Hotel Termag 4* - Jahorina - Zimovanje 2019 / 2020

Hotel Termag ****

Special Tour 7 noći
Jahorina, Bosnia and Herzegovina BIH Tour Guide: Hotel Termag ****
Lokacija

Moderan i autentičan planinski hotel Termag, smešten je na 1 550 m nadmorske visine, neposredno uz stazu i žičare, i zauzima centralno mesto u ski centru Jahorina.

Sadržaj hotela

Smeštaj: Hotel raspolaže sa 71 sobom i 21 moderno opremljenim apartmanom. Pored glavne zgrade, uz sam hotel je i Villa Termag u kojoj se nalaze 4 luksuzno opremljena apartmana. Svaka soba ima kupatilo (tuš/wc), fen, SAT TV, telefon, internet, mini bar i sef. Apartmani imaju dnevnu sobu i jednu ili dve spavaće sobe.

Sadržaj: U svom sastavu hotel ima restoran, kamin salu, bar i igraonicu za decu. U neposrednoj blizini hotela nalazi se restoran „Koliba“ u kojem možete uživati u planinskom ambijentu, tradicionalnim jelima i dobroj zabavi. U Wellness & spa centru se nalaze unutrašnji bazen, sauna, parno kupatilo, đakuzi, fitnes klub, solarijum i soba za masažu. Hotel nudi usluge iznajmljivanja i prodaje ski opreme, ski servisa i ski škole, kao i skijašnicu, parking i garažu.

Usluga
Polupansion


SOPSTVENIM PREVOZOM ILI AUTOBUSOM
iz Beograda


CENA OBUHVATA:
  • Smeštaj u apartmanu/studiju/sobi na bazi izabrane usluge;
  • organizaciju putovanja.

 

CENA NE OBUHVATA:
  • Međunarodno putno zdravstveno osiguranje (preporučujemo UNIQA osiguranje);
  • boraviš¡nu taksu – odrasli 1.25€, deca do 12 god ne plaćaju boravišnu taksu, plaća se na licu mesta, na recepciji hotela;
  • individualne troškove.

Sopstveni prevoz

1. danBEOGRAD – JAHORINA
Dolazak u hotel i smeštaj u sobe posle 16.00 h
2. dan – do poslednji dan
Boravak u hotelu na bazi izabrane usluge
Poslednji dan JAHORINA – BEOGRAD
Napuštanje hotela najkasnije do 10:00 h Kraj programa.

Autobuski prevoz

***ORGANIZOVAN PREVOZ***
Polazak iz Beograda svake subote, u ranim jutarnjim časovima (28.12, 04.01, 11.01, 18.01, 25.01, 01.02, 08.02, 15.02, 22.02. i 29.02)
Cena za jedan pravac 20€, a cena povratne karte 30€ po osobi.

USLOVI PLAĆANJA:
Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti , na dan uplate prema zvaničnom srednjem kursu NBS za sve aranžmane čiji su ugovori zaključeni od 30.07.2019.

NAČIN PLAĆANJA:
Gotovinsko plaćanje: 40% od ukupne cene aranžmana prilikom rezervacije, preostali iznos 15 dana pre početka putovanja; Platne kartice: Visa, Master, Maestro, Dina (isti uslovi kao gotovina); Platnim karticama na rate: 40% prilikom rezervacije, a ostatak od 60% do 6 jednakih mesečnih rata BEZ KAMATE – ovaj način plaćanja važi samo za korisnike kreditnih platnih kartica Banke Intesa (Visa, Master do 6 rata i American Express do 4 rate bez kamate) i direktne prijave i uplate u turističkoj agenciji Discovery Travel.Plaćanje na rate čekovima građana: 40% akontacije od ukupnog iznosa cene aranžmana; preostali iznos se uplaćuje deponovanim čekovima građana do 5 mesečnih rata (čekovi se deponuju na dan potpisivanja ugovora i moraju imati dospeće 10. ili 20. u mesecu). Preko računa: uz profakturu izdatu od strane „Discovery Travel”.

Hotel Termag, smešten je na 1 550 m nadmorske visine, neposredno uz stazu i žičare, i zauzima centralno mesto u ski centru Jahorina. 
Please Contact Us for Price
    Upit Vas ne obavezuje ni na koji način. Naši operateri će Vam se javiti u najkraćem roku!