Lily Beach Resort & Spa - Maldivi - Daleke destinacije

Lily Beach Resort & Spa *****

Daily Tour 7/10/14 noći
South Malé Atoll, Maldives Maldivi Tour Guide: Lily Beach Resort & Spa *****
Lokacija
Nalazi se na prelepom ostrvu Huvahendhoo dugačkom 550 metara i širokom 100 metara koje leži u južnom Male atolu. Od aerodroma Male udaljen je oko 80 kilometara, odnosno oko 25 minuta leta hidroavionom i dodatno 5 minuta vožnje dhoni brodićem.
Sadržaj hotela

Hotel: Nakon renoviranja ostrvo je pretvoreno u luksuzni resort sa 5*. Gostima su na raspolaganju glavni restoran „Lily Mara“ (internacionalni) sa peščanim podom i pogledom na lagunu, kao i a-la-carte restoranom „Tamarind“ koji pored eklskluzivnih jela ima i bogati izbor vina. Pored toga gostima stoje na raspolaganju i tri bara, dva bazena sa ležaljkama i peškirima, odvojeni bazen za decu, radnja, biblioteka, sala sa TV-om, iznajmljivanje CD/DVD-ova, besplatan internet i lekarska ordinacija.

Beach Villa: oko 68m2 (od toga oko 25m2 zauzima spoljašnji deo) (57), smeštene su u bungalovima sa po dve smeštajne jedinice, elegantno opremljene elementima od prirodnih materijalima. U svom sastavu imaju poluotvoreno kupatilo sa tušem/WC-om, kadu sa đakuzijem, spoljnji tuš, bademantil, fen, TV, CD/DVD plejer, telefon, besplatan internet, klima uređaj, ventilator, minibar, aparat za kafu/čaj, aparat za espresso i terasa sa ležaljkama sa delimičnim pogledom na more.
Family Beach Villa: dve Beach Ville povezane vratima.
Lagoon Villa: oko 90m2 (od toga oko 50m2 zauzima spoljašnji deo), opremljene kao Beach Villa, na stubovima iznad vode, dodatno imaju terasu sa direktnim pristupom moru i pogled na lagunu.
Deluxe Water Villa: oko 126m2 (od toga oko 20m2 zauzima spoljašnji deo) (36), opremljene kao Lagoon Villa, zasebne, na stubovima iznad vode u laguni (udaljenost između vila oko 5 metara), veoma moderno i elegantno uređene, dodatno imaju zatvoreno kupatilo, drvenu terasu sa privatnim bazenom i direktnim pristupom unutrašnjem grebenu.
Sunset Water Suite: oko 182m2 (od toga oko 35m2 zauzima spoljašnji deo) (4), opremljene kao Deluxe Water Villa, prostranije, imaju odvojeni dnevni i spavaći prostor, veliki bazen i uslugu batlera.

Zabava: Povremeno večernja zabava sa živom muzikom, diskoteka.

Sport & fitness: Uračunato: fitnes centar, tenis sa osvetljenjem, odbojka na plaži, stoni tenis, bilijar, pikado, windsurfing, katamaran, kajak, pedalina, pecanje pri zalasku sunca. Uz doplatu: skijanje na vodi, banana čamac.

Paketi: Specijalni popusti za medeni mesec i godišnjicu braka. Više informacija o paketima preuzmite kod svog agenta.

Usluga
All Inclusive


Avio prevoz (redovne avio linije) 
iz Beograda ili po želji sa drugih aerodroma u regionu.


VREME POLASKA
Dolazak na aerodrom dva sata pre poletanja aviona. Redovna linija sa presedanjem. Tačno vreme polaska zavisi od izabrane opcije putovanja.

CENA OBUHVATA:
  • smeštaj u odabranom hotelu na bazi izabrane usluge
  • transfer aerodrom – hotel – aerodrom
  • organizaciju i realizaciju putovanja

 

CENA NE OBUHVATA:
  • avio karte sa pripadajućim taksama
  • zdravstveno putno osiguranje, preporučujemo UNIQA osiguranje
  • individualne troškove putnika, kao i sve ostale nepomenute troškove
  • sve takse podložne su promenama i uplaćuju se u agenciji u dinarskoj protivvrednosti pre polaska na putovanje
1. dan – BEOGRAD – MALDIVI

Dolazak na aerodrom dva sata pre poletanja i let za Maldive sa presedanjem. Transfer do hotela i smeštaj.

2. dan – Maldivi

Boravak u hotelu na bazi odabrane usluge prema izboru željenih dana.

Poslednji dan

Transfer do aerodroma. Čekiranje i let za let za Beograd sa presedanjem

AVIO PREVOZNIK i CENE AVIO KARATA su promenljive i zavise isključivo od trenutne raspoloživosti slobodnih sedišta na letu. Svi letovi iz Beograda su sa presedanjem.
VAŽNA NAPOMENA:
-Putovanje je osmišljeno za individualne putnike.
-Moguće je odabrati datume, termine polazaka i broj noćenja, na osnovu čega se formira cena
-Konačna cena zavisi od trenutne raspoloživosti u hotelu/avio prevozu i podložna je promenama shodno cenama koje su važeće u momentu rezervacije.
– Moguće je rezervisati i hotele koji nisu u ponudi cenovnika. Opisi i slike hotela se nalaze na web adresi:
https://www.discoverytravel.rs/putovanja/daleke-destinacije/indijski-okean/maldivi/
– Moguće je rezervisati različite tipove usluga: samo najam, noćenje sa doručkom, polupansion, pun pansion, All Inclusive
– Moguće je rezervisati različite tipove soba za različiti broj osoba
– U pitanju su individualna putovanja sa svakodnevnim polascima iz Beograda na redovnim avio linijama različitih avio kompanija
– Dužinu boravka i datum putovanja odredjuje putnik

Uslovi plaćanja:
• Plaćanje hotelskog smeštaja se vrši avansnom uplatom od 40% od ukupnog iznosa prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 30 dan pred put
• Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti , na dan uplate prema zvaničnom srednjem kursu NBS za ugovore koji su zaključeni od 30.07.2019.
• Plaćanje avionskih karata se vrši prema kursu rezervacionog sistema na dan uplate u dinarskoj protivvrednosti
• Sva plaćanja moguća su gotovinom, kreditnim karticama Visa, Master, Dina, Maestro, preko računa uz profakturu izdate od strane agencije, platnim karticama na rate: 40% prilikom rezervacije, a ostatak od 60% do 6 jednakih mesečnih rata BEZ KAMATE – ovaj način plaćanja važi samo za korisnike kreditnih platnih kartica Banke Intesa (Visa, Master do 6 rata i American Express do 4 rate bez kamate) i direktne prijave i uplate u turističkoj agenciji Discovery Travel.

U našoj ponudi se nalazi veliki broj hotela. Za hotele koji nisu u tabeli i na našem web sajtu pošaljite upit agenciji na [email protected] ili nas pozovite na sledeće brojeve telefona: +381 11 3290 452, Mob/Viber: +381 60 3290 452 i +381 60 3290 453

Nalazi se na ostrvu Huvahendhoo dugačkom 550 metara i širokom 100 metara koje leži u južnom Male atolu. Od aerodroma Male udaljen je oko 80 kilometara.
Please Contact Us for Price
    Upit Vas ne obavezuje ni na koji način. Naši operateri će Vam se javiti u najkraćem roku!