JA Enchanted Island Resort - Sejšeli - Daleke destinacije

JA Enchanted Island Resort *****

Special Tour 7/10/14 noći
Enchanted Island Resort, Round Island, Seychelles Egzotične destinacije Tour Guide: JA Enchanted Island Resort *****
Lokacija
Resort Enchanted Island nalazi se na privatnom ostrvu Raund, nadomak obale Mahe.
Do resorta Enchanted Island stiže se za 15 minuta vožnje gliserom od pristaništa Mahe, koje je udaljeno 10 minuta od Međunarodnog aerodroma Sejšeli.

Sadržaj hotela

Hotel: U ponudi su luksuzne vile okružene bujnim lokalnim rastinjem. Na raspolaganju su bazen, spa i fitnes centar, kao i sadržaji za sportove na vodi. Besplatan WiFi je dostupan u vilama i zajedničkim prostorijama. U restoranu se služe internacionalna jela sa kreolskim uticajima. Ponuda spa centra obuhvata 3 paviljona za tretmane, od kojih svaki sadrži sopstveno parno kupatilo, tuš i terasu.

Sve vile su uređene u francuskom kolonijalnom stilu i nude sopstveni prelivni bazen, terasu i stazu koja vodi do plaže. Iz smeštajnih jedinica se pruža panoramski pogled na Indijski okean. Vile su klimatizovane i nude uslugu batlera, trpezariju sa mini-barom i salon opremljen TV-om sa satelitskim kanalima i DVD plejerom. Na raspolaganju je sopstveno kupatilo sa bade-mantilom i papučama.

Sport & fitness: Gosti se mogu osvežiti i opustiti u fitnes centru, paviljonu za jogu i bazenu. Obezbeđena je i oprema za ronjenje i vožnju kajaka. Vaš batler može organizovati izlete.

Usluga
Noćenje sa doručkom / Polupansion / Pun pansion


Avio prevoz (redovne avio linije) 
iz Beograda ili po želji sa drugih aerodroma u regionu.


VREME POLASKA
Dolazak na aerodrom dva sata pre poletanja aviona. Redovna linija sa presedanjem. Tačno vreme polaska zavisi od izabrane opcije putovanja.

CENA OBUHVATA:
  • smeštaj u odabranom hotelu na bazi izabrane usluge
  • transfer aerodrom – hotel – aerodrom
  • organizaciju i realizaciju putovanja

 

CENA NE OBUHVATA:
  • avio karte sa pripadajućim taksama
  • zdravstveno putno osiguranje, preporučujemo UNIQA osiguranje
  • individualne troškove putnika, kao i sve ostale nepomenute troškove
  • sve takse podložne su promenama i uplaćuju se u agenciji u dinarskoj protivvrednosti pre polaska na putovanje
1. dan – BEOGRAD – SEJŠELI

Dolazak na aerodrom dva sata pre poletanja i let za Sejšele sa presedanjem. Transfer do hotela i smeštaj.

2. dan – Sejšeli

Boravak u hotelu na bazi odabrane usluge prema izboru željenih dana

Poslednji dan

Transfer do aerodroma. Čekiranje i let za let za Beograd sa presedanjem

AVIO PREVOZNIK i CENE AVIO KARATA su promenljive i zavise isključivo od trenutne raspoloživosti slobodnih sedišta na letu. Svi letovi iz Beograda su sa presedanjem.
VAŽNA NAPOMENA:
-Putovanje je osmišljeno za individualne putnike.
-Moguće je odabrati datume, termine polazaka i broj noćenja, na osnovu čega se formira cena
-Konačna cena zavisi od trenutne raspoloživosti u hotelu/avio prevozu i podložna je promenama shodno cenama koje su važeće u momentu rezervacije.
– Moguće je rezervisati i hotele koji nisu u ponudi cenovnika. Opisi i slike hotela se nalaze na web adresi: https://www.discoverytravel.rs/putovanja/daleke-destinacije/indijski-okean/sejseli/
– Moguće je rezervisati različite tipove usluga: samo najam, noćenje sa doručkom, polupansion, pun pansion, All Inclusive
– Moguće je rezervisati različite tipove soba za različiti broj osoba
– U pitanju su individualna putovanja sa svakodnevnim polascima iz Beograda na redovnim avio linijama različitih avio kompanija
– Dužinu boravka i datum putovanja odredjuje putnik

Uslovi plaćanja:
• Plaćanje hotelskog smeštaja se vrši avansnom uplatom od 40% od ukupnog iznosa prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 30 dan pred put
• Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti , na dan uplate prema zvaničnom srednjem kursu NBS za ugovore koji su zaključeni od 30.07.2019.
• Plaćanje avionskih karata se vrši prema kursu rezervacionog sistema na dan uplate u dinarskoj protivvrednosti
• Sva plaćanja moguća su gotovinom, kreditnim karticama Visa, Master, Dina, Maestro, preko računa uz profakturu izdate od strane agencije,
platnim karticama na rate: 40% prilikom rezervacije, a ostatak od 60% do 6 jednakih mesečnih rata BEZ KAMATE – ovaj način plaćanja važi samo za korisnike kreditnih platnih kartica Banke Intesa (Visa, Master do 6 rata i American Express do 4 rate bez kamate) i direktne prijave i uplate u turističkoj agenciji Discovery Travel.

U našoj ponudi se nalazi veliki broj hotela. Za hotele koji nisu u tabeli i na našem web sajtu pošaljite upit agenciji na [email protected] ili nas pozovite na sledeće brojeve telefona: +381 11 3290 452, Mob/Viber: +381 60 3290 452 i +381 60 3290 453

Resort Enchanted Island nalazi se na privatnom ostrvu Raund, nadomak obale Mahe. Do resorta se stiže za 15 minuta vožnje gliserom od pristaništa Mahe.
Please Contact Us for Price
    Upit Vas ne obavezuje ni na koji način. Naši operateri će Vam se javiti u najkraćem roku!