Hilton Seychelles Northolme Resort & Spa - Sejšeli - Daleke destinacije

Hilton Seychelles Northolme Resort & Spa *****

Special Tour 7/10/14 noći
N Coast Rd, Mahé, Seychelles Egzotične destinacije Tour Guide: Hilton Seychelles Northolme Resort & Spa *****
Lokacija
Hotel se nalazi na severu ostrva, lepo smešten na samom severnom kraju zaliva Beau Vallon sa izuzetnim pogledom na Silhoutte i North Island. Plaža Beau Vallon je udaljena oko 1,5 km. Do aerodroma Mahe oko 30 km.

Sadržaj hotela

Hotel: Resort nudi sve mogućnosti da ispuni visoke zahteve, eleganciju, udobnost i puno šarma tropskog vrta. Kompleks je idealan za parove i one koje su na medenom mesecu, minimalna starost je 13 godina. Tri male idilične peščane uvale uokviruju hotel izgrađen na stenama i nude dobre snorkeling mogućnosti. Raspolaže sa dva izuzetne restorana i barom. Glavni restoran „The Hilltop“ sa kulinarskim uticajima iz celog sveta i svakodnevnim tematskim večerama, kao i više puta nagrađivani a lacarte restoran „Les Cocotiers“, koji svoje goste oduševljava kreoplskim specijalitetima. “Oceanview Bar“ je otvoren za ručak i večeru, sa međunarodnim i kreolskim jelima i prekrasnim pogledom na Indijski okean. Tu je i besplatnan Wi-Fi, Infinitypool, Lounge sa bibliotekom i mali butik na raspolaganju.

Ukupan broj soba je 56.

King Hillside Villa: oko 90m² (26), ukusna, elegantna dekoracija kombinuje tradicionalnu arhitekturu Sejšela sa modernim stilom u skladu sa tropskom prirodom. Vile su smeštene blago na bregu, dvospratne, svaka sa po dve jedinice. Imaju kombinovani dnevno/spavaći prostor, kupatilo sa hidromasažnom kadom, tuš, WC, fen, bade-mantil, TV, CD / DVD player, telefon, pegla, klima, plafonski ventilator, mini bar, aparat za kafu / čaj, Nespresso®-mašina, sef, balkon u drvetu sa odeljkom za jelo i dnevnim ležajem, 24h room-service, pogled na more (delimično ograničen vegetacijom).
King Oceanfront Villa: oko 90m² (14), kao King Hillside Villa. Vile su zasebne, svaka ima jednu jedinicu i nalaze se iznad mora.
Grand Ocean View Pool Villa: oko 124m² (15), kao što su King Oceanfrontfront Villa, idilično smeštena na padini, sa garderoberom i privatnim Infinity-bazenom (oko 75 kbm).

Sport & fitness: Uz doplatu: snorkling, ronjenje i najam bicikala u blizini.

Usluga
Noćenje sa doručkom / Polupansion / Pun pansion


Avio prevoz (redovne avio linije) 
iz Beograda ili po želji sa drugih aerodroma u regionu.


VREME POLASKA
Dolazak na aerodrom dva sata pre poletanja aviona. Redovna linija sa presedanjem. Tačno vreme polaska zavisi od izabrane opcije putovanja.

CENA OBUHVATA:
  • smeštaj u odabranom hotelu na bazi izabrane usluge
  • transfer aerodrom – hotel – aerodrom
  • organizaciju i realizaciju putovanja

 

CENA NE OBUHVATA:
  • avio karte sa pripadajućim taksama
  • zdravstveno putno osiguranje, preporučujemo UNIQA osiguranje
  • individualne troškove putnika, kao i sve ostale nepomenute troškove
  • sve takse podložne su promenama i uplaćuju se u agenciji u dinarskoj protivvrednosti pre polaska na putovanje
1. dan – BEOGRAD – SEJŠELI

Dolazak na aerodrom dva sata pre poletanja i let za Sejšele sa presedanjem. Transfer do hotela i smeštaj.

2. dan – Sejšeli

Boravak u hotelu na bazi odabrane usluge prema izboru željenih dana

Poslednji dan

Transfer do aerodroma. Čekiranje i let za let za Beograd sa presedanjem

AVIO PREVOZNIK i CENE AVIO KARATA su promenljive i zavise isključivo od trenutne raspoloživosti slobodnih sedišta na letu. Svi letovi iz Beograda su sa presedanjem.
VAŽNA NAPOMENA:
-Putovanje je osmišljeno za individualne putnike.
-Moguće je odabrati datume, termine polazaka i broj noćenja, na osnovu čega se formira cena
-Konačna cena zavisi od trenutne raspoloživosti u hotelu/avio prevozu i podložna je promenama shodno cenama koje su važeće u momentu rezervacije.
– Moguće je rezervisati i hotele koji nisu u ponudi cenovnika. Opisi i slike hotela se nalaze na web adresi: https://www.discoverytravel.rs/putovanja/daleke-destinacije/indijski-okean/sejseli/
– Moguće je rezervisati različite tipove usluga: samo najam, noćenje sa doručkom, polupansion, pun pansion, All Inclusive
– Moguće je rezervisati različite tipove soba za različiti broj osoba
– U pitanju su individualna putovanja sa svakodnevnim polascima iz Beograda na redovnim avio linijama različitih avio kompanija
– Dužinu boravka i datum putovanja odredjuje putnik

Uslovi plaćanja:
• Plaćanje hotelskog smeštaja se vrši avansnom uplatom od 40% od ukupnog iznosa prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 30 dan pred put
• Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti , na dan uplate prema zvaničnom srednjem kursu NBS za ugovore koji su zaključeni od 30.07.2019.
• Plaćanje avionskih karata se vrši prema kursu rezervacionog sistema na dan uplate u dinarskoj protivvrednosti
• Sva plaćanja moguća su gotovinom, kreditnim karticama Visa, Master, Dina, Maestro, preko računa uz profakturu izdate od strane agencije,
platnim karticama na rate: 40% prilikom rezervacije, a ostatak od 60% do 6 jednakih mesečnih rata BEZ KAMATE – ovaj način plaćanja važi samo za korisnike kreditnih platnih kartica Banke Intesa (Visa, Master do 6 rata i American Express do 4 rate bez kamate) i direktne prijave i uplate u turističkoj agenciji Discovery Travel.

U našoj ponudi se nalazi veliki broj hotela. Za hotele koji nisu u tabeli i na našem web sajtu pošaljite upit agenciji na [email protected] ili nas pozovite na sledeće brojeve telefona: +381 11 3290 452, Mob/Viber: +381 60 3290 452 i +381 60 3290 453

Hotel se nalazi na severu ostrva, lepo smešten na samom severnom kraju zaliva Beau Vallon sa izuzetnim pogledom na Silhoutte i North Island.
Please Contact Us for Price
    Upit Vas ne obavezuje ni na koji način. Naši operateri će Vam se javiti u najkraćem roku!