Hotel Emmantina - Glifada - Atinska regija - Grčka letovanje

Hotel Emmantina ****

Special Tour 7/10/14 noći
33, Leof. Posidonos, Αθήνα 166 75, Greece Grčka
Lokacija
Hotel Emmantina je smešten u priobalnom delu Glifade, na oko 200 metara od plaže i nedaleko od restorana i trgovačkih centara. Centar Atine se nalazi na oko 15 km, a Aerodrom Elefterios Venizelos Atina na oko19 km od hotela. Luka Pirej je udaljena oko 16 km. Do tramvajske i autobuske stanice može se stići za nekoliko minuta hoda.
Sadržaj hotela

Smeštaj: Sobe su sa balkonima koji gledaju na Saronski zaliv. Sve sobe u hotelu Emmantina imaju klima uređaj, ortopedske dušeke i TV sa satelitskim kanalima. Pored toga obuhvataju radni sto i besplatan bežični internet.
Superior sobe su renovirane, nalaze se na trećem i četvrtom spratu.

Sadržaj: U ponudi su krovni bazen, bar kraj bazena, a-la-karte restoran,recepcija, Wellness & Spa, teren za golf koji je udaljen 1 km od hotela, suvenirnica.

Usluga
Polupansion


Sopstvenim prevozom 

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
  • Smeštaj u odabranom hotelu po odgovarajućoj usluzi navedenoj u vaučeru.

 

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
  • Individualni troškovi i međunarodno putno zdravstveno osiguranje (preporučujemo UNIQA osiguranje);
  • održavanje higijene smeštajnih jedinica tokom boravka kao i sredstava za higijenu;
  • fakultativne izlete i boravišna taksa u Grčkoj (od 01.01.2018 se vrši naplata boravišne takse u Grčkoj u privatnom smeštaju, cena;
  • boravišnu taksu koja se naplaćuje dnevno po sobi: privatan smeštaj – 0.5€, hoteli 1*, 2* – 0.5€, hoteli 3* – 1,5€, hoteli 4* – 3€, hoteli 5* – 4€.

 

Sopstveni prevoz

1. dan: ulazak u hotel posle 14:00h.
2. dan do poslednjeg dana: Slobodni dani za odmor i individualne aktivnosti. Usluga prema programu putovanja
Poslednji dan boravka: napuštanje hotela do 9:00h. Kraj programa

NAČIN I USLOVI PLAĆANJA: Cene smeštaja su izražene u EUR. Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti , na dan uplate prema zvaničnom srednjem kursu NBS.

Rezervacija aranžmana se obezbeđuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od vrednosti aranžmana, ako Programom putovanja nije drugačije definisano, a ostatak se plaća do 15 dana pre polaska na putovanje: gotovinski, čekovima građana, Visa, Mastercard, Maestro i Dina platnim karticama.

MOGUĆNOST PLAĆANJA PLATNIM KARTICAMA NA RATE: 40% prilikom rezervacije, a ostatak od 60% do 6 jednakih mesečnih rata BEZ KAMATE – ovaj način plaćanja važi samo za korisnike kreditnih platnih kartica Banke Intesa (Visa, Master do 6 rata i American Express do 4 rate bez kamate) i direktne prijave i uplate u turističkoj agenciji Discovery Travel.

OPŠTE NAPOMENE:

Putnici se sami javljaju na recepciju i smeštaju u hotel uz vaučer dobijen u agenciji. U slučaju nemogućnosti da pronadju ugovoreni hotel, u obavezi su da kontaktiraju predstavnika agencije na telefon koji se nalazi na vaučeru.

Organizator ima pravo da otkaže putovanje usled prebukiranosti hotela ili nepredviđenih okolnosti na koje turistička agencija nije mogla da utiče, s tim što je organizator u obavezi da ponudi alternativni smeštaj u drugom objektu iste ili više kategorije.

O raspodeli soba (spratnost, br.sobe, pogled ) odlučuje hotelijer po dolasku gostiju u hotel i prijavi gosta na recepciji.

*“Late arrival,, ( kasni dolazak ): hoteli čuvaju rezervacije za sobe do 18.00h na dan dolaska. Ukoliko dolazite nakon ovog vremena, trebate nas obavestiti o tom kasnom dolasku najkasnije 48 h pre početka boravka . U protivnom, hoteli imaju pravo izdati sobu(e) drugim gostima te neće uvažiti zahteve za naknadu troškova.

Dress code / pravila oblačenja: Obavezan je “dress code” za vreme obroka u restoranima u svim hotelima od 3* do 5*.

Organizator nije odgovoran za realizaciju fakultativnih lokalnih izleta predstavnika – ino partnera.

Organizator ima pravo da u prvim i poslednjim smenama, kada hotel može biti zatvoren zbog nedovoljne popunjenosti, pomeri datum započinjanja usluge ili ponudi alternativni hotel za isti datum boravka.

Smeštaj iz ove ponude registrovan je, pregledan i standardizovan od strane Nacionalne turističke asocijacije zemlje u kojoj se nalazi.

Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajinih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajih objekata.

Agencija zadržava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine promotivne ponude, kao i za zaposlene u firmama sa kojima zaključi poseban ugovor.

Usluga prevoza putnika se vrši samo do mesta/letovališta koja su navedena u tabeli za prevoz ili na glavnom putu do mesta/letovališta navedenog u tabeli za prevoz. Ukoliko traženi hotel nije na glavnom putu, putnik sam organizuje/plaća transfer od mesta izlaska.

 

Hotel Emmantina je smešten u priobalnom delu Glifade, na oko 200 metara od plaže i nedaleko od restorana i trgovačkih centara.
Please Contact Us for Price
    Upit Vas ne obavezuje ni na koji način. Naši operateri će Vam se javiti u najkraćem roku!