Hunguest Hotel Sun Resort - Herceg Novi - Crna Gora - Letovanje

Hunguest Hotel Sun Resort ****

Special Tour 7/10/14 noći
Sveta Bubala, Herceg - Novi 85340, Montenegro Crna Gora
Lokacija

U gustoj mediteranskoj vegetaciji palmi i oleandera neposredno pored šetališta, na obali mora, smešten je ovaj hotelski kompleks.

Sadržaj hotela

Smeštaj: Tipovi soba:
Classic soba (sa mogućnošću dodavanja extra ležaja).
De Luxe soba sa sopstvenim jacuzzi-jem ili tuš masažerom. U većem broju soba moguće je postavljanje pomoćnog ležaja.
Vile sa čajnom kuhinjom ili jaccuzzi-jem imaju mogućnost povezivanja sa vilom (dodatno), što pruža posebnu udobnost porodicama i manjim društvima.

Sadržaj: Hotel ima sopstvenu plažu gde su gostima obezbedjene ležaljke i suncobrani, a onima koji vole aktivan odmor pruža se mogućnost isprobavanja raznih sportova na vodi. Hotel ima sopstveni parking i garažu besplatne za goste hotela.

Usluga
Polupansion


Sopstvenim prevozom

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
  • Smeštaj u hotelu na bazi izabrane usluge;
  • troškove organizacije putovanja.

 

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
  • Troškove međunarodnog putnog osiguranja;
  • Troškove fakultativnih izleta koji nisu sastavni deo programa putovanja i predstavljaju zaseban ugovor, zaključen sa organizatorom izleta – inostranom agencijom (Fakultativni izleti nisu obavezni niti sastavni deo programa putovanja i zavise od broja prijavljenih putnika. Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti. Cene fakultativnih izleta su po osobi i podložne su promenama. Prilikom odlaska na fakultativne izlete, postoji mogućnost propuštanja obroka u hotelu, i ukoliko hotel ima mogućnost lanč paketa, treba ga obavezno naručiti dan ranije)
  • Individualne troškove putnika i ostale nepomenute troškove.

Sopstveni prevoz

1. dan Beograd – Herceg Novi– Smeštaj u hotel. Hotelske usluge prema programu. Noćenje.
2. do pretposlednji dan – Herceg Novi – Slobodno vreme za individualne aktivnosti.
Poslednji dan – Herceg Novi – Beograd – Napuštanje soba do 10 h. Kraj programa.

NAČIN I USLOVI PLAĆANJA: Cene smeštaja su izražene u EUR. Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti , na dan uplate prema zvaničnom srednjem kursu NBS.

Rezervacija se obezbeđuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od vrednosti aranžmana, ako Programom putovanja nije drugačije definisano, a ostatak se plaća do 15 dana pre polaska na putovanje: gotovinski, čekovima građana, Visa, Mastercard, Maestro i Dina platnim karticama.

MOGUĆNOST PLAĆANJA PLATNIM KARTICAMA NA RATE: 40% prilikom rezervacije, a ostatak od 60% do 6 jednakih mesečnih rata BEZ KAMATE – ovaj način plaćanja važi samo za korisnike kreditnih platnih kartica Banke Intesa (Visa, Master do 6 rata i American Express do 4 rate bez kamate) i direktne prijave i uplate u turističkoj agenciji Discovery Travel.

U gustoj mediteranskoj vegetaciji palmi i oleandera neposredno pored šetališta, na obali mora, smešten je ovaj hotelski kompleks.
Please Contact Us for Price
    Upit Vas ne obavezuje ni na koji način. Naši operateri će Vam se javiti u najkraćem roku!