Hotel Blue Lagoon Princess - Kalives - Sitonija - Grčka letovanje

Hotel Blue Lagoon Princess *****

Special Tour 7/10/14 noći
Kalives Beach, Epar.Od. Poligirou - Neas Potideas, Kalives Poligirou 631 00, Greece Grčka
Lokacija
Hotelski kompleks se nalazi na poluostrvu Sitonija. Udaljen je oko 500 m od centra mesta Kalives, i na oko 5 km od Gerakinija. Aerodrom u Solunu je udaljen oko 85 km. Hotel je sagrađen je 2014 – 2015 godine. Otvoren je u maju 2015.
Sadržaj hotela

Smeštaj: Hotel raspolaže sa 238 smeštajnih jedinica.
Sve sobe sadrže kupatilo, fen za kosu, ketler za kafu/čaj, direktnu telefonsku liniju, WI FI internet, klima uređaj, mini frižider, sef, SAT TV, balkon ili terasu.

Sadržaj: Gostima su na raspolaganju recepcija, restoran, a la carte restoran, bar, taverna, bazen, dečiji bazen, zatvoren bazen, ležaljke i suncobrani oko bazena su besplatni, bar na bazenu, bar na plaži, Wi Fi internet, parking, dečija igraonica, mini klub (za decu od 4 do 12 godina),teretana, odbojka, bilijar, stoni tenis, yoga. Uz doplatu su vodeni sportovi, spa centar, sauna, masaža, salon lepote, frizer, room service, usluge lekara, iznajmljivanje automobila, minimarket.

Plaža: Hotel se nalazi oko 50m od peščane plaže. Korišćenje ležaljki i suncobrana na plaži je besplatno. Mogućnost dobijanja peškira za plažu bez doplate.

Usluga
All Inclusive


Sopstvenim prevozom

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
  • Smeštaj u hotelu na bazi izabrane usluge;
  • troškove organizacije putovanja.

 

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
  • Troškove međunarodnog putnog osiguranja;
  • dinarski deo aranžmana 1.790 RSD po rezervaciji;
  • Troškove fakultativnih izleta koji nisu sastavni deo programa putovanja i predstavljaju zaseban ugovor, zaključen sa organizatorom izleta – inostranom agencijom (Fakultativni izleti nisu obavezni niti sastavni deo programa putovanja i zavise od broja prijavljenih putnika. Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti. Cene fakultativnih izleta su po osobi i podložne su promenama. Prilikom odlaska na fakultativne izlete, postoji mogućnost propuštanja obroka u hotelu, i ukoliko hotel ima mogućnost lanč paketa, treba ga obavezno naručiti dan ranije)
  • Individualne troškove putnika i ostale nepomenute troškove.

Sopstveni prevoz

1. dan Beograd – Kalives – Smeštaj u hotel. Hotelske usluge prema programu. Noćenje.
2. do pretposlednji dan – Kalives – Slobodno vreme za individualne aktivnosti.
Poslednji dan – Kalives – Beograd – Napuštanje soba do 9 h. Kraj programa.

USLOVI PLAĆANJA:
Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti , na dan uplate prema zvaničnom srednjem kursu NBS. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni.

NAČINI PLAĆANJA:
Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put.
– gotovinski,
– čekovima građana do 6 mesečnih rata,
– platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina),
– Platnim karticama na rate: 40% prilikom rezervacije, a ostatak od 60% do 6 jednakih mesečnih rata BEZ KAMATE – ovaj način plaćanja važi samo za korisnike kreditnih platnih kartica Banke Intesa (Visa, Master do 6 rata i American Express do 4 rate bez kamate) i direktne prijave i uplate u turističkoj agenciji Discovery Travel.
– preko računa,
– kreditima poslovnih banaka (koje kupac aranžmana na osnovu ugovora o putovanju/ predračuna ugovara direktno sa bankom).

Hotelski kompleks se nalazi na poluostrvu Sitonija. Udaljen je oko 500 m od centra mesta Kalives, i na oko 5 km od Gerakinija.
Please Contact Us for Price
    Upit Vas ne obavezuje ni na koji način. Naši operateri će Vam se javiti u najkraćem roku!