Hotel Lion Borovets - Borovec - Zimovanje 2019 / 2020

Hotel Lion Borovets ****

Special Tour 7 noći
2010 Borowez, Bulgaria Bugarska Tour Guide: Hotel Lion Borovets ****
Lokacija

Hotel Lion se nalazi na oko 1,2 km od centra Boroveca i gondole.

Sadržaj hotela

Smeštaj: Hotel ima 130 soba, 24 porodičnih soba, pet apartmana.
Standardne, ekonomi, large, luks sobe i apartmani imaju: SAT TV, mini bar, internet, kupatilo, fen.
Economy sobe se nalaze na posledenjem spratu (pod kosinom)i imaju francuski ležaj, nemaju balkon.
Stadardne sobe: francuski ležaj, nemaju balkon.
Large sobe: malo veće površine od standardne sobe, dva odvojena kreveta i fotelja na razvlačenje, većina bez balkona.
Luks soba: malo veće površine od standardne, dva odvojena kreveta i sofa na razvlačenje, većina bez balkona.
Apartmani za 4 osobe: jedna spavaća soba sa dva standardna kreveta i dnevni boravak sa dva odvojena kreveta i sofom na razvlačenje.

Sadržaj: Lift, restoran, mehana (restoran u nacionalnom stilu), lobi bar, sef, menjačnica,stoni tenis, bilijar, fitnes sala, bazen, sauna, parking.

Besplatne usluge: Korišćenje bazena, đakuzi, sauna, parno kupatilo, fitnes, Wi-fi internet, skijašnica za ličnu opremu, prevoz do gondole.

Napomena: Doplata za Novogodišnju večeru dana 31.12. je obavezna. Doplata za Božićnu večeru 25.12. nije obavezna. Deca 0-3.99 g. ne plaćaju ove večere, nemaju mesto ni obrok. Obrok i mesto se mogu doplatiti za ovu decu po ceni večere za od 4 -11.99 godine.

Usluga
Polupansion plus


SOPSTVENIM PREVOZOM ILI AUTOBUSOM
iz Beograda


CENA OBUHVATA:
  • Smeštaj u apartmanu/studiju/sobi na bazi izabrane usluge;
  • usluge predstavnika agencije (inopartnera) i troškove organizacije putovanja.

 

CENA NE OBUHVATA:
  • Međunarodno putno zdravstveno osiguranje (preporučujemo UNIQA osiguranje);
  • boravišnu taksu – plaća se u agenciji prilikom rezervacije u iznosu od 5 eur po osobi za ceo boravak ili 1 eur po osobi dneveno u zavisnosti od uslova hotela;
  • prevoz do destinacije;
  • individualne troškove.

Autobuski ili sopstveni prevoz

1. dan – BEOGRAD – BOROVEC (autobusom)
Polazak uvek dan ranije u večernjim časovima između 20:00 i 22:00 sata, sastanak putnika oko 45 minuta pre polaska autobusa. Dolazak u hotel ili aparthotel u prepodnevnim satima. Ulazak u sobe/studije/apartmane od 14:00 sati po lokalnom vremenu.
2. dan do poslednji dan
Boravak u hotelu ili apartmanu na bazi uplaćenih usluga.
Poslednji dan – BOROVEC – BEOGRAD
Doručak za goste koji imaju uplaćenu uslugu BB ili HB. Napuštanje apartmana / studija / hotela do 10:00 h .(autobusom) Polazak za Beograd autobusom od 17:00 h, po lokalnom vremenu. Dolazak u kasnim večernjim satima.

 

 

USLOVI PLAĆANJA:
Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti , na dan uplate prema zvaničnom srednjem kursu NBS za sve aranžmane čiji su ugovori zaključeni od 30.07.2019.

NAČIN PLAĆANJA:
Gotovinsko plaćanje: 40% od ukupne cene aranžmana prilikom rezervacije, preostali iznos 15 dana pre početka putovanja; Platne kartice: Visa, Master, Maestro, Dina (isti uslovi kao gotovina); Platnim karticama na rate: 40% prilikom rezervacije, a ostatak od 60% do 6 jednakih mesečnih rata BEZ KAMATE – ovaj način plaćanja važi samo za korisnike kreditnih platnih kartica Banke Intesa (Visa, Master do 6 rata i American Express do 4 rate bez kamate) i direktne prijave i uplate u turističkoj agenciji Discovery Travel.Plaćanje na rate čekovima građana: 40% akontacije od ukupnog iznosa cene aranžmana; preostali iznos se uplaćuje deponovanim čekovima građana do 5 mesečnih rata (čekovi se deponuju na dan potpisivanja ugovora i moraju imati dospeće 10. ili 20. u mesecu). Preko računa: uz profakturu izdatu od strane „Discovery Travel”.

OPŠTE NAPOMENE:
Cenovnik obuhvata: individualni cenovnik gde putnici sami biraju datum polaska i dužinu boravka u hotelu. Hotelska kategorizacija smeštaja odgovara službenoj lokalnoj kategorizaciji. Popusti za decu i odrasle osobe na pomoćnom ležaju se ostvaruju uz dve punoplatežne osobe. Roditelji su dužni da prezentuju zdravstvenu knjižicu deteta.
Organizator putovanja zadržava pravo da, u slučaju izmene cene prevoza, izmene deviznog kursa, nedovoljnog broja prijavljenih putnika, prebukiranosti hotela i slično, izmeni cenu putovanja za odgovarajuci iznos, ponudi alternativni smeštaj u drugom objektu iste kategorije ili otkaže putovanje najkasnije pet dana pre polaska na putovanje.
Organizator putovanja zadržava pravo da u prvim i poslednjim smenama kada se hotel tek otvara ili zatvara zbog nedovoljne popunjenosti pomeri datum zapocinjanja usluge ili ponudi alternativni hotel sa istim datumom.Organizator putovanja zadržava pravo izmena u redosledu i vremenu realizacije turistickog programa tokom putovanja zbog vanrednih okolnosti na licu mesta (zakašnjenje ili kvar prevoznog sredstva, radovi na putu, gužve u saobracaju, štrajkovi i slicno).
Putnicima koji poseduju biometrijski pasoš Republike Srbije nije potrebna ulazna viza za zemlje Evropske unije, ali je preporučljivo da se o uslovima za ulazak u ove zemlje informišu putem sajta www.europa.rs
Organizator putovanja ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti spreče izlazak putnika iz zemlje ili im onemoguće ulazak na teritoriju zemalja Evropske unije, zemalja u tranzitu ili u zemalje van EU, zbog neispravnih dokumenata, učinjenog prekršaja ili nepoštovanja viznih ili carinskih propisa.Mole se putnici da se brižljivo staraju o svojim putnim ispravama, dokumentima, novcu, vrednim stvarima i prtljagu.
Organizator putovanja ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, krađu ili nestanak iz bilo kog razloga, tokom čitavog trajanja putovanja.

Hotel Lion se nalazi na oko 1,2 km od centra Boroveca i gondole. Hotel ima ukupno 130 soba, 24 porodičnih soba, 5 apartmana.
Total: 221.00€ From 221.00€ /person
× 221.00€ = 221.00€

OR
    Upit Vas ne obavezuje ni na koji način. Naši operateri će Vam se javiti u najkraćem roku!