Hotel Blue Star 4* - Budva - Crna Gora - Letovanje

Hotel Blue Star ****

Special Tour 7/10/14 noći
11 Mainski put, Budva, Montenegro Crna Gora
Lokacija

Mali gradski hotel koji pruža komfor visokog stila, nalazi se u administrativnom delu Budve i udaljen je oko 250 metara od mora.

Sadržaj hotela

Smeštaj: Udobne klimatizovane sobe opremljene su italijanskim nameštajem, kupatilom sa fenom, kablovskom TV, direktnom telefonskom linijom, internet vezom, mini barom i sefom.

Sadržaj: Pored restorana, hotel raspolaže kafe barom, konferencijskim centrom i pruža usluge pranja i peglanja.

Usluga
Noćenje sa doručkom


Sopstvenim prevozom

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
  • Smeštaj u hotelu na bazi izabrane usluge;
  • troškove organizacije putovanja.

 

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
  • Troškove međunarodnog putnog osiguranja;
  • Troškove fakultativnih izleta koji nisu sastavni deo programa putovanja i predstavljaju zaseban ugovor, zaključen sa organizatorom izleta – inostranom agencijom (Fakultativni izleti nisu obavezni niti sastavni deo programa putovanja i zavise od broja prijavljenih putnika. Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti. Cene fakultativnih izleta su po osobi i podložne su promenama. Prilikom odlaska na fakultativne izlete, postoji mogućnost propuštanja obroka u hotelu, i ukoliko hotel ima mogućnost lanč paketa, treba ga obavezno naručiti dan ranije)
  • Individualne troškove putnika i ostale nepomenute troškove.

Sopstveni prevoz

1. dan Beograd – Budva– Smeštaj u hotel. Hotelske usluge prema programu. Noćenje.
2. do pretposlednji dan – Budva – Slobodno vreme za individualne aktivnosti.
Poslednji dan – Budva – Beograd – Napuštanje soba do 10 h. Kraj programa.

NAČIN I USLOVI PLAĆANJA: Cene smeštaja su izražene u EUR. Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti , na dan uplate prema zvaničnom srednjem kursu NBS.

Rezervacija se obezbeđuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od vrednosti aranžmana, ako Programom putovanja nije drugačije definisano, a ostatak se plaća do 15 dana pre polaska na putovanje: gotovinski, čekovima građana, Visa, Mastercard, Maestro i Dina platnim karticama.

MOGUĆNOST PLAĆANJA PLATNIM KARTICAMA NA RATE: 40% prilikom rezervacije, a ostatak od 60% do 6 jednakih mesečnih rata BEZ KAMATE – ovaj način plaćanja važi samo za korisnike kreditnih platnih kartica Banke Intesa (Visa, Master do 6 rata i American Express do 4 rate bez kamate) i direktne prijave i uplate u turističkoj agenciji Discovery Travel.

Mali gradski hotel koji pruža komfor visokog stila, nalazi se u administrativnom delu Budve i udaljen je oko 250 metara od mora.
Please Contact Us for Price
    Upit Vas ne obavezuje ni na koji način. Naši operateri će Vam se javiti u najkraćem roku!