Hilton Seychelles Labriz Resort & Spa 5* - Sejšeli - Daleke destinacije

Hilton Seychelles Labriz Resort & Spa *****

Special Tour 7/10/14 noći
La Passe Silhouette, Seychelles Egzotične destinacije Tour Guide: Hilton Seychelles Labriz Resort & Spa *****
Lokacija
Smešten je na ostrvu Silhouette, trećem po veličini i jednom od najnetaknutijih i najlepših ostrva Sejšela. Aerodrom Mahe je udaljen oko 30 km, transfer traje oko 70 minuta vožnje brzim brodom. Ostrvo Silhouette je idealno za ronioce.
Sadržaj hotela

Hotel: Hotelski kompleks se sastoji od komfornih vila koje su okružene bujnim zelenilom, nude idealno mesto za opuštanje i odmor.
U sklopu hotela se nalazi glavni restoran ‘’Cafe Dauban’’ sa internacionalnom kuhinjom, resotran ‘’Grann Kaz’’ smešten u kolonijalnoj plemićkoj kućici, u sklopu hotela se nalazi još nekoliko restorana sa ponudom italijanske, japanske i azijske kuhinje. U sklopu hotela se nalaze i bar, bazen sa odvojenim delom za decu, radnje, Wi-Fi internet u sklopu celog kompleksa.

Ukupan broj villa u hotelu Hilton Seychelles Labriz Resort & Spa je 111.

Garden villa: oko 88m², nalaze se usred tropske vegetacije u drugom delu do plaže. Sadržaj: kupatilo sa kadom, tuš kabinom/WC, odvojeni spoljni tuš, fen, papuče, bade mantil, TV, telefon, CD/DVD uredjaj, Wi-Fi, aparat za čaj i kafu, klima uređaj, mini bar, sef, terasa.

Beachfront villa: oko 101m² nalaze se direktno na prelepoj beloj peščanoj plaži. Opremljene su kao Garden vile sa većim kupatilom, garderoberom,sve imaju pogled na more.

Dexule Hillside Pool Villa: oko 185m². Kao Beachfront vila, nemaju direktan prilaz plaži. Dodatno imaju veću kadu za dve osobe, bazen (6,5×3 m)

Deluxe Beachfront Pool Villa: oko 185m². Kao Dexule Hillside Pool Villa, imaju direktan izlaz na plažu.

Zabava: povremena večernja zabava sa živom muzikom, kratke šetnje do različitih zaliva na ostrvu. Uz doplatu: poseta ostrvu La Digue, romantični Sunset Cruise.

Sport & fitness: teniski teren, fitness centar, odbojka na plaži, bagminton, bicikl. Uz doplatu: joga, ronjenje, kajak, pedalina.

Paketi: Specijalni popusti za medeni mesec i godišnjicu braka. Više informacija o paketima preuzmite kod svog agenta.

Usluga
Noćenje sa doručkom, polupansion, pun pansion na bazi bogatog švedskog stola. Kod rezervisanog polupansiona za večeru je uračunat ,,Dine Around” koncept, odnosno sva jela u svim restoranima (osim u restoranu Teppanyaki). Kod rezervisanog punog pansiona dodatno je uračunat dnevni meni u ,,Pizza & Grill” ili ,,Lo Brizan Bar”.


Avio prevoz (redovne avio linije) 
iz Beograda ili po želji sa drugih aerodroma u regionu.


VREME POLASKA
Dolazak na aerodrom dva sata pre poletanja aviona. Redovna linija sa presedanjem. Tačno vreme polaska zavisi od izabrane opcije putovanja.

CENA OBUHVATA:
  • smeštaj u odabranom hotelu na bazi izabrane usluge
  • transfer aerodrom – hotel – aerodrom
  • organizaciju i realizaciju putovanja

 

CENA NE OBUHVATA:
  • avio karte sa pripadajućim taksama
  • zdravstveno putno osiguranje, preporučujemo UNIQA osiguranje
  • individualne troškove putnika, kao i sve ostale nepomenute troškove
  • sve takse podložne su promenama i uplaćuju se u agenciji u dinarskoj protivvrednosti pre polaska na putovanje
1. dan – BEOGRAD – SEJŠELI

Dolazak na aerodrom dva sata pre poletanja i let za Sejšele sa presedanjem. Transfer do hotela i smeštaj.

2. dan – Sejšeli

Boravak u hotelu na bazi odabrane usluge prema izboru željenih dana

Poslednji dan

Transfer do aerodroma. Čekiranje i let za let za Beograd sa presedanjem

AVIO PREVOZNIK i CENE AVIO KARATA su promenljive i zavise isključivo od trenutne raspoloživosti slobodnih sedišta na letu. Svi letovi iz Beograda su sa presedanjem.
VAŽNA NAPOMENA:
-Putovanje je osmišljeno za individualne putnike.
-Moguće je odabrati datume, termine polazaka i broj noćenja, na osnovu čega se formira cena
-Konačna cena zavisi od trenutne raspoloživosti u hotelu/avio prevozu i podložna je promenama shodno cenama koje su važeće u momentu rezervacije.
– Moguće je rezervisati i hotele koji nisu u ponudi cenovnika. Opisi i slike hotela se nalaze na web adresi: https://www.discoverytravel.rs/putovanja/daleke-destinacije/indijski-okean/sejseli/
– Moguće je rezervisati različite tipove usluga: samo najam, noćenje sa doručkom, polupansion, pun pansion, All Inclusive
– Moguće je rezervisati različite tipove soba za različiti broj osoba
– U pitanju su individualna putovanja sa svakodnevnim polascima iz Beograda na redovnim avio linijama različitih avio kompanija
– Dužinu boravka i datum putovanja odredjuje putnik

Uslovi plaćanja:
• Plaćanje hotelskog smeštaja se vrši avansnom uplatom od 40% od ukupnog iznosa prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 30 dan pred put
• Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti , na dan uplate prema zvaničnom srednjem kursu NBS za ugovore koji su zaključeni od 30.07.2019.
• Plaćanje avionskih karata se vrši prema kursu rezervacionog sistema na dan uplate u dinarskoj protivvrednosti
• Sva plaćanja moguća su gotovinom, kreditnim karticama Visa, Master, Dina, Maestro, preko računa uz profakturu izdate od strane agencije, platnim karticama na rate: 40% prilikom rezervacije, a ostatak od 60% do 6 jednakih mesečnih rata BEZ KAMATE – ovaj način plaćanja važi samo za korisnike kreditnih platnih kartica Banke Intesa (Visa, Master do 6 rata i American Express do 4 rate bez kamate) i direktne prijave i uplate u turističkoj agenciji Discovery Travel.

U našoj ponudi se nalazi veliki broj hotela. Za hotele koji nisu u tabeli i na našem web sajtu pošaljite upit agenciji na [email protected] ili nas pozovite na sledeće brojeve telefona: +381 11 3290 452, Mob/Viber: +381 60 3290 452 i +381 60 3290 453

Smešten je na ostrvu Silhouette, trećem po veličini i jednom od najnetaknutijih i najlepših ostrva Sejšela. Aerodrom Mahe je udaljen oko 30 km, transfer traje oko 70 minuta vožnje brzim brodom.
Please Contact Us for Price
    Upit Vas ne obavezuje ni na koji način. Naši operateri će Vam se javiti u najkraćem roku!