Hotel Board 4* - Jahorina - Zimovanje 2019 / 2020

Hotel Board ****

Special Tour 7 noći
Jahorina, Bosnia and Herzegovina BIH Tour Guide: Hotel Board ****
Lokacija

Hotel Board jedan je od najnovijih hotela na Jahorini. Nalazi se u samom središtu turističkog kompleksa Jahorina, na oko 100 m udaljenosti od žičare i ski lifta.

Sadržaj hotela

Smeštaj: Hotel ima 26 soba, 5 studija i lux apartman. Sve sobe su komforne i moderno opremljene i svaka ima kupatilo (tuš/ wc), SAT TV, telefon i mini bar. Lux apartman u svom sastavu ima i đakuzi.

Sadržaj: Jela domaće i internacionalne kuhinje se služe u prijatnom ambijentu hotelskog restorana, a gosti mogu da uživaju u baru uz bogatu ponudu alkoholnih i bezalkoholnih pića i toplih napitaka. Wellness centar raspolaže bazenom, saunom, parnim kupatilom, kao i sobama za masažu. Gosti mogu da koriste i teretanu, dok je najmlađima na raspolaganju igraonica. U sastavu hotela su i ski rental, skijašnica i parking.

Usluga
Polupansion


SOPSTVENIM PREVOZOM ILI AUTOBUSOM
iz Beograda


CENA OBUHVATA:
  • Smeštaj u apartmanu/studiju/sobi na bazi izabrane usluge;
  • organizaciju putovanja.

 

CENA NE OBUHVATA:
  • Međunarodno putno zdravstveno osiguranje (preporučujemo UNIQA osiguranje);
  • boraviš¡nu taksu – odrasli 1.25€, deca do 12 god ne plaćaju boravišnu taksu, plaća se na licu mesta, na recepciji hotela;
  • individualne troškove.

Sopstveni prevoz

1. danBEOGRAD – JAHORINA
Dolazak u hotel i smeštaj u sobe posle 16.00 h
2. dan – do poslednji dan
Boravak u hotelu na bazi izabrane usluge
Poslednji dan JAHORINA – BEOGRAD
Napuštanje hotela najkasnije do 10:00 h Kraj programa.

Autobuski prevoz

***ORGANIZOVAN PREVOZ***
Polazak iz Beograda svake subote, u ranim jutarnjim časovima (28.12, 04.01, 11.01, 18.01, 25.01, 01.02, 08.02, 15.02, 22.02. i 29.02)
Cena za jedan pravac 20€, a cena povratne karte 30€ po osobi.

USLOVI PLAĆANJA:
Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti , na dan uplate prema zvaničnom srednjem kursu NBS.

NAČIN PLAĆANJA:
Gotovinsko plaćanje: 40% od ukupne cene aranžmana prilikom rezervacije, preostali iznos 15 dana pre početka putovanja; Platne kartice: Visa, Master, Maestro, Dina (isti uslovi kao gotovina); Platnim karticama na rate: 40% prilikom rezervacije, a ostatak od 60% do 6 jednakih mesečnih rata BEZ KAMATE – ovaj način plaćanja važi samo za korisnike kreditnih platnih kartica Banke Intesa (Visa, Master do 6 rata i American Express do 4 rate bez kamate) i direktne prijave i uplate u turističkoj agenciji Discovery Travel.Plaćanje na rate čekovima građana: 40% akontacije od ukupnog iznosa cene aranžmana; preostali iznos se uplaćuje deponovanim čekovima građana do 5 mesečnih rata (čekovi se deponuju na dan potpisivanja ugovora i moraju imati dospeće 10. ili 20. u mesecu). Preko računa: uz profakturu izdatu od strane „Discovery Travel”.

Hotel Board jedan je od najnovijih hotela na Jahorini. Nalazi se u samom središtu turističkog kompleksa Jahorinaa, na oko 100 m od žičare i ski lifta. 
Please Contact Us for Price
    Upit Vas ne obavezuje ni na koji način. Naši operateri će Vam se javiti u najkraćem roku!