Le Meridien Ile Maurice - Mauricijus - Daleke destinacije

Le Meridien Ile Maurice ****

Special Tour 7/10/14 noći
Village Hall Lane, Pointe aux Biches, Mauritius Egzotične destinacije Tour Guide: Le Meridien Ile Maurice ****
Lokacija
Nalazi se na severozapadnoj obali, direktno na veličanstvenoj peščanoj plaži dugoj 1000 m. Glavni grad Port Louis se nalazi na udaljenosti od oko 15 km, dok je aerodrom Mahebourg udaljen oko 60 km.
Sadržaj hotela

Hotel: Popularan kod porodica. U svom sastavu ima 4 restorana sa raznovrsnom ponudom: restoran “180” sa internacionalnim jelima u vidu švedskog stola, restoran “Shells” sa ponudom morskih specijaliteta, “Cumin” nudi jela indijske kuhinje u večernjim satima, “La Faya” nudi izbor mediteranskih jela. Tu su još i 4 bara, 2 bazena sa odvojenim bazenom za decu, kao i besplatni Wi – Fi. Nirvana sa odvojenim bazenom je posebno pogodna za ljubitelje potpunog mira. Ulaz je dozvoljen samo starijima od 16 godina, kao i gostima koji borave u Nirvana sobama.

Hotel ima ukupno 265 soba.

Deluxe: oko 50 m2, prijatne i lepo uređene, kupatilo sa kadom, tuš, WC, fen, TV, pegla, klima, mini bar, aparat za kafu/čaj, na prvom spratu, balkon, pogled na more.
Deluxe Garden Ocean View: oko 50 m2, kao Deluxe, u prizemlju sa pogledom na vrt koji pripada sobi ili na drugom spratu sa balkonom i pogledom na more.
Deluxe Premium Ocean: oko 50 m2, kao kao Deluxe, na drugom spratu sa pogledom na more.
Deluxe Family: oko 50 m2, u prizemlju, kao Deluxe, sa dodatnim kaučem za spavanje, raznim igračkama za decu, balkon ili terasa.
Nirvana Garden View: oko 48 m2, kao Deluxe Garden Ocean View, posebno pogodna za ljubitelje mira i tišine. Minimalan uzrast je 16 godina. Besplatan internet, balkon ili terasa. Pogled u vrt. Uračunate Nirvana usluge: flaša vina na dolasku, činija sa voćem, tokom dana sokovi i kafa na bazenu od 11-18h, uveče posluženje kanapeima, sunset coctail u Nirvana Lounge-u.
Nirvana Sea View: oko 48 m2, kao Nirvana Garden View, sa pogledom na more.

Sport & fitness: Uključeno: tenis, fitness, joga, odbojka na plaži, stoni tenis, boćanje, jedrenje, čamac sa staklenim dnom, kajak, windsurfing, skijanje na vodi i snorkling. Uz doplatu: pecanje na pučini, ronjenje, teniske lopte.

Paketi: Specijalni popusti za medeni mesec i godišnjicu braka. Više informacija o paketima preuzmite kod svog agenta.

Usluga
Polupansion/Pun pansion/All Inclusive


Avio prevoz (redovne avio linije) 
iz Beograda ili po želji sa drugih aerodroma u regionu.


VREME POLASKA
Dolazak na aerodrom dva sata pre poletanja aviona. Redovna linija sa presedanjem. Tačno vreme polaska zavisi od izabrane opcije putovanja.

CENA OBUHVATA:
  • smeštaj u odabranom hotelu na bazi izabrane usluge
  • transfer aerodrom – hotel – aerodrom
  • organizaciju i realizaciju putovanja

 

CENA NE OBUHVATA:
  • avio karte sa pripadajućim taksama
  • zdravstveno putno osiguranje, preporučujemo UNIQA osiguranje
  • individualne troškove putnika, kao i sve ostale nepomenute troškove
  • sve takse podložne su promenama i uplaćuju se u agenciji u dinarskoj protivvrednosti pre polaska na putovanje
1. dan – BEOGRAD-MAURICIJUS

Dolazak na aerodrom dva sata pre poletanja i let za Mauricijus sa presedanjem. Transfer do hotela i smeštaj.

2. dan – Mauricijus

Boravak u hotelu na bazi odabrane usluge prema izboru željenih dana.

Poslednji dan

Transfer do aerodroma. Čekiranje i let za let za Beograd sa presedanjem

AVIO PREVOZNIK i CENE AVIO KARATA su promenljive i zavise isključivo od trenutne raspoloživosti slobodnih sedišta na letu. Svi letovi iz Beograda su sa presedanjem.
VAŽNA NAPOMENA:
-Putovanje je osmišljeno za individualne putnike.
-Moguće je odabrati datume, termine polazaka i broj noćenja, na osnovu čega se formira cena
-Konačna cena zavisi od trenutne raspoloživosti u hotelu/avio prevozu i podložna je promenama shodno cenama koje su važeće u momentu rezervacije.
– Moguće je rezervisati i hotele koji nisu u ponudi cenovnika. Opisi i slike hotela se nalaze na web adresi:
https://www.discoverytravel.rs/putovanja/daleke-destinacije/indijski-okean/mauricijus/
– Moguće je rezervisati različite tipove usluga: samo najam, noćenje sa doručkom, polupansion, pun pansion, All Inclusive
– Moguće je rezervisati različite tipove soba za različiti broj osoba
– U pitanju su individualna putovanja sa svakodnevnim polascima iz Beograda na redovnim avio linijama različitih avio kompanija
– Dužinu boravka i datum putovanja odredjuje putnik

Uslovi plaćanja:
• Plaćanje hotelskog smeštaja se vrši avansnom uplatom od 40% od ukupnog iznosa prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 30 dan pred put
• Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti , na dan uplate prema zvaničnom srednjem kursu NBS za ugovore koji su zaključeni od 30.07.2019.
• Plaćanje avionskih karata se vrši prema kursu rezervacionog sistema na dan uplate u dinarskoj protivvrednosti
• Sva plaćanja moguća su gotovinom, kreditnim karticama Visa, Master, Dina, Maestro, preko računa uz profakturu izdate od strane agencije, platnim karticama na rate: 40% prilikom rezervacije, a ostatak od 60% do 6 jednakih mesečnih rata BEZ KAMATE – ovaj način plaćanja važi samo za korisnike kreditnih platnih kartica Banke Intesa (Visa, Master do 6 rata i American Express do 4 rate bez kamate) i direktne prijave i uplate u turističkoj agenciji Discovery Travel.

U našoj ponudi se nalazi veliki broj hotela. Za hotele koji nisu u tabeli i na našem web sajtu pošaljite upit agenciji na [email protected] ili nas pozovite na sledeće brojeve telefona: +381 11 3290 452, Mob/Viber: +381 60 3290 452 i +381 60 3290 453

Nalazi se na severozapadnoj obali, direktno na veličanstvenoj peščanoj plaži dugoj 1000 m. Glavni grad Port Louis se nalazi na udaljenosti od oko 15 km.
Please Contact Us for Price
    Upit Vas ne obavezuje ni na koji način. Naši operateri će Vam se javiti u najkraćem roku!