Hotel Fiesta Tanit 4* - Ibica - Španija letovanje - Individualna putovanja

Hotel Fiesta Tanit ****

Special Tour 7/10/14 noći
Camí del Portixol, 1, 07820 Sant Antoni de Portmany, Illes Balears, Spain Španija
Lokacija
Hotel Fiesta Tanit se nalazi kraj samog zaliva Cala Gracio, oko kilometar udaljen od centra San Antonija. Autobus staje tačno ispred hotela. Autobus redovno ide do Ibice i San Antonija na svakih 40-ak minuta. Nalazi se na dugačkoj peščanoj plaži.
Sadržaj hotela

Hotel ima ukupno 386 soba, recepciju, klimatizovani salon i restoran, bazen, odvojeni dečiji bazen, bar pored bazena, ležaljke i suncobrane. Plaža Cala Gracio se nalazi ispred hotela i na njoj postoje ležaljke i suncobrani koji se mogu koristiti uz nadoknadu. Svi sportski kapaciteti koje hotel sadrži mogu se koristiti. Neki uz nadoknadu. U okolini postoji mnogo barova i ekskluzivnih klubova. U blizini se nalazi popularni “Cafe del Mar” gde se može uživati u neverovatnim zalascima sunca. Za decu postoji odvojeni bazen, igralište, a krevetac se dobija na zahtev bez naknade.

Sve sobe sa kupatilom, WC, fen za kosu, sef, plafonski ventilator, satelitski TV, klima, direktna telefonska linija, balkon ili terasa. Kapacitet – maksimum troje odraslih.

Usluga
All Inclusive – “sve uključeno” prema hotelskim pravilima.


Avio prevoz (redovne avio linije) 
iz Beograda ili po želji sa drugih aerodroma u regionu.


VREME POLASKA
Dolazak na aerodrom dva sata pre poletanja aviona. Redovna linija sa presedanjem. Tačno vreme polaska zavisi od izabrane opcije putovanja.

CENA OBUHVATA:
  • smeštaj u odabranom hotelu na bazi izabrane usluge
  • organizaciju i realizaciju putovanja

 

CENA NE OBUHVATA:
  • avio karte sa pripadajućim taksama
  • boravišnu taksu – plaća se na recepciji hotela
  • zdravstveno putno osiguranje, preporučujemo UNIQA osiguranje
  • Transfer aerodrom – hotel – aerodrom
  • individualne troškove putnika, kao i sve ostale nepomenute troškove
  • sve takse podložne su promenama i uplaćuju se u agenciji u dinarskoj protivvrednosti pre polaska na putovanje
1. dan – BEOGRAD – IBICA

Dolazak na aerodrom dva sata pre poletanja i let za Ibicu sa presedanjem. Transfer do hotela i smeštaj.

2. dan – Ibica

Boravak u hotelu na bazi odabrane usluge prema izboru željenih dana

Poslednji dan

Transfer do aerodroma. Čekiranje i let za let za Beograd sa presedanjem

 

AVIO PREVOZNIK i CENE AVIO KARATA su promenljive i zavise isključivo od trenutne raspoloživosti slobodnih sedišta na letu. Svi letovi iz Beograda su sa presedanjem.
VAŽNA NAPOMENA:
-Putovanje je osmišljeno za individualne putnike.
-Moguće je odabrati datume, termine polazaka i broj noćenja, na osnovu čega se formira cena
-Konačna cena zavisi od trenutne raspoloživosti u hotelu/avio prevozu i podložna je promenama shodno cenama koje su važeće u momentu rezervacije.
– Moguće je rezervisati i hotele koji nisu u ponudi cenovnika. Opisi i slike hotela se nalaze na web adresi: https://www.discoverytravel.rs/letovanja/spanija/ibica/
– Moguće je rezervisati različite tipove usluga: samo najam, noćenje sa doručkom, polupansion, pun pansion, All Inclusive
– Moguće je rezervisati različite tipove soba za različiti broj osoba
– U pitanju su individualna putovanja sa svakodnevnim polascima iz Beograda na redovnim avio linijama različitih avio kompanija
– Dužinu boravka i datum putovanja odredjuje putnik

Uslovi plaćanja:
• Plaćanje hotelskog smeštaja se vrši avansnom uplatom od 30% od ukupnog iznosa prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 30 dan pred put
• Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti , na dan uplate prema zvaničnom srednjem kursu NBS.
• Plaćanje avionskih karata se vrši prema kursu rezervacionog sistema na dan uplate u dinarskoj protivvrednosti
• Sva plaćanja moguća su gotovinom, kreditnim karticama Visa, Master, Dina, Maestro, preko računa uz profakturu izdate od strane agencije, platnim karticama na rate: 40% prilikom rezervacije, a ostatak od 60% do 6 jednakih mesečnih rata BEZ KAMATE – ovaj način plaćanja važi samo za korisnike kreditnih platnih kartica Banke Intesa (Visa, Master do 6 rata i American Express do 4 rate bez kamate) i direktne prijave i uplate u turističkoj agenciji Discovery Travel.

U našoj ponudi se nalazi veliki broj hotela. Za hotele koji nisu u tabeli i na našem web sajtu pošaljite upit agenciji na [email protected] ili nas pozovite na sledeće brojeve telefona: +381 11 3290 452, Mob/Viber: +381 60 3290 452 i +381 60 3290 453

Hotel Fiesta Tanit se nalazi kraj samog zaliva Cala Gracio, oko kilometar udaljen od centra San Antonija. Nalazi se na dugačkoj peščanoj plaži.
Please Contact Us for Price
    Upit Vas ne obavezuje ni na koji način. Naši operateri će Vam se javiti u najkraćem roku!