Hunguest Hotel Sun Resort - Herceg Novi - Crna Gora - Letovanje

Hunguest Hotel Sun Resort ****

Individualno putovanje 7/10/14 noći
Sveta Bubala, Herceg - Novi 85340, Montenegro Crna Gora
Lokacija

U gustoj mediteranskoj vegetaciji palmi i oleandera neposredno pored šetališta, na obali mora, smešten je ovaj hotelski kompleks.

Sadržaj hotela

Smeštaj: Tipovi soba:
Classic soba (sa mogućnošću dodavanja extra ležaja).
De Luxe soba sa sopstvenim jacuzzi-jem ili tuš masažerom. U većem broju soba moguće je postavljanje pomoćnog ležaja.
Vile sa čajnom kuhinjom ili jaccuzzi-jem imaju mogućnost povezivanja sa vilom (dodatno), što pruža posebnu udobnost porodicama i manjim društvima.

Sadržaj: Hotel ima sopstvenu plažu gde su gostima obezbedjene ležaljke i suncobrani, a onima koji vole aktivan odmor pruža se mogućnost isprobavanja raznih sportova na vodi. Hotel ima sopstveni parking i garažu besplatne za goste hotela.

Usluga
Polupansion


Sopstvenim prevozom

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
  • Smeštaj u hotelu na bazi izabrane usluge;
  • troškove organizacije putovanja.

 

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
  • Troškove međunarodnog putnog osiguranja;
  • Troškove fakultativnih izleta koji nisu sastavni deo programa putovanja i predstavljaju zaseban ugovor, zaključen sa organizatorom izleta – inostranom agencijom (Fakultativni izleti nisu obavezni niti sastavni deo programa putovanja i zavise od broja prijavljenih putnika. Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti. Cene fakultativnih izleta su po osobi i podložne su promenama. Prilikom odlaska na fakultativne izlete, postoji mogućnost propuštanja obroka u hotelu, i ukoliko hotel ima mogućnost lanč paketa, treba ga obavezno naručiti dan ranije)
  • Individualne troškove putnika i ostale nepomenute troškove.

Sopstveni prevoz

1. dan Beograd – Herceg Novi– Smeštaj u hotel. Hotelske usluge prema programu. Noćenje.
2. do pretposlednji dan – Herceg Novi – Slobodno vreme za individualne aktivnosti.
Poslednji dan – Herceg Novi – Beograd – Napuštanje soba do 10 h. Kraj programa.

NAČIN I USLOVI PLAĆANJA: Cene smeštaja su izražene u EUR. Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti , na dan uplate prema zvaničnom srednjem kursu NBS.

Rezervacija se obezbeđuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od vrednosti aranžmana, ako Programom putovanja nije drugačije definisano, a ostatak se plaća do 15 dana pre polaska na putovanje: gotovinski, čekovima građana, Visa, Mastercard, Maestro i Dina platnim karticama.

MOGUĆNOST PLAĆANJA PLATNIM KARTICAMA NA RATE: 40% prilikom rezervacije, a ostatak od 60% do 6 jednakih mesečnih rata BEZ KAMATE – ovaj način plaćanja važi samo za korisnike kreditnih platnih kartica Banke Intesa (Visa, Master do 6 rata i American Express do 4 rate bez kamate) i direktne prijave i uplate u turističkoj agenciji Discovery Travel.

U gustoj mediteranskoj vegetaciji palmi i oleandera neposredno pored šetališta, na obali mora, smešten je ovaj hotelski kompleks.
Pošaljite upit za cenu

Upit Vas ne obavezuje ni na koji način. Naši operateri će Vam se javiti u najkraćem roku!