Long Beach Golf & Spa Resort - Mauricijus - Daleke destinacije

Long Beach Golf & Spa Resort *****

Special Tour 7/10/14 noći
Quatre Cocos, Mauritius Egzotične destinacije Tour Guide: Long Beach Golf & Spa Resort *****
Lokacija
Resort se nalazi na istočnoj obali, direktno na dugoj beloj peščanoj plaži u mestu Belle Mare. Do aerodroma Mahebourg ima oko 55 km.
Sadržaj hotela

Hotel: Smešten u tropskom vrtu, hotel nudi raznovrsnu kulinarsku ponudu. U restoranu “Le Marche” večera se služi u formi švedskog stola uz live cooking, koji predstavlja poseban užitak gostima. “Tides” se nalazi direktno na plaži, a u ponudi ima veliki izbor ribljih specijaliteta, dok “Chopsticks” nudi modernu kinesku kuhinju. Restoran “Sapori” i “Hasu” (od 16 godina, otvoren samo uveče) nudi italijanske i japanske specijalitete. Dodatno su tu koktel bar “Shores”, pool bar i bar na plaži, 4 bazena, juvelir, prodavnice, diskoteka, frizer, internet stranica i besplatan Wi – Fi.

Hotel ima ukupno 253 sobe.

Junior Suite: oko 60 m2, moderne i luksuzno opremljene, na nešto višoj lokaciji, kupatilo sa kadom/tuš/WC, fen, TV, radio, telefon, besplatan Wi – Fi, iPod Docking Station, klima, mini – bar, aparat za kafu/čaj, sef, terasa, pogled na vrt.
Junior Suite Pool – Access: oko 64 m2, kao Junior Suite, sa terasom i pogledom na vrt.
Junior Suite Seaview: oko 60 m2, kao Junior Suite, sa balkonom i pogledom na more.
Junior Suite Beach – Access: oko 64 m2, kao Junior Suite Pool – Access, sa terasom, pogledom na more i u prvom redu do plaže.
Junior Suite Oceanfront: oko 64 m2, kao Junior Suite Pool – Access, terasa ili balkon, u prvom redu do plaže.
Family Suite: oko 84 m2, kao Junior Suite, dodatno sadrži dnevnu sobu sa dve sofe, dodatni TV, odvojeni tuš i WC za decu.
Long Beach Executive Suite: oko 132 m2, kao Junior Suite Oceanfront, sa odvojenom dnevno/spavaćom sobom, garderober, dodatni WC, terasa, usluge batlera.

Sport & fitness: Uključeno: kajak, kanu, čamac sa staklenim dnom, snorkling, skijanje na vodi, windsurfing, jedrenje, kurs fitnessa, fitness centar, 4 teniska terena, badminton, odbojka na plaži, košarka, fudbal, stoni tenis, mini golf, pitch & putt, golf na terenu sa 18 rupa “Ile aux Cerf Golf Club” ili “Four Seasons Golf Club Mauritius at Anahita”, besplatan green fee, golf cart uz doplatu (transfer uračunat). Uz doplatu: ronjenje (PADI), pecanje na pučini, banana čamac, jet ski, parasailing, kitesurfing, najam bicikla.

Paketi: Specijalni popusti za medeni mesec i godišnjicu braka. Više informacija o paketima preuzmite kod svog agenta.

Usluga
Polupansion/Pun pansion/All Inclusive


Avio prevoz (redovne avio linije) 
iz Beograda ili po želji sa drugih aerodroma u regionu.


VREME POLASKA
Dolazak na aerodrom dva sata pre poletanja aviona. Redovna linija sa presedanjem. Tačno vreme polaska zavisi od izabrane opcije putovanja.

CENA OBUHVATA:
  • smeštaj u odabranom hotelu na bazi izabrane usluge
  • transfer aerodrom – hotel – aerodrom
  • organizaciju i realizaciju putovanja

 

CENA NE OBUHVATA:
  • avio karte sa pripadajućim taksama
  • zdravstveno putno osiguranje, preporučujemo UNIQA osiguranje
  • individualne troškove putnika, kao i sve ostale nepomenute troškove
  • sve takse podložne su promenama i uplaćuju se u agenciji u dinarskoj protivvrednosti pre polaska na putovanje
1. dan – BEOGRAD-MAURICIJUS

Dolazak na aerodrom dva sata pre poletanja i let za Mauricijus sa presedanjem. Transfer do hotela i smeštaj.

2. dan – Mauricijus

Boravak u hotelu na bazi odabrane usluge prema izboru željenih dana.

Poslednji dan

Transfer do aerodroma. Čekiranje i let za let za Beograd sa presedanjem

AVIO PREVOZNIK i CENE AVIO KARATA su promenljive i zavise isključivo od trenutne raspoloživosti slobodnih sedišta na letu. Svi letovi iz Beograda su sa presedanjem.
VAŽNA NAPOMENA:
-Putovanje je osmišljeno za individualne putnike.
-Moguće je odabrati datume, termine polazaka i broj noćenja, na osnovu čega se formira cena
-Konačna cena zavisi od trenutne raspoloživosti u hotelu/avio prevozu i podložna je promenama shodno cenama koje su važeće u momentu rezervacije.
– Moguće je rezervisati i hotele koji nisu u ponudi cenovnika. Opisi i slike hotela se nalaze na web adresi:
https://www.discoverytravel.rs/putovanja/daleke-destinacije/indijski-okean/mauricijus/
– Moguće je rezervisati različite tipove usluga: samo najam, noćenje sa doručkom, polupansion, pun pansion, All Inclusive
– Moguće je rezervisati različite tipove soba za različiti broj osoba
– U pitanju su individualna putovanja sa svakodnevnim polascima iz Beograda na redovnim avio linijama različitih avio kompanija
– Dužinu boravka i datum putovanja odredjuje putnik

Uslovi plaćanja:
• Plaćanje hotelskog smeštaja se vrši avansnom uplatom od 40% od ukupnog iznosa prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 30 dan pred put
• Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti , na dan uplate prema zvaničnom srednjem kursu NBS za ugovore koji su zaključeni od 30.07.2019.
• Plaćanje avionskih karata se vrši prema kursu rezervacionog sistema na dan uplate u dinarskoj protivvrednosti
• Sva plaćanja moguća su gotovinom, kreditnim karticama Visa, Master, Dina, Maestro, preko računa uz profakturu izdate od strane agencije, platnim karticama na rate: 40% prilikom rezervacije, a ostatak od 60% do 6 jednakih mesečnih rata BEZ KAMATE – ovaj način plaćanja važi samo za korisnike kreditnih platnih kartica Banke Intesa (Visa, Master do 6 rata i American Express do 4 rate bez kamate) i direktne prijave i uplate u turističkoj agenciji Discovery Travel.

U našoj ponudi se nalazi veliki broj hotela. Za hotele koji nisu u tabeli i na našem web sajtu pošaljite upit agenciji na [email protected] ili nas pozovite na sledeće brojeve telefona: +381 11 3290 452, Mob/Viber: +381 60 3290 452 i +381 60 3290 453

Resort se nalazi na istočnoj obali, direktno na dugoj beloj peščanoj plaži u mestu Belle Mare. Do aerodroma Mahebourg ima oko 55 km. 
Please Contact Us for Price
    Upit Vas ne obavezuje ni na koji način. Naši operateri će Vam se javiti u najkraćem roku!