Hotel Romanov - Sveti Stefan - Crna Gora - Letovanje

Hotel Romanov ****

Special Tour 7/10/14 noći
Sveti Stefan, Montenegro Crna Gora
Lokacija

Hotel Romanov se nalazi u ekskluzivnoj regiji crnogorskog primorja, na Svetom Stefanu na samo 100 metara od mora i sagrađen je 2006 godine. Predstavlja jedan od najmodernijih i najlepših malih hotela na primorju.

Sadržaj hotela

Smeštaj: Hotel raspolaže sa 20 standardnih dvokrevetnih soba (25-35 m2), 2 suita-a (40-60 m2), 2 presednicka apartmana (150 – 200 m2). Iz većine soba se pruža predivni pogled na more. Sve sobe su klimatizonabe sa TV-om, mini barom, kablovskom televizijom, direktnom telefonskom linijom, sefom.

Sadržaj: Gostima je na raspolaganju restoran, aperitiv bar, Wi-Fi internet, parking.

Usluga
Noćenje sa doručkom


Sopstvenim prevozom

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
  • Smeštaj u hotelu na bazi izabrane usluge;
  • troškove organizacije putovanja.

 

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
  • Troškove međunarodnog putnog osiguranja;
  • Troškove fakultativnih izleta koji nisu sastavni deo programa putovanja i predstavljaju zaseban ugovor, zaključen sa organizatorom izleta – inostranom agencijom (Fakultativni izleti nisu obavezni niti sastavni deo programa putovanja i zavise od broja prijavljenih putnika. Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti. Cene fakultativnih izleta su po osobi i podložne su promenama. Prilikom odlaska na fakultativne izlete, postoji mogućnost propuštanja obroka u hotelu, i ukoliko hotel ima mogućnost lanč paketa, treba ga obavezno naručiti dan ranije)
  • Individualne troškove putnika i ostale nepomenute troškove.

Sopstveni prevoz

1. dan Beograd – Sveti Stefan– Smeštaj u hotel. Hotelske usluge prema programu. Noćenje.
2. do pretposlednji dan – Sveti Stefan– Slobodno vreme za individualne aktivnosti.
Poslednji dan – Sveti Stefan – Beograd – Napuštanje soba do 10 h. Kraj programa.

USLOVI PLAĆANJA:

Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti , na dan uplate prema zvaničnom srednjem kursu NBS. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni.

NAČINI PLAĆANJA:

Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put.- gotovinski,- čekovima građana do 6 mesečnih rata,- platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina),- Platnim karticama na rate: 40% prilikom rezervacije, a ostatak od 60% do 6 jednakih mesečnih rata BEZ KAMATE – ovaj način plaćanja važi samo za korisnike kreditnih platnih kartica Banke Intesa (Visa, Master do 6 rata i American Express do 4 rate bez kamate) i direktne prijave i uplate u turističkoj agenciji Discovery Travel.- preko računa,- kreditima poslovnih banaka (koje kupac aranžmana na osnovu ugovora o putovanju/ predračuna ugovara direktno sa bankom).

Hotel Romanov se nalazi u ekskluzivnoj regiji crnogorskog primorja, na Svetom Stefanu na samo 100 metara od mora i sagrađen je 2006 godine.
Please Contact Us for Price
    Upit Vas ne obavezuje ni na koji način. Naši operateri će Vam se javiti u najkraćem roku!