Hotel Fenix - Atinska regija - Glifada - Grčka letovanje

Hotel Fenix ****

Special Tour 7/10/14 noći
Artemisiou 1, Glifada 166 75, Greece Grčka
Lokacija
Hotel Fenix se nalazi na pešačkoj udaljenosti od kosmopolitskog grada Glifada, sa lakim pristupom istorijskom centru Atine.
Sadržaj hotela

Smeštaj: Sve sobe imaju zvučnu izolaciju, flat SAT TV (32 inča), besplatan WIFI, sef, mini frižider i kupatilo sa fenom za kosu. Većina soba ima pogled na bazen, more ili teren za golf. Mogućnost ubacivanja pomoćnog kamping ležaja na razvlačenje u sobu (uz doplatu; napominjemo da u ovom slučaju ne ostaje ni malo slobodnog prostora u sobi).

Sadržaj: Hotel sadrži: restoran, bar, room service, recepciju (24 h), hemijsko čišćenje, besplatan WIFI u celom hotelu, sobu za prtljag, servis za budjenje, parking u blizini hotela, uslugu čuvanja dece. Gostima je na raspolaganju veliki otvoreni bazen sa ležaljkama. U restoranu Iro služi se bogat doručak na bazi švedskog stola, kao i veliki izbor jela domaće i internacionalne kuhinje za ručak i večeru. U živopisnom baru Rotonda, čija spoljna terasa gleda na bazen, služe se aperitivi, kokteli i sneck.

Usluga
Noćenje sa doručkom


Sopstvenim prevozom 

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
  • Smeštaj u odabranom hotelu po odgovarajućoj usluzi navedenoj u vaučeru.

 

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
  • Individualni troškovi i međunarodno putno zdravstveno osiguranje (preporučujemo UNIQA osiguranje);
  • održavanje higijene smeštajnih jedinica tokom boravka kao i sredstava za higijenu;
  • fakultativne izlete i boravišna taksa u Grčkoj (od 01.01.2018 se vrši naplata boravišne takse u Grčkoj u privatnom smeštaju, cena;
  • boravišnu taksu koja se naplaćuje dnevno po sobi: privatan smeštaj – 0.5€, hoteli 1*, 2* – 0.5€, hoteli 3* – 1,5€, hoteli 4* – 3€, hoteli 5* – 4€.

 

Sopstveni prevoz

1. dan: ulazak u hotel posle 14:00h.
2. dan do poslednjeg dana: Slobodni dani za odmor i individualne aktivnosti. Usluga prema programu putovanja
Poslednji dan boravka: napuštanje hotela do 9:00h. Kraj programa.

NAČIN I USLOVI PLAĆANJA: Cene smeštaja su izražene u EUR. Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti , na dan uplate prema zvaničnom srednjem kursu NBS.

Rezervacija aranžmana se obezbeđuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od vrednosti aranžmana, ako Programom putovanja nije drugačije definisano, a ostatak se plaća do 15 dana pre polaska na putovanje: gotovinski, čekovima građana, Visa, Mastercard, Maestro i Dina platnim karticama.

MOGUĆNOST PLAĆANJA PLATNIM KARTICAMA NA RATE: 40% prilikom rezervacije, a ostatak od 60% do 6 jednakih mesečnih rata BEZ KAMATE – ovaj način plaćanja važi samo za korisnike kreditnih platnih kartica Banke Intesa (Visa, Master do 6 rata i American Express do 4 rate bez kamate) i direktne prijave i uplate u turističkoj agenciji Discovery Travel.

OPŠTE NAPOMENE:

Putnici se sami javljaju na recepciju i smeštaju u hotel uz vaučer dobijen u agenciji. U slučaju nemogućnosti da pronadju ugovoreni hotel, u obavezi su da kontaktiraju predstavnika agencije na telefon koji se nalazi na vaučeru.

Organizator ima pravo da otkaže putovanje usled prebukiranosti hotela ili nepredviđenih okolnosti na koje turistička agencija nije mogla da utiče, s tim što je organizator u obavezi da ponudi alternativni smeštaj u drugom objektu iste ili više kategorije.

O raspodeli soba (spratnost, br.sobe, pogled ) odlučuje hotelijer po dolasku gostiju u hotel i prijavi gosta na recepciji.

*“Late arrival,, ( kasni dolazak ): hoteli čuvaju rezervacije za sobe do 18.00h na dan dolaska. Ukoliko dolazite nakon ovog vremena, trebate nas obavestiti o tom kasnom dolasku najkasnije 48 h pre početka boravka . U protivnom, hoteli imaju pravo izdati sobu(e) drugim gostima te neće uvažiti zahteve za naknadu troškova.

Dress code / pravila oblačenja: Obavezan je “dress code” za vreme obroka u restoranima u svim hotelima od 3* do 5*.

Organizator nije odgovoran za realizaciju fakultativnih lokalnih izleta predstavnika – ino partnera.

Organizator ima pravo da u prvim i poslednjim smenama, kada hotel može biti zatvoren zbog nedovoljne popunjenosti, pomeri datum započinjanja usluge ili ponudi alternativni hotel za isti datum boravka.

Smeštaj iz ove ponude registrovan je, pregledan i standardizovan od strane Nacionalne turističke asocijacije zemlje u kojoj se nalazi.

Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajinih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajih objekata.

Agencija zadržava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine promotivne ponude, kao i za zaposlene u firmama sa kojima zaključi poseban ugovor.

Usluga prevoza putnika se vrši samo do mesta/letovališta koja su navedena u tabeli za prevoz ili na glavnom putu do mesta/letovališta navedenog u tabeli za prevoz. Ukoliko traženi hotel nije na glavnom putu, putnik sam organizuje/plaća transfer od mesta izlaska.

 

Hotel Fenix se nalazi na pešačkoj udaljenosti od kosmopolitskog grada Glifada, sa lakim pristupom istorijskom centru Atine.  
Please Contact Us for Price
    Upit Vas ne obavezuje ni na koji način. Naši operateri će Vam se javiti u najkraćem roku!