Le Meridien Fisherman's Cove - Daleke destinacije - Sejšeli

Le Meridien Fisherman’s Cove ****

Special Tour 7/10/14 noći
Bel Ombre, Seychelles Egzotične destinacije Tour Guide: Le Meridien Fisherman's Cove ****
Lokacija
Nalazi se na severozapadu ostrva Mahe, na malom uzvišenu zapadnog dela Beau Vallon plaže (do plaže se dolazi preko pontona). Od aerodroma Mahe udaljen je oko 15 km.

Sadržaj hotela

Hotel: Ovaj prvoklasni hotel, koji pripada poznatom hotelskom lancu Le Meridien, poznat je po glavnom restoranu Le Cardinal sa više različitih vrsta švedskih stolova, a – la – carte restoran Le Bourgeois sa ribljim specijalitetima, Pantoon bar, koji se nalazi na moru sa predivnim pogledom na Indijski okean, bazen sa drvenom platformom za sunačnje, pool bar Cocoloba, butik, besplatni Wi – Fi u celom kompleksu. U zen spa centru možete uživati u parnom kupatilu (besplatno) kao i u raznim masažama i tretmanima.

Ukupan broj soba je 68.

Superior Ocean View: oko 35 m², u glavnoj zgradi, modernog dizajna i luksuzne opreme. Kupatilo je otvoreno ka sobi, sa kadom, tuš, WC, fen, TV, telefon, klima, mini – bar, apart za kafu/čaj, sef, balkon/terasa, pogled na more.

Deluxe Ocean View: oko 45 m², kao Superior Ocean View, u bungalovima u nizu, prostranije su i sa većim kupatilom, kutkom za sedenje i drvenom terasom kao i pogledom na more.

Junior Suite Ocean View: oko 45 m², kao Superior Ocean View, bez otvorenog kupatila, moderan dizajn, terasa, pogled more.

Family Suite Garden View: oko 60 m², kao Deluxe Ocean View, sa većom terasom i pogledom na baštu.

Executive Suite Ocean View: oko 70 m², kao Deluxe Ocean View, uređeni u modernom stilu, samo 2. jedinice po redu bungalova, još prostraniji, espreso mašina, terasa.

Sport & fitness: Snorkling, fitnes centar, 1 teren za tenis sa osvetljenjem, kanu, boćanje. Uz doplatu: škola ronjenja u blizini.

Zabava: Povremena večernja zabava, sa muzikom uživo.

Usluga
Noćenje sa doručkom / Polupansion / Pun pansion


Avio prevoz (redovne avio linije) 
iz Beograda ili po želji sa drugih aerodroma u regionu.


VREME POLASKA
Dolazak na aerodrom dva sata pre poletanja aviona. Redovna linija sa presedanjem. Tačno vreme polaska zavisi od izabrane opcije putovanja.

CENA OBUHVATA:
  • smeštaj u odabranom hotelu na bazi izabrane usluge
  • transfer aerodrom – hotel – aerodrom
  • organizaciju i realizaciju putovanja

 

CENA NE OBUHVATA:
  • avio karte sa pripadajućim taksama
  • zdravstveno putno osiguranje, preporučujemo UNIQA osiguranje
  • individualne troškove putnika, kao i sve ostale nepomenute troškove
  • sve takse podložne su promenama i uplaćuju se u agenciji u dinarskoj protivvrednosti pre polaska na putovanje
1. dan – BEOGRAD – SEJŠELI

Dolazak na aerodrom dva sata pre poletanja i let za Sejšele sa presedanjem. Transfer do hotela i smeštaj.

2. dan – Sejšeli

Boravak u hotelu na bazi odabrane usluge prema izboru željenih dana

Poslednji dan

Transfer do aerodroma. Čekiranje i let za let za Beograd sa presedanjem

AVIO PREVOZNIK i CENE AVIO KARATA su promenljive i zavise isključivo od trenutne raspoloživosti slobodnih sedišta na letu. Svi letovi iz Beograda su sa presedanjem.
VAŽNA NAPOMENA:
-Putovanje je osmišljeno za individualne putnike.
-Moguće je odabrati datume, termine polazaka i broj noćenja, na osnovu čega se formira cena
-Konačna cena zavisi od trenutne raspoloživosti u hotelu/avio prevozu i podložna je promenama shodno cenama koje su važeće u momentu rezervacije.
– Moguće je rezervisati i hotele koji nisu u ponudi cenovnika. Opisi i slike hotela se nalaze na web adresi: https://www.discoverytravel.rs/putovanja/daleke-destinacije/indijski-okean/sejseli/
– Moguće je rezervisati različite tipove usluga: samo najam, noćenje sa doručkom, polupansion, pun pansion, All Inclusive
– Moguće je rezervisati različite tipove soba za različiti broj osoba
– U pitanju su individualna putovanja sa svakodnevnim polascima iz Beograda na redovnim avio linijama različitih avio kompanija
– Dužinu boravka i datum putovanja odredjuje putnik

Uslovi plaćanja:
• Plaćanje hotelskog smeštaja se vrši avansnom uplatom od 40% od ukupnog iznosa prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 30 dan pred put
• Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti , na dan uplate prema zvaničnom srednjem kursu NBS za ugovore koji su zaključeni od 30.07.2019.
• Plaćanje avionskih karata se vrši prema kursu rezervacionog sistema na dan uplate u dinarskoj protivvrednosti
• Sva plaćanja moguća su gotovinom, kreditnim karticama Visa, Master, Dina, Maestro, preko računa uz profakturu izdate od strane agencije,
platnim karticama na rate: 40% prilikom rezervacije, a ostatak od 60% do 6 jednakih mesečnih rata BEZ KAMATE – ovaj način plaćanja važi samo za korisnike kreditnih platnih kartica Banke Intesa (Visa, Master do 6 rata i American Express do 4 rate bez kamate) i direktne prijave i uplate u turističkoj agenciji Discovery Travel.

U našoj ponudi se nalazi veliki broj hotela. Za hotele koji nisu u tabeli i na našem web sajtu pošaljite upit agenciji na [email protected] ili nas pozovite na sledeće brojeve telefona: +381 11 3290 452, Mob/Viber: +381 60 3290 452 i +381 60 3290 453

Nalazi se na severozapadu ostrva Mahe, na malom uzvišenu zapadnog dela Beau Vallon plaže. Od aerodroma Mahe udaljen je oko 15 km. 
Please Contact Us for Price
    Upit Vas ne obavezuje ni na koji način. Naši operateri će Vam se javiti u najkraćem roku!