Holiday Inn Resort Kandooma Maldives - Maldivi - Daleke destinacije

Holiday Inn Resort Kandooma Maldives ****

Daily Tour 7/10/14 noći
Kandooma Fushi Republic of Maldives South Male Atoll, 08310, Maldives Maldivi Tour Guide: Holiday Inn Resort Kandooma Maldives ****
Lokacija
Hotel se nalazi na oko 390 m x 310 m velikom ostrvu Kandooma. Aerodrom Male nalaze se na oko 35 km tj. 40 minuta brzim brodom.
Sadržaj hotela

Hotel: Hotel je uređen u modernom i otvorenom stilu. Pored glavnog restorana “Kandooma” na raspolaganju stoje i A – la – carte restoran “The Kitchen”, sa otvorenom kuhinjom sa morskim plodovima, bar na krovnoj terasi “The Deck”, “Bokura Coffee Club”, snack – bar, bar na plaži “Barveli”, bar “The Lounge” i bar na bazenu,  infinity bazen sa đakuzijem i dečijim bazenom, butik, biblioteka, Wi – Fi.

Beach View Villa: oko 48 m², u bungalovima sa po dve stambene jedinice, na plaži, svetle i prijatne sa belim drvenim nameštajem i tirkiznim nijansama, poluotvoreno kupatilo sa tušem i WC, odvojeni spoljašnji tuš, fen, bade – mantil, TV, CD plejer, telefon, besplatni Wi – Fi, klima, mini – bar, aparat za kafu / čaj, sef, veranda sa visećim ležaljkama i dnevnim ležajem.
Beach House: oko 71 m², kao Beach View Villa, odvojena, dvospratna vila sa spavaćom sobom sa balkonom i kupatilom na prvom spratu, otvoreni dnevni prostor sa dnevnim ležajem i spoljašnjim tušem u prizemlju, plafonski ventilator, pogled na more.
Overwater Villa:  oko 85 m², kao Beach View Villa, odvojena, na stubovima iznad vode, spoljašnja kada, balkon i terasa za sunačnje sa visećim ležaljkama preko lagune, direktni pristup moru.

Zabava: Svakodnevno večernja zabava, npr. sa muzikom uživo, bioskop pod zvezdama, karaoke, kviz.

Zabava za decu: Dečiji klub “Kandoo Kids” sa dva dela (od 4 do 7 godina i od 8 do 12 godina), Splash bazen, otvoren od 8 do 20 časova.

Sport & fitness: Uračunato: fitnes, odbojka na plaži, košarka, fudbal, kajak, bilijar, tenis, stoni tenis. Uz doplatu: joga, banana čamac, skijanje na vodi, jedrenje, parasailing.

Paketi: Specijalni popusti za medeni mesec i godišnjicu braka. Više informacija o paketima preuzmite kod svog agenta.

Usluga
Noćenje sa doručkom / Polupansion / Pun pansion / All Inclusive


Avio prevoz (redovne avio linije) 
iz Beograda ili po želji sa drugih aerodroma u regionu.


VREME POLASKA
Dolazak na aerodrom dva sata pre poletanja aviona. Redovna linija sa presedanjem. Tačno vreme polaska zavisi od izabrane opcije putovanja.

CENA OBUHVATA:
  • smeštaj u odabranom hotelu na bazi izabrane usluge
  • transfer aerodrom – hotel – aerodrom
  • organizaciju i realizaciju putovanja

 

CENA NE OBUHVATA:
  • avio karte sa pripadajućim taksama
  • zdravstveno putno osiguranje, preporučujemo UNIQA osiguranje
  • individualne troškove putnika, kao i sve ostale nepomenute troškove
  • sve takse podložne su promenama i uplaćuju se u agenciji u dinarskoj protivvrednosti pre polaska na putovanje
1. dan – BEOGRAD – MALDIVI

Dolazak na aerodrom dva sata pre poletanja i let za Maldive sa presedanjem. Transfer do hotela i smeštaj.

2. dan – Maldivi

Boravak u hotelu na bazi odabrane usluge prema izboru željenih dana.

Poslednji dan

Transfer do aerodroma. Čekiranje i let za let za Beograd sa presedanjem

AVIO PREVOZNIK i CENE AVIO KARATA su promenljive i zavise isključivo od trenutne raspoloživosti slobodnih sedišta na letu. Svi letovi iz Beograda su sa presedanjem.
VAŽNA NAPOMENA:
-Putovanje je osmišljeno za individualne putnike.
-Moguće je odabrati datume, termine polazaka i broj noćenja, na osnovu čega se formira cena
-Konačna cena zavisi od trenutne raspoloživosti u hotelu/avio prevozu i podložna je promenama shodno cenama koje su važeće u momentu rezervacije.
– Moguće je rezervisati i hotele koji nisu u ponudi cenovnika. Opisi i slike hotela se nalaze na web adresi:
https://www.discoverytravel.rs/putovanja/daleke-destinacije/indijski-okean/maldivi/
– Moguće je rezervisati različite tipove usluga: samo najam, noćenje sa doručkom, polupansion, pun pansion, All Inclusive
– Moguće je rezervisati različite tipove soba za različiti broj osoba
– U pitanju su individualna putovanja sa svakodnevnim polascima iz Beograda na redovnim avio linijama različitih avio kompanija
– Dužinu boravka i datum putovanja odredjuje putnik

Uslovi plaćanja:
• Plaćanje hotelskog smeštaja se vrši avansnom uplatom od 40% od ukupnog iznosa prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 30 dan pred put
• Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti , na dan uplate prema zvaničnom srednjem kursu NBS za ugovore koji su zaključeni od 30.07.2019.
• Plaćanje avionskih karata se vrši prema kursu rezervacionog sistema na dan uplate u dinarskoj protivvrednosti
• Sva plaćanja moguća su gotovinom, kreditnim karticama Visa, Master, Dina, Maestro, preko računa uz profakturu izdate od strane agencije, platnim karticama na rate: 40% prilikom rezervacije, a ostatak od 60% do 6 jednakih mesečnih rata BEZ KAMATE – ovaj način plaćanja važi samo za korisnike kreditnih platnih kartica Banke Intesa (Visa, Master do 6 rata i American Express do 4 rate bez kamate) i direktne prijave i uplate u turističkoj agenciji Discovery Travel.

U našoj ponudi se nalazi veliki broj hotela. Za hotele koji nisu u tabeli i na našem web sajtu pošaljite upit agenciji na [email protected] ili nas pozovite na sledeće brojeve telefona: +381 11 3290 452, Mob/Viber: +381 60 3290 452 i +381 60 3290 453

Hotel se nalazi na oko 390 m x 310 m velikom ostrvu Kandooma. Aerodrom Male nalaze se na oko 35 km tj. 40 minuta brzim brodom. 
Please Contact Us for Price
    Upit Vas ne obavezuje ni na koji način. Naši operateri će Vam se javiti u najkraćem roku!