Lilly Ann Village - Nikiti - Sitonija - Grčka letovanje

Lilly Ann Village ***

Special Tour 7/10/14 noći
Nikiti, Sithonia, Halkidiki, Νικήτη 630 88, Greece Grčka
Lokacija
Hotel Lilly Ann Village se nalazi oko 500m od centra mesta Nikiti, oko 20 km od Neos Marmarasa, a od Soluna je udaljen oko 80 kilometara.
Sadržaj hotela

Smeštaj: Hotel raspolaže sa 40 smeštajnih jedinica od toga 24 standard sobe i 16 porodičnih soba. Sve sobe sadrže kupatilo, fen, klima uređaj , SAT TV, mali frižider, krevetac (na upit, uz doplatu na licu mesta), balkon ili terasu.

Sadržaj: Gostima su na raspolaganju recepcija, lobi, restoran, bazen, dečiji bazen, bar kod bazena, ležaljke i suncobrani kod bazena, WI FI u javnim delovima hotela, menjačnica, sef na recepciji (uz doplatu), parking.

Plaža: Hotel je udaljen oko 400m od peščane plaže. Ležaljke i suncobrani na plaži se dodatno plaćaju.

Usluga
Polupansion


Sopstvenim prevozom

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
  • Smeštaj u hotelu na bazi izabrane usluge;
  • troškove organizacije putovanja.

 

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
  • Troškove međunarodnog putnog osiguranja;
  • dinarski deo aranžmana 1.790 RSD po rezervaciji;
  • Troškove fakultativnih izleta koji nisu sastavni deo programa putovanja i predstavljaju zaseban ugovor, zaključen sa organizatorom izleta – inostranom agencijom (Fakultativni izleti nisu obavezni niti sastavni deo programa putovanja i zavise od broja prijavljenih putnika. Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti. Cene fakultativnih izleta su po osobi i podložne su promenama. Prilikom odlaska na fakultativne izlete, postoji mogućnost propuštanja obroka u hotelu, i ukoliko hotel ima mogućnost lanč paketa, treba ga obavezno naručiti dan ranije)
  • Individualne troškove putnika i ostale nepomenute troškove.

Sopstveni prevoz

1. dan Beograd – Nikiti– Smeštaj u hotel. Hotelske usluge prema programu. Noćenje.
2. do pretposlednji dan – Nikiti – Slobodno vreme za individualne aktivnosti.
Poslednji dan – Nikiti – Beograd – Napuštanje soba do 9 h. Kraj programa.

USLOVI PLAĆANJA:
Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti , na dan uplate prema zvaničnom srednjem kursu NBS. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni.

NAČINI PLAĆANJA:
Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put.
– gotovinski,
– čekovima građana do 6 mesečnih rata,
– platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina),
– Platnim karticama na rate: 40% prilikom rezervacije, a ostatak od 60% do 6 jednakih mesečnih rata BEZ KAMATE – ovaj način plaćanja važi samo za korisnike kreditnih platnih kartica Banke Intesa (Visa, Master do 6 rata i American Express do 4 rate bez kamate) i direktne prijave i uplate u turističkoj agenciji Discovery Travel.
– preko računa,
– kreditima poslovnih banaka (koje kupac aranžmana na osnovu ugovora o putovanju/ predračuna ugovara direktno sa bankom).

Hotel Lilly Ann Village se nalazi oko 500m od centra mesta Nikiti, oko 20 km od Neos Marmarasa, a od Soluna je udaljen oko 80 kilometara. 
Please Contact Us for Price
    Upit Vas ne obavezuje ni na koji način. Naši operateri će Vam se javiti u najkraćem roku!