Kempinski Resort Seychelles – Baie Lazare - Sejšeli - Daleke destinacije

Kempinski Resort Seychelles – Baie Lazare *****

Special Tour 7/10/14 noći
Baie Lazare Mahé Island, Mahe, Seychelles Egzotične destinacije Tour Guide: Kempinski Resort Seychelles – Baie Lazare *****
Lokacija
Nalazi se na jugozapadnoj strani ostrva Mahe, direktno na prelepoj i dugačkoj peščanoj plaži, okruženoj granitnim stenama. Hotel je udaljen od glavnog grada Victoria oko 32 km, od aerodroma Mahe 24 km.
Sadržaj hotela

Hotel: resort pripada renomiranom hotelskom lancu Kempinski, nudi idealne uslove za jedan opuštajući odmor u lepom i stilizovanom ambijentu.
U sklopu hotela se nalaze 3 restorana, bar, lounge. Glavni resotran ,,Cafe Lazare” nudi internacionalnu kuhinju, u a-la-carte restoranu ,,L’Indochine” možete probati kreolsku kuhinju iz ove regije Indijskog okeana. ,,Windsong Bar” nudi veliki izbor morskih specijalitetam u vreme ručka i u večernjim satima. Na raspolaganju gostima su jos i bazen, bar na bazenu, Wi-Fi internet u biznis centru, čitaonica i butik, mini klub za decu.

Ukupan broj soba u hotelu Kempinski Resort Seychelles – Baie Lazare je 150:

Hill View: oko 45m², moderno opremljene, raspolažu sa kutkom za sedenje Sadržaj: kupatilo sa kadom, tuš kabinom/WC, bade mantil, fen, papuče, bade mantil, TV, telefon, CD/DVD uredjaj, Wi-Fi, aparat za čaj i kafu, klima uređaj, mini bar, sef, terasa ili balkon sa pogledom na brda.

Beach Side: oko 45m², kao Hill View, sa terasom i delimičnim pogledom na more.

Deluxe Beach Side: oko 45m², kao Beach Side, dodatno sa kadom i espresso aparatom, nekoliko metara od plaže.

Sea View: oko 45m², kao Hill View, sa lepim pogledom na Indijski okean (delimično ograničen vegetacijom)

Deluxe Sea View: oko 45m², kao Sea View, dodatno sa kadom i espresso aparatom.

Zabava: svakodnevna večernja zabava sa živom muzikom, kazino (otvoren svakog dana).

Sport & fitness: snorkeling, 2 teniska terena, fintess centar, joga, pilates, gimnastika u vodi, kajak, najam bicikala, badminton, odbojka na plaži. Uz doplatu: windsurfing, ronjenje, jedrenje, pecanje na pučini.

Paketi: Specijalni popusti za medeni mesec i godišnjicu braka. Više informacija o paketima preuzmite kod svog agenta.

Usluga
Noćenje sa doručkom i polupansion na bazi bogatog švedskog stola. Kod rezervisanog polupansiona uračunata je večera na bazi švedskog stola u resotranu ,,Cafe Lazare”.


Avio prevoz (redovne avio linije) 
iz Beograda ili po želji sa drugih aerodroma u regionu.


VREME POLASKA
Dolazak na aerodrom dva sata pre poletanja aviona. Redovna linija sa presedanjem. Tačno vreme polaska zavisi od izabrane opcije putovanja.

CENA OBUHVATA:
  • smeštaj u odabranom hotelu na bazi izabrane usluge
  • transfer aerodrom – hotel – aerodrom
  • organizaciju i realizaciju putovanja

 

CENA NE OBUHVATA:
  • avio karte sa pripadajućim taksama
  • zdravstveno putno osiguranje, preporučujemo UNIQA osiguranje
  • individualne troškove putnika, kao i sve ostale nepomenute troškove
  • sve takse podložne su promenama i uplaćuju se u agenciji u dinarskoj protivvrednosti pre polaska na putovanje
1. dan – BEOGRAD – SEJŠELI

Dolazak na aerodrom dva sata pre poletanja i let za Sejšele sa presedanjem. Transfer do hotela i smeštaj.

2. dan – Sejšeli

Boravak u hotelu na bazi odabrane usluge prema izboru željenih dana

Poslednji dan

Transfer do aerodroma. Čekiranje i let za let za Beograd sa presedanjem

AVIO PREVOZNIK i CENE AVIO KARATA su promenljive i zavise isključivo od trenutne raspoloživosti slobodnih sedišta na letu. Svi letovi iz Beograda su sa presedanjem.
VAŽNA NAPOMENA:
-Putovanje je osmišljeno za individualne putnike.
-Moguće je odabrati datume, termine polazaka i broj noćenja, na osnovu čega se formira cena
-Konačna cena zavisi od trenutne raspoloživosti u hotelu/avio prevozu i podložna je promenama shodno cenama koje su važeće u momentu rezervacije.
– Moguće je rezervisati i hotele koji nisu u ponudi cenovnika. Opisi i slike hotela se nalaze na web adresi: https://www.discoverytravel.rs/putovanja/daleke-destinacije/indijski-okean/sejseli/
– Moguće je rezervisati različite tipove usluga: samo najam, noćenje sa doručkom, polupansion, pun pansion, All Inclusive
– Moguće je rezervisati različite tipove soba za različiti broj osoba
– U pitanju su individualna putovanja sa svakodnevnim polascima iz Beograda na redovnim avio linijama različitih avio kompanija
– Dužinu boravka i datum putovanja odredjuje putnik

Uslovi plaćanja:
• Plaćanje hotelskog smeštaja se vrši avansnom uplatom od 40% od ukupnog iznosa prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 30 dan pred put
• Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti , na dan uplate prema zvaničnom srednjem kursu NBS za ugovore koji su zaključeni od 30.07.2019.
• Plaćanje avionskih karata se vrši prema kursu rezervacionog sistema na dan uplate u dinarskoj protivvrednosti
• Sva plaćanja moguća su gotovinom, kreditnim karticama Visa, Master, Dina, Maestro, preko računa uz profakturu izdate od strane agencije, platnim karticama na rate: 40% prilikom rezervacije, a ostatak od 60% do 6 jednakih mesečnih rata BEZ KAMATE – ovaj način plaćanja važi samo za korisnike kreditnih platnih kartica Banke Intesa (Visa, Master do 6 rata i American Express do 4 rate bez kamate) i direktne prijave i uplate u turističkoj agenciji Discovery Travel.

U našoj ponudi se nalazi veliki broj hotela. Za hotele koji nisu u tabeli i na našem web sajtu pošaljite upit agenciji na [email protected] ili nas pozovite na sledeće brojeve telefona: +381 11 3290 452, Mob/Viber: +381 60 3290 452 i +381 60 3290 453

Nalazi se na jugozapadnoj strani ostrva Mahe, direktno na prelepoj i dugačkoj peščanoj plaži, okruženoj granitnim stenama. Hotel je udaljen od glavnog grada Victoria oko 32 km, od aerodroma Mahe 24 km.
Please Contact Us for Price
    Upit Vas ne obavezuje ni na koji način. Naši operateri će Vam se javiti u najkraćem roku!