Hotel Tre Canne 4* - Budva - Crna Gora - Letovanje

Hotel Tre Canne ****

Special Tour 7/10/14 noći
bb, Mediteranska, Budva 85310, Montenegro Crna Gora
Lokacija

Nalazi se u strogom centru Budve, na udaljenosti od oko 50 metara od mora i predivne Slovenske plaže, uz promenadu duž obalnog pojasa.

Sadržaj hotela

Smeštaj: Hotel poseduje veliki broj apartmana koji su dizajnirani kao oaza mira i uživanja, beg od užurbane Budve. Apartmani su presvučeni neutralnim bojama koje deluju umirujuće, i nude potpuni ugođaj za sva vaša čula.

Sadržaj: Od hotelskih sadržaja gostima je na raspolaganju Sky view wellness & spa centar koji nudi brojne tretmane za oporavak od napornog dana. A la carte restoran Hedone.

Usluga
Noćenje sa doručkom


Sopstvenim prevozom

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
  • Smeštaj u hotelu na bazi izabrane usluge;
  • troškove organizacije putovanja.

 

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
  • Troškove međunarodnog putnog osiguranja;
  • Troškove fakultativnih izleta koji nisu sastavni deo programa putovanja i predstavljaju zaseban ugovor, zaključen sa organizatorom izleta – inostranom agencijom (Fakultativni izleti nisu obavezni niti sastavni deo programa putovanja i zavise od broja prijavljenih putnika. Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti. Cene fakultativnih izleta su po osobi i podložne su promenama. Prilikom odlaska na fakultativne izlete, postoji mogućnost propuštanja obroka u hotelu, i ukoliko hotel ima mogućnost lanč paketa, treba ga obavezno naručiti dan ranije)
  • Individualne troškove putnika i ostale nepomenute troškove.

Sopstveni prevoz

1. dan Beograd – Budva– Smeštaj u hotel. Hotelske usluge prema programu. Noćenje.
2. do pretposlednji dan – Budva – Slobodno vreme za individualne aktivnosti.
Poslednji dan – Budva – Beograd – Napuštanje soba do 9 h. Kraj programa.

USLOVI PLAĆANJA:

Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti , na dan uplate prema zvaničnom srednjem kursu NBS za sve aranžmane čiji su ugovori zaključeni od 30.07.2019. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni.

NAČINI PLAĆANJA:

Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put.- gotovinski,- čekovima građana do 6 mesečnih rata,- platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina),- Platnim karticama na rate: 40% prilikom rezervacije, a ostatak od 60% do 6 jednakih mesečnih rata BEZ KAMATE – ovaj način plaćanja važi samo za korisnike kreditnih platnih kartica Banke Intesa (Visa, Master do 6 rata i American Express do 4 rate bez kamate) i direktne prijave i uplate u turističkoj agenciji Discovery Travel.- preko računa,- kreditima poslovnih banaka (koje kupac aranžmana na osnovu ugovora o putovanju/ predračuna ugovara direktno sa bankom).

Nalazi se u strogom centru Budve, na udaljenosti od oko 50 metara od mora i predivne Slovenske plaže, uz promenadu duž obalnog pojasa.
Please Contact Us for Price
    Upit Vas ne obavezuje ni na koji način. Naši operateri će Vam se javiti u najkraćem roku!