Hotel Titanic Deluxe - Bodrum - Turska letovanje - Avio aranžmani

Hotel Titanic Deluxe *****

Daily Tour 7/10/14 noći
Meşelik Mahallesi, Muğla Bodrum Yolu, 48450 Milas/Muğla, Turkey Turska
Lokacija
Hotel Titanic Deluxe je od aerodroma u Bodrumu udaljen oko 15 km, a oko 25 km od centra grada Bodrum. Nalazi se u mestu Güvercinlik. Hotel zauzima površinu od 80 000 m2.
Sadržaj hotela

Smeštaj: Hotel u svom sastavu ima ukupno 393 soba i 7 villa. Od toga postoje standardne sobe, superior sobe, family sobe, deluxe sobe, family suite, superior ville, exclusive ville i presidental ville. Standardne zauzimaju površinu od 35 m2. Superior sobe zauzimaju površinu od 43-45 m2. Family sobe zauzimaju površinu od 47 m2, sastoje se iz 1 sobe i 2 kupatila. Deluxe sobe zauzimaju površinu od 65 m2. Family suite zauzimaju površinu od 80 m2 i sastoje se iz dnevne i 2 spavaće sobe. Superior villa ima 2 sprata i zauzima površinu od 161 m2. Exclusive villa ima 3 sprata, baštu i zauzima površinu od 187 m2. Presidental villa ima 3 sprata, baštu i zauzima površinu od 327 m2.
Svaka soba raspolaže aparatom za čaj i kafu, sefom, klima uređajem, telefonom, fenom za sušenje kose, mini barom, balkonom i TV-om.

Sadržaj: Hotel u svom sadržaju ima: bežični internet, SPA centar, frizerski salon, 11 barova, unutrašnji bazen, konferencijsku salu kapaciteta do 700 osoba, glavni restoran, italijanski a la carte restoran, riblji a la carte restoran, turski a la carte restoran, azijski a la carte restoran, usluge hemijskog čišćenja, 3 spoljašnja bazena, aqua park, 5 tobogana, doktora, prodavnice, saunu, parno kupatilo, aerobik, tenis, masaže, sportove na vodi, teretanu, hamam, aqua aerobik, pikado, video igre, boćanje, stoni tenis, animacije, ronjenje, dečiji bazen, 5 tobogana, dečije igralište, dečiji klub 4-12 godina, dečiju diskoteku, Tini dečiji klub za decu uzrasta od 0 godina, dadilju, parking, fotografa, tržni centar, nargile, šah.

Plaža: Hotel poseduje sopstvenu plažu koja je peščana i duga 200 m.

Usluga
  High Class All Inclusive


Avio prevoz (čarter let)
iz Beograda.


VREME POLASKA
Sastanak putnika na aerodromu “Nikola Tesla”, kod šaltera Organizatora putovanja, dva sata pre leta. Čarter let na relaciji Beograd – Bodrum. Tačno vreme polaska će biti potvrđeno 48h pre polaska na put.

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
 • Čarter let na relaciji Beograd – Bodrum – Beograd;
 • Aerodromske takse za čarter let u iznosu od 37.40 evra (21.42 evra ukupna taksa aerodroma Nikola Tesla i 15 evra aerodroma u Bodrumu, 0.98 evra naknada za unapređenje vazdušnog saobraćaja republike Srbije). Plaćanje se vrši u agenciji; Aerodromske takse nisu sastavni deo paket aranžmana, samim tim je i njihova promena dozvoljena do momenta polaska;
 • Doplata za gorivo YQ taksa 20 evra po osobi, deca do 2 godine starosti ne plaćaju taksu. Iznos doplate za gorivo je podložan promeni do polaska na put;
 •  Na čarter letovima kompanije Air Serbia u cenu karte uračunat je isključivo jedan komad predatog prtljaga po osobi (težine do 23 kg) i jedan ručni prtljag po osobi težine do 8 kg, maksimalnih dimenzija 55x35x25 cm (DxŠxV). Svaki kilogram preko dozvoljene težine se naplaćuje pri čekiranju;
 • Grupni transferi autobusom od aerodroma u Bodrumu do izabranog hotela, u odlasku i povratku;
 • Hotelske usluge prema programu, od vremena ulaska u hotelske sobe do vremena njihovog napuštanja a u zavisnosti od hotelskih pravila (u najvećem broju hotela ulazak u sobe je posle 14:00h, a iste se poslednjeg dana boravka napuštaju najkasnije do 12:00h) ili od vremena leta aviona (u slučaju ranih jutarnjih ili kasnih večernjih letova putnici ne mogu tražiti umanjenje cene za eventualni obrok koji ne mogu da iskoriste u hotelu). Ukoliko je aranžmanom predviđen organizovani avio-prevoz, kao prvi i poslednji obrok računaju se oni koji budu posluženi u avionu, i smatra se da ti obroci zamenjuju hotelske obroke uobicajene za to doba dana. Takođe se ne može tražiti umanjenje cene ili refundacija za hotelske usluge koje nisu korišcene zbog fakultativnih izleta;
 • Usluge vodiča i organizacije putovanja.

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
 • Međunarodno putno zdravstveno osiguranje;
 • Individualne troškove putnika i fakultativne izlete.
1. DAN

Sastanak putnika na aerodromu „Nikola Tesla“ kod šaltera organizatora dva sata pre leta; Čarter let na relaciji Beograd – Bodrum. Sletanje u Bodrum. Transfer do izabranog hotela. Noćenje.

2. – 7. 10. 14. DAN

Boravak na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu. Slobodno vreme za fakultativne izlete i individualne aktivnosti po želji putnika. Noćenje.

8. 11. 15. DAN 

Napuštanje soba prema hotelskim pravilima (do 12h). Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Transfer do aerodroma. Čarter let na relaciji Bodrum – Beograd. Dolazak u Beograd.

KRAJ PROGRAMA

USLOVI PLAĆANJA:
Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti , na dan uplate prema zvaničnom srednjem kursu NBS. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni.

NAČINI PLAĆANJA:
Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put.
– gotovinski,
– čekovima građana do 6 mesečnih rata,
– platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina),
– platnim karticama na rate: 40% prilikom rezervacije, a ostatak od 60% do 6 jednakih mesečnih rata BEZ KAMATE – ovaj način plaćanja važi samo za korisnike kreditnih platnih kartica Banke Intesa (Visa, Master do 6 rata i American Express do 4 rate bez kamate) i direktne prijave i uplate u turističkoj agenciji Discovery Travel,
– preko računa,
– kreditima poslovnih banaka (koje kupac aranžmana na osnovu ugovora o putovanju/ predračuna ugovara direktno sa bankom).

Hotel Titanic Deluxe je od aerodroma u Bodrumu udaljen oko 15 km, a oko 25 km od centra grada Bodrum. Nalazi se u mestu Güvercinlik
Total: 1,199.00€ From 1,199.00€ /person
× 1,199.00€ = 1,199.00€

OR
  Upit Vas ne obavezuje ni na koji način. Naši operateri će Vam se javiti u najkraćem roku!