.
Poslednji dan – Hanioti  – Beograd – Napuštanje soba do 9 h. Kraj programa.

USLOVI PLAĆANJA:
Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti , na dan uplate prema zvaničnom srednjem kursu NBS. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni.

NAČINI PLAĆANJA:
Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put.
– gotovinski,
– čekovima građana do 6 mesečnih rata,
– platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina),
– Platnim karticama na rate: 40% prilikom rezervacije, a ostatak od 60% do 6 jednakih mesečnih rata BEZ KAMATE – ovaj način plaćanja važi samo za korisnike kreditnih platnih kartica Banke Intesa (Visa, Master do 6 rata i American Express do 4 rate bez kamate) i direktne prijave i uplate u turističkoj agenciji Discovery Travel.
– preko računa,
– kreditima poslovnih banaka (koje kupac aranžmana na osnovu ugovora o putovanju/ predračuna ugovara direktno sa bankom).

Hotel je pozicioniran na oko 300 m od centra mesta Hanioti, oko 20 km od mesta Kalitea i oko 100 km od aerodroma "Makedonia" u Solunu.
Please Contact Us for Price
    Upit Vas ne obavezuje ni na koji način. Naši operateri će Vam se javiti u najkraćem roku!