Hotel Poseidon Palace - Patra - Peloponez - Grčka letovanje

Hotel Poseidon Palace ****

Special Tour 7/10/14 noći
Poseidonos 1, Patra 250 02, Greece Grčka
Lokacija

Hotel Poseidon Palace je smešten na maloj kamenito-šljunkovitoj plaži, na oko 14 km udaljenosti od grada Patre i na oko 235 km od medjunarodnog aerodroma u Atini. Autobusko stajalište gradskog prevoza se nalazi na oko 100 m od samog smeštaja. Prilagodjen je osobama sa invaliditetom. Dozvoljen boravak malim kućnim ljubimcima, na upit.

Sadržaj hotela

Smeštaj: Hotel ima ukupno 52 sobe.
Sobe imaju kupatilo, fen, klima-uredjaj, mini bar, SAT-TV, telefon, balkon sa garniturom za sedenje

Sadržaj: Recepcija, lobby bar, restoran, wi-fi internet, room service, otvoreni bazen, ležaljke i suncobrani pored bazena, bar pored bazena, dečiji bazen, igralište za decu, dečija soba, ležaljke i suncobrani na travnatoj površini uz plažu, peškiri za plažu, pranje veša, hemijsko čišćenje, lekar (na poziv), tri konferencijske sale (od 50 do 300 mesta), stoni tenis, bilijar (uz doplatu), parking

Usluga
Polupansion


Sopstvenim prevozom

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
  • Smeštaj u hotelu na bazi izabrane usluge;
  • troškove organizacije putovanja.

 

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
  • Troškove međunarodnog putnog osiguranja;
  • Troškove fakultativnih izleta koji nisu sastavni deo programa putovanja i predstavljaju zaseban ugovor, zaključen sa organizatorom izleta – inostranom agencijom (Fakultativni izleti nisu obavezni niti sastavni deo programa putovanja i zavise od broja prijavljenih putnika. Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti. Cene fakultativnih izleta su po osobi i podložne su promenama. Prilikom odlaska na fakultativne izlete, postoji mogućnost propuštanja obroka u hotelu, i ukoliko hotel ima mogućnost lanč paketa, treba ga obavezno naručiti dan ranije)
  • Individualne troškove putnika i ostale nepomenute troškove.

Sopstveni prevoz

1. dan Beograd – Patra– Smeštaj u hotel. Hotelske usluge prema programu. Noćenje.
2. do pretposlednji dan – Patra– Slobodno vreme za individualne aktivnosti.
Poslednji dan – Patra – Beograd – Napuštanje soba do 9 h. Kraj programa.

USLOVI PLAĆANJA:
Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti , na dan uplate prema zvaničnom srednjem kursu NBS.

NAČIN PLAĆANJA:
Gotovinsko plaćanje: 40% od ukupne cene aranžmana prilikom rezervacije, preostali iznos 15 dana pre početka putovanja; Platne kartice: Visa, Master, Maestro, Dina (isti uslovi kao gotovina); Platnim karticama na rate: 40% prilikom rezervacije, a ostatak od 60% do 6 jednakih mesečnih rata BEZ KAMATE – ovaj način plaćanja važi samo za korisnike kreditnih platnih kartica Banke Intesa (Visa, Master do 6 rata i American Express do 4 rate bez kamate) i direktne prijave i uplate u turističkoj agenciji Discovery Travel.Plaćanje na rate čekovima građana: 40% akontacije od ukupnog iznosa cene aranžmana; preostali iznos se uplaćuje deponovanim čekovima građana do 5 mesečnih rata (čekovi se deponuju na dan potpisivanja ugovora i moraju imati dospeće 10. ili 20. u mesecu). Preko računa: uz profakturu izdatu od strane „Discovery Travel”.

Hotel Poseidon Palace je smešten na maloj kamenito-šljunkovitoj plaži, na oko 14 km od Patre i na oko 235 km od medjunarodnog aerodroma u Atini.
Please Contact Us for Price
    Upit Vas ne obavezuje ni na koji način. Naši operateri će Vam se javiti u najkraćem roku!