La Pirogue Resort & Spa - Mauricijus - Daleke destinacije

La Pirogue Resort & Spa ****

Special Tour 7/10/14 noći
Wolmar, Flic en Flac, Mauritius Egzotične destinacije Tour Guide: La Pirogue Resort & Spa ****
Lokacija
Nalazi se na jugozapadnoj obali, 15 minuta hoda od mesta Flic en Flac. Na samoj je plaži od belog peska. Aerodrom Mahebourg udaljen je oko 50 km. Port Louis udaljen je oko 20 km.
Sadržaj hotela

Hotel: Popularan resort se nalazi usred tropske bašte. Hotel je kompletno renoviran leta 2017. godine. Glavni restoran nudi raznovrsne live-cooking stanice, između ostalog sa kineskim i italijanskim jelima. A-la-carte restoran nalazi se na plaži, a gostima nudi riblje specijalitete i jela od plodova mora. Hotel ima 3 bara, veliki bazen, radnje i Wi – Fi. U obližnjem Sugar Beach-u nalazi se Aura Spa koji gosti takođe mogu koristiti, zajedno sa ostalim sadržajem.

Hotel ima ukupno 248 soba.

Garden Bungalow: oko 25 m2, elegantne, dekorisana lepim bojama, u bungalovima sa dve stambene jedinice, kupatilo sa kadom/tušem, WC, fen, TV/muzički kanal, radio, telefon, Wi – Fi, klima uređaj, mini – bar, aparat za kafu/čaj, sef, terasa, pogled na plantažu kokosa.
Premium Garden Bungalow: oko 25 m2, kao Garden Bungalow, dodatno sa espreso mašinom, mirniji položaj sa ograničenim pogledom na more.
Beach Pavillon: oko 35 m2, kao Garden Bungalow, u bungalovima sa jednom stambenom jedinicom, bliže plaži, veća terasa, pogled na more.
Garden Family Bungalow: oko 50 m2, kao Garden Bungalow, dve sobe povezane vratima.

Sport & fitness: Uključeno: fitnes centar, snorkling, jedrenje, windsurfing, kajak, pedalina, teniski tereni sa reflektorima (u susednom hotelu Sugar Beach), stoni tenis, mini golf, odbojka, golf u Ile aux Cerf Golf Course (Greenfee uključen, golf cart oko 25 EUR po osobi/partiji, transfer uz doplatu). Uz doplatu: pecanje na pučini, ronjenje (PADI), skijanje na vodi, masaže, teren za golf sa 18 rupa Tamarina (udaljen oko 10 minuta). Može se koristiti sportska ponuda i sestrinskog Sugar Beach hotela.

Zabava: Večernja zabava, povremeno sa muzikom uživo.

Paketi: Specijalni popusti za medeni mesec i godišnjicu braka. Više informacija o paketima preuzmite kod svog agenta.

Usluga
Polupansion/Pun pansion/All Inclusive


Avio prevoz (redovne avio linije) 
iz Beograda ili po želji sa drugih aerodroma u regionu.


VREME POLASKA
Dolazak na aerodrom dva sata pre poletanja aviona. Redovna linija sa presedanjem. Tačno vreme polaska zavisi od izabrane opcije putovanja.

CENA OBUHVATA:
  • smeštaj u odabranom hotelu na bazi izabrane usluge
  • transfer aerodrom – hotel – aerodrom
  • organizaciju i realizaciju putovanja

 

CENA NE OBUHVATA:
  • avio karte sa pripadajućim taksama
  • zdravstveno putno osiguranje, preporučujemo UNIQA osiguranje
  • individualne troškove putnika, kao i sve ostale nepomenute troškove
  • sve takse podložne su promenama i uplaćuju se u agenciji u dinarskoj protivvrednosti pre polaska na putovanje
1. dan – BEOGRAD-MAURICIJUS

Dolazak na aerodrom dva sata pre poletanja i let za Mauricijus sa presedanjem. Transfer do hotela i smeštaj.

2. dan – Mauricijus

Boravak u hotelu na bazi odabrane usluge prema izboru željenih dana.

Poslednji dan

Transfer do aerodroma. Čekiranje i let za let za Beograd sa presedanjem

AVIO PREVOZNIK i CENE AVIO KARATA su promenljive i zavise isključivo od trenutne raspoloživosti slobodnih sedišta na letu. Svi letovi iz Beograda su sa presedanjem.
VAŽNA NAPOMENA:
-Putovanje je osmišljeno za individualne putnike.
-Moguće je odabrati datume, termine polazaka i broj noćenja, na osnovu čega se formira cena
-Konačna cena zavisi od trenutne raspoloživosti u hotelu/avio prevozu i podložna je promenama shodno cenama koje su važeće u momentu rezervacije.
– Moguće je rezervisati i hotele koji nisu u ponudi cenovnika. Opisi i slike hotela se nalaze na web adresi:
https://www.discoverytravel.rs/putovanja/daleke-destinacije/indijski-okean/mauricijus/
– Moguće je rezervisati različite tipove usluga: samo najam, noćenje sa doručkom, polupansion, pun pansion, All Inclusive
– Moguće je rezervisati različite tipove soba za različiti broj osoba
– U pitanju su individualna putovanja sa svakodnevnim polascima iz Beograda na redovnim avio linijama različitih avio kompanija
– Dužinu boravka i datum putovanja odredjuje putnik

Uslovi plaćanja:
• Plaćanje hotelskog smeštaja se vrši avansnom uplatom od 40% od ukupnog iznosa prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 30 dan pred put
• Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti , na dan uplate prema zvaničnom srednjem kursu NBS za ugovore koji su zaključeni od 30.07.2019.
• Plaćanje avionskih karata se vrši prema kursu rezervacionog sistema na dan uplate u dinarskoj protivvrednosti
• Sva plaćanja moguća su gotovinom, kreditnim karticama Visa, Master, Dina, Maestro, preko računa uz profakturu izdate od strane agencije, platnim karticama na rate: 40% prilikom rezervacije, a ostatak od 60% do 6 jednakih mesečnih rata BEZ KAMATE – ovaj način plaćanja važi samo za korisnike kreditnih platnih kartica Banke Intesa (Visa, Master do 6 rata i American Express do 4 rate bez kamate) i direktne prijave i uplate u turističkoj agenciji Discovery Travel.

U našoj ponudi se nalazi veliki broj hotela. Za hotele koji nisu u tabeli i na našem web sajtu pošaljite upit agenciji na [email protected] ili nas pozovite na sledeće brojeve telefona: +381 11 3290 452, Mob/Viber: +381 60 3290 452 i +381 60 3290 453

Nalazi se na jugozapadnoj obali, 15 minuta hoda od mesta Flic en Flac. Na samoj je plaži od belog peska. Aerodrom Mahebourg udaljen je oko 50 km.
Please Contact Us for Price
    Upit Vas ne obavezuje ni na koji način. Naši operateri će Vam se javiti u najkraćem roku!