Kanuhura Island Resort & Spa - Maldivi - Daleke destinacije

Kanuhura Island Resort & Spa *****

Daily Tour 7/10/14 noći
Lhaviyani Atoll, Maldives Maldivi Tour Guide: Kanuhura Island Resort & Spa *****
Lokacija
Nalazi se na severoistočnom obodu Lhaviyani atola. Ostrvo veličine 1400 m x 350 m prepoznatljivo je po belim peščanim plažama. Aerodrom Male udaljen je oko 150 km, oko 40 minuta leta hidroavionom.
Sadržaj hotela

Hotel: Hotel nudi odmor u luksuznom ambijentu i divnom okruženju. U svojoj ponudi ima ukupno 8 restorana i 3 bara a kulinarska ponuda je u vidu švedskog stola ili A-la-carte menija. U italijanskim jelima možete uživati u restoranu Bottega, lagana jela služe se u restoranu Deli a azijska jela služe se u restoranu Veli. Vrhunac svega su ostrva Jehunuhura i Masleggihuraa do kojih se stiže čamcem za samo nekoliko minuta i koji mame na uživanje na suncu i ležaljkama. Pored toga hotel ima i bazen, lounge, butik, juvelir, frizer, biblioteka, internet, bizni-  centar i besplatni Wi – Fi.

Beach Bungalow: oko 59m², poluotvoreno kupatilo sa kadom, WC i odvojeni spoljašnji tuš, fen, bade – mantil, TV, telefon, besplatni pristup internetu, klima, plafonski ventilator, mini – bar, Nespresso aparat, aparat za čaj, sef, veranda, pogled na more, privatni deo do plaže i lagune.
Beach Villa: oko 75m², kao Beach Bungalow, bolje opremljene.
Water Villa:  oko 125 m², kao Beach Villa, na stubovima direktno iznad lagune. Sa terasom za sunčanje sa direktnim prilazom vodi.
Beach Pool Villa:  oko 82 m², kao Beach Villa, sa privatnim bazenom.
Water Pool Villa:  oko 135 m², kao Water Villa, sa odvojenim dnevnim delom i privatnim bazenom na terasi.
Retreat Beach Pool Villa: oko 152 m², kao Beach Pool Villa, sa većom verandom, sopstvenim bazenom i velikim vrtom. Apsolutna privatnost zagarantovana.

Zabava: Povremeno večernja zabava.

Sport & fitness: Uračunato: fitnes, aerobik, joga, 2 teniska terena sa opremom (loptice i osvetljenje uz doplatu), skvoš, odbojka na plaži, stoni tenis, bilijar, pikado, windsurfing i kajak. Uz doplatu: loptice za tenis, časovi tenisa, skijanje na vodi, wakeboard, jedrenje katamaranom, banana čamac, pecanje na pučini.

Paketi: Specijalni popusti za medeni mesec i godišnjicu braka. Više informacija o paketima preuzmite kod svog agenta.

Usluga
Noćenje sa doručkom / Polupansion / Pun pansion


Avio prevoz (redovne avio linije) 
iz Beograda ili po želji sa drugih aerodroma u regionu.


VREME POLASKA
Dolazak na aerodrom dva sata pre poletanja aviona. Redovna linija sa presedanjem. Tačno vreme polaska zavisi od izabrane opcije putovanja.

CENA OBUHVATA:
  • smeštaj u odabranom hotelu na bazi izabrane usluge
  • transfer aerodrom – hotel – aerodrom
  • organizaciju i realizaciju putovanja

 

CENA NE OBUHVATA:
  • avio karte sa pripadajućim taksama
  • zdravstveno putno osiguranje, preporučujemo UNIQA osiguranje
  • individualne troškove putnika, kao i sve ostale nepomenute troškove
  • sve takse podložne su promenama i uplaćuju se u agenciji u dinarskoj protivvrednosti pre polaska na putovanje
1. dan – BEOGRAD – MALDIVI

Dolazak na aerodrom dva sata pre poletanja i let za Maldive sa presedanjem. Transfer do hotela i smeštaj.

2. dan – Maldivi

Boravak u hotelu na bazi odabrane usluge prema izboru željenih dana.

Poslednji dan

Transfer do aerodroma. Čekiranje i let za let za Beograd sa presedanjem

AVIO PREVOZNIK i CENE AVIO KARATA su promenljive i zavise isključivo od trenutne raspoloživosti slobodnih sedišta na letu. Svi letovi iz Beograda su sa presedanjem.
VAŽNA NAPOMENA:
-Putovanje je osmišljeno za individualne putnike.
-Moguće je odabrati datume, termine polazaka i broj noćenja, na osnovu čega se formira cena
-Konačna cena zavisi od trenutne raspoloživosti u hotelu/avio prevozu i podložna je promenama shodno cenama koje su važeće u momentu rezervacije.
– Moguće je rezervisati i hotele koji nisu u ponudi cenovnika. Opisi i slike hotela se nalaze na web adresi:
https://www.discoverytravel.rs/putovanja/daleke-destinacije/indijski-okean/maldivi/
– Moguće je rezervisati različite tipove usluga: samo najam, noćenje sa doručkom, polupansion, pun pansion, All Inclusive
– Moguće je rezervisati različite tipove soba za različiti broj osoba
– U pitanju su individualna putovanja sa svakodnevnim polascima iz Beograda na redovnim avio linijama različitih avio kompanija
– Dužinu boravka i datum putovanja odredjuje putnik

Uslovi plaćanja:
• Plaćanje hotelskog smeštaja se vrši avansnom uplatom od 40% od ukupnog iznosa prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 30 dan pred put
• Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti , na dan uplate prema zvaničnom srednjem kursu NBS za ugovore koji su zaključeni od 30.07.2019.
• Plaćanje avionskih karata se vrši prema kursu rezervacionog sistema na dan uplate u dinarskoj protivvrednosti
• Sva plaćanja moguća su gotovinom, kreditnim karticama Visa, Master, Dina, Maestro, preko računa uz profakturu izdate od strane agencije, platnim karticama na rate: 40% prilikom rezervacije, a ostatak od 60% do 6 jednakih mesečnih rata BEZ KAMATE – ovaj način plaćanja važi samo za korisnike kreditnih platnih kartica Banke Intesa (Visa, Master do 6 rata i American Express do 4 rate bez kamate) i direktne prijave i uplate u turističkoj agenciji Discovery Travel.

U našoj ponudi se nalazi veliki broj hotela. Za hotele koji nisu u tabeli i na našem web sajtu pošaljite upit agenciji na [email protected] ili nas pozovite na sledeće brojeve telefona: +381 11 3290 452, Mob/Viber: +381 60 3290 452 i +381 60 3290 453

Nalazi se na severoistočnom obodu Lhaviyani atola. Ostrvo veličine 1400 m x 350 m prepoznatljivo je po belim peščanim plažama.
Please Contact Us for Price
    Upit Vas ne obavezuje ni na koji način. Naši operateri će Vam se javiti u najkraćem roku!