Hotel Samara - Bodrum - Turska letovanje - Avio aranžmani

Hotel Samara *****

Daily Tour 7/10/14 noći
Kaynar Mevkii, 48400 Bodrum/Muğla, Turkey Turska
Lokacija
Hotel se nalazi u zalivu Torba, oko 8 km od centra Bodruma i oko 27 km od aerodroma. Zauzima površinu od 70.000 m².
Sadržaj hotela

Smeštaj: Sve sobe su klimatizovane, imaju sef (besplatan), satelitsku TV, mini-bar (puni se na dan dolaska vodom, fantom i koka kolom, voda se obnavlja jednom dnevno) i fen za kosu.

Sadržaj: Glavni restoran, a la carte restoran (turski i riblji), 6 barova, otvoreni bazen, unutrašnji bazen, bazen za decu sa toboganom, fitnes, sauna, đakuzi, tursko kupatilo, masaža, kozmetički salon, bilijar, stoni tenis, 2 teniska terena, mini golf, boćanje, odbojka na plaži, sportovi na vodi, aerobik, animacija, diskoteka, igraonica, čuvanje dece, bežični internet, internet kafe, doktor, frizer i pranje veša.

Plaža: Poseduje sopstvenu peščanu plažu, jednu od najboljih u Bodrumu. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu su besplatni za goste hotela.

Usluga
  All Inclusive


Avio prevoz (čarter let)
iz Beograda.


VREME POLASKA
Sastanak putnika na aerodromu “Nikola Tesla”, kod šaltera Organizatora putovanja, dva sata pre leta. Čarter let na relaciji Beograd – Bodrum. Tačno vreme polaska će biti potvrđeno 48h pre polaska na put.

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
 • Čarter let na relaciji Beograd – Bodrum – Beograd;
 • Aerodromske takse za čarter let u iznosu od 37.40 evra (21.42 evra ukupna taksa aerodroma Nikola Tesla i 15 evra aerodroma u Bodrumu, 0.98 evra naknada za unapređenje vazdušnog saobraćaja republike Srbije). Plaćanje se vrši u agenciji; Aerodromske takse nisu sastavni deo paket aranžmana, samim tim je i njihova promena dozvoljena do momenta polaska;
 • Doplata za gorivo YQ taksa 20 evra po osobi, deca do 2 godine starosti ne plaćaju taksu. Iznos doplate za gorivo je podložan promeni do polaska na put;
 •  Na čarter letovima kompanije Air Serbia u cenu karte uračunat je isključivo jedan komad predatog prtljaga po osobi (težine do 23 kg) i jedan ručni prtljag po osobi težine do 8 kg, maksimalnih dimenzija 55x35x25 cm (DxŠxV). Svaki kilogram preko dozvoljene težine se naplaćuje pri čekiranju;
 • Grupni transferi autobusom od aerodroma u Bodrumu do izabranog hotela, u odlasku i povratku;
 • Hotelske usluge prema programu, od vremena ulaska u hotelske sobe do vremena njihovog napuštanja a u zavisnosti od hotelskih pravila (u najvećem broju hotela ulazak u sobe je posle 14:00h, a iste se poslednjeg dana boravka napuštaju najkasnije do 12:00h) ili od vremena leta aviona (u slučaju ranih jutarnjih ili kasnih večernjih letova putnici ne mogu tražiti umanjenje cene za eventualni obrok koji ne mogu da iskoriste u hotelu). Ukoliko je aranžmanom predviđen organizovani avio-prevoz, kao prvi i poslednji obrok računaju se oni koji budu posluženi u avionu, i smatra se da ti obroci zamenjuju hotelske obroke uobicajene za to doba dana. Takođe se ne može tražiti umanjenje cene ili refundacija za hotelske usluge koje nisu korišcene zbog fakultativnih izleta;
 • Usluge vodiča i organizacije putovanja.

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
 • Međunarodno putno zdravstveno osiguranje;
 • Individualne troškove putnika i fakultativne izlete.
1. DAN

Sastanak putnika na aerodromu „Nikola Tesla“ kod šaltera organizatora dva sata pre leta; Čarter let na relaciji Beograd – Bodrum. Sletanje u Bodrum. Transfer do izabranog hotela. Noćenje.

2. – 7. 10. 14. DAN

Boravak na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu. Slobodno vreme za fakultativne izlete i individualne aktivnosti po želji putnika. Noćenje.

8. 11. 15. DAN 

Napuštanje soba prema hotelskim pravilima (do 12h). Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Transfer do aerodroma. Čarter let na relaciji Bodrum – Beograd. Dolazak u Beograd.

KRAJ PROGRAMA

USLOVI PLAĆANJA:
Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti , na dan uplate prema zvaničnom srednjem kursu NBS. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni.

NAČINI PLAĆANJA:
Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put.
– gotovinski,
– čekovima građana do 6 mesečnih rata,
– platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina),
– platnim karticama na rate: 40% prilikom rezervacije, a ostatak od 60% do 6 jednakih mesečnih rata BEZ KAMATE – ovaj način plaćanja važi samo za korisnike kreditnih platnih kartica Banke Intesa (Visa, Master do 6 rata i American Express do 4 rate bez kamate) i direktne prijave i uplate u turističkoj agenciji Discovery Travel,
– preko računa,
– kreditima poslovnih banaka (koje kupac aranžmana na osnovu ugovora o putovanju/ predračuna ugovara direktno sa bankom).

Hotel se nalazi u zalivu Torba, oko 8 km od centra Bodruma i oko 27 km od aerodroma. Zauzima površinu od 70.000 m². Poseduje sopstvenu peščanu plažu.
Total: 799.00€ From 799.00€ /person
× 799.00€ = 799.00€

OR
  Upit Vas ne obavezuje ni na koji način. Naši operateri će Vam se javiti u najkraćem roku!