Hotel Adria - Budva - Crna Gora - Letovanje - Individualna putovanja

Hotel Adria ****

Special Tour 7/10/14 noći
22. Novembra, Budva 85310, Montenegro Crna Gora
Lokacija

Hotel Adria se nalazi u srcu Budve sa velikim brojem restorana, prodavnica i kafea u neposrednoj blizini.

Sadržaj hotela

Smeštaj: Sobe su luksuzne i elegantne.
Superior sobe ( 23-28m2) – pogled na more ili planinu, terasa, tuš kabina, klima, plasma hdtv, sef, mini-bar.
Porodična soba (40-46m2) – jedna prostorija sa pogledom na more ili planinu, terasa, tuš kabina, klima, plasma hdtv, sef, mini-bar.
Deluxe suite (60-67m2) – dnevna soba, spavaća soba, pogled more ili planina, kupatilo, terasa, tuš kabina, klima, plazma hdtv, sef, mini–bar.

Sadržaj: U svom sastavu ima restoran, terasa bar, fitness centar sa najmodernijim spravama za vežbanje, spa centar koji ima masaže, tretmane lica, parno kupatilo i saune. Wi-fi internet je besplatan u celom hotelu. Parking se dodatno naplaćuje na licu mesta.

Usluga
Polupansion


Sopstvenim prevozom

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
  • Smeštaj u hotelu na bazi izabrane usluge;
  • troškove organizacije putovanja.

 

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
  • Troškove međunarodnog putnog osiguranja;
  • Troškove fakultativnih izleta koji nisu sastavni deo programa putovanja i predstavljaju zaseban ugovor, zaključen sa organizatorom izleta – inostranom agencijom (Fakultativni izleti nisu obavezni niti sastavni deo programa putovanja i zavise od broja prijavljenih putnika. Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti. Cene fakultativnih izleta su po osobi i podložne su promenama. Prilikom odlaska na fakultativne izlete, postoji mogućnost propuštanja obroka u hotelu, i ukoliko hotel ima mogućnost lanč paketa, treba ga obavezno naručiti dan ranije)
  • Individualne troškove putnika i ostale nepomenute troškove.

Sopstveni prevoz

1. dan Beograd – Budva– Smeštaj u hotel. Hotelske usluge prema programu. Noćenje.
2. do pretposlednji dan – Budva – Slobodno vreme za individualne aktivnosti.
Poslednji dan – Budva – Beograd – Napuštanje soba do 9 h. Kraj programa.

USLOVI PLAĆANJA:

Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti , na dan uplate prema zvaničnom srednjem kursu NBS za sve aranžmane čiji su ugovori zaključeni od 30.07.2019. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni.

NAČINI PLAĆANJA:

Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put.- gotovinski,- čekovima građana do 6 mesečnih rata,- platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina),- Platnim karticama na rate: 40% prilikom rezervacije, a ostatak od 60% do 6 jednakih mesečnih rata BEZ KAMATE – ovaj način plaćanja važi samo za korisnike kreditnih platnih kartica Banke Intesa (Visa, Master do 6 rata i American Express do 4 rate bez kamate) i direktne prijave i uplate u turističkoj agenciji Discovery Travel.- preko računa,- kreditima poslovnih banaka (koje kupac aranžmana na osnovu ugovora o putovanju/ predračuna ugovara direktno sa bankom).

Hotel Adria se nalazi u srcu Budve sa velikim brojem restorana, prodavnica i kafea u neposrednoj blizini. Sobe su luksuzne i elegantne.
Please Contact Us for Price
    Upit Vas ne obavezuje ni na koji način. Naši operateri će Vam se javiti u najkraćem roku!