LUX South Ari Atoll - Maldivi - Daleke destinacije - Honeymoon putovanja

LUX South Ari Atoll *****

Daily Tour 7/10/14 noći
South Atoll, Dhidhoofinolhu, Maldives Maldivi Tour Guide: LUX South Ari Atoll *****
Lokacija
Nalazi se na Južnom Ari atolu na oko 1.800m x 200m velikom ostrvu Didhoofinolhu u sred dugačke lagune. Aerodrom Male nalazi se na udaljenosti od oko 104 kilometara i na oko 30 minuta vožnje hidroavionom.
Sadržaj hotela

Hotel:  Hotel je luksuzan, modernog dizajna renoviran u leto 2016. godine. U svojoj ponudi ima restoran East Market sa azijskom kuhinjom izgrađen na stubovima iznad vode, restoran Senses sa orijentalnom kuhinjom, internacionalni tematski švedski stolovi u restoranu MIXE, Umami sa japanskim jelima, Alegria nudi italijansku kuhinju, šest različitih barova: Beach Rouge, Lagoon Bar i Veli i bar na bazenu sa užinom. Pored toga hotel ima i suvenirnicu, butik, biblioteku, bespatan Wi-Fi.

Beach Pavilion: oko 65m², u bungalovima sa po dve stambene jedinice, moderne i u svetlim bojama, u svom sastavu imaju otvoreno kupatilo sa kadom, odvojeni tuš i WC, odvojeni spoljni tuš, fen, bade mantil, TV, DVD plejer, telefon, Wi-Fi, iPod stanicu, klimu, plafonski ventilator, mini bar, aparat za čaj/kafu, sef, terasu sa direktnim pristupom moru i pogled na more.
Beach Villa: oko 95m², opremljene kao Beach Pavilion, vila sa jednom stambenom jedinicom, sa većim kupatilom.
Beach Pool Villa: oko 116m² sa spoljašnjim delom, opremljene kao Beach Villa, sa većim otvorenim kupatilom i privatnim bazenom.
Family Lagoon Pavilion: oko 130m², dva povezana Beach  Paviliona, idealni za porodice.
Water Villa: oko 98m², opremljene kao Beach Villa, na stubovima u laguni, dodatno sa većim zatvorenim kupatilom sa kadom, velikom terasom sa dnevnim krevetom, ležaljkama i direktnim pristupom moru, prozor na podu za posmatranje podvodnog sveta.
Romantic Pool Water Villa: oko 110m², opremljene kao Water Villa, na istočnoj strani, dodatno sa drvenom terasom sa visećim ležaljkama i privatnim bazenom.

Zabava: Svakodnevno muzika uživo, ponekad bioskop na otvorenom i noćni klub.

Sport & fitness: Uračunato: fitnes, tenis, stoni tenis, bilijar, pedalina, kajak. Uz doplatu: najam bicikala, windsurfing, kite-surfing, skuter na vodi, jedrenje katamaranom, wakeboard, čamac sa staklenim dnom, flyboarding, banana čamac, pecanje na pučini.

Paketi: Specijalni popusti za medeni mesec i godišnjicu braka. Više informacija o paketima preuzmite kod svog agenta.

Usluga
Noćenje sa doručkom / Polupansion / Pun pansion / All Inclusive


Avio prevoz (redovne avio linije) 
iz Beograda ili po želji sa drugih aerodroma u regionu.


VREME POLASKA
Dolazak na aerodrom dva sata pre poletanja aviona. Redovna linija sa presedanjem. Tačno vreme polaska zavisi od izabrane opcije putovanja.

CENA OBUHVATA:
  • smeštaj u odabranom hotelu na bazi izabrane usluge
  • transfer aerodrom – hotel – aerodrom
  • organizaciju i realizaciju putovanja

 

CENA NE OBUHVATA:
  • avio karte sa pripadajućim taksama
  • zdravstveno putno osiguranje, preporučujemo UNIQA osiguranje
  • individualne troškove putnika, kao i sve ostale nepomenute troškove
  • sve takse podložne su promenama i uplaćuju se u agenciji u dinarskoj protivvrednosti pre polaska na putovanje
1. dan – BEOGRAD – MALDIVI

Dolazak na aerodrom dva sata pre poletanja i let za Maldive sa presedanjem. Transfer do hotela i smeštaj.

2. dan – Maldivi

Boravak u hotelu na bazi odabrane usluge prema izboru željenih dana.

Poslednji dan

Transfer do aerodroma. Čekiranje i let za let za Beograd sa presedanjem

AVIO PREVOZNIK i CENE AVIO KARATA su promenljive i zavise isključivo od trenutne raspoloživosti slobodnih sedišta na letu. Svi letovi iz Beograda su sa presedanjem.
VAŽNA NAPOMENA:
-Putovanje je osmišljeno za individualne putnike.
-Moguće je odabrati datume, termine polazaka i broj noćenja, na osnovu čega se formira cena
-Konačna cena zavisi od trenutne raspoloživosti u hotelu/avio prevozu i podložna je promenama shodno cenama koje su važeće u momentu rezervacije.
– Moguće je rezervisati i hotele koji nisu u ponudi cenovnika. Opisi i slike hotela se nalaze na web adresi:
https://www.discoverytravel.rs/putovanja/daleke-destinacije/indijski-okean/maldivi/
– Moguće je rezervisati različite tipove usluga: samo najam, noćenje sa doručkom, polupansion, pun pansion, All Inclusive
– Moguće je rezervisati različite tipove soba za različiti broj osoba
– U pitanju su individualna putovanja sa svakodnevnim polascima iz Beograda na redovnim avio linijama različitih avio kompanija
– Dužinu boravka i datum putovanja odredjuje putnik

Uslovi plaćanja:
• Plaćanje hotelskog smeštaja se vrši avansnom uplatom od 40% od ukupnog iznosa prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 30 dan pred put
• Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti , na dan uplate prema zvaničnom srednjem kursu NBS za ugovore koji su zaključeni od 30.07.2019.
• Plaćanje avionskih karata se vrši prema kursu rezervacionog sistema na dan uplate u dinarskoj protivvrednosti
• Sva plaćanja moguća su gotovinom, kreditnim karticama Visa, Master, Dina, Maestro, preko računa uz profakturu izdate od strane agencije, platnim karticama na rate: 40% prilikom rezervacije, a ostatak od 60% do 6 jednakih mesečnih rata BEZ KAMATE – ovaj način plaćanja važi samo za korisnike kreditnih platnih kartica Banke Intesa (Visa, Master do 6 rata i American Express do 4 rate bez kamate) i direktne prijave i uplate u turističkoj agenciji Discovery Travel.

U našoj ponudi se nalazi veliki broj hotela. Za hotele koji nisu u tabeli i na našem web sajtu pošaljite upit agenciji na [email protected] ili nas pozovite na sledeće brojeve telefona: +381 11 3290 452, Mob/Viber: +381 60 3290 452 i +381 60 3290 453

LUX South Ari Atoll se nalazi na Južnom Ari atolu na oko 2.000m x 200m velikom ostrvu Didhoofinolhu u sred dugačke lagune. 
Please Contact Us for Price
    Upit Vas ne obavezuje ni na koji način. Naši operateri će Vam se javiti u najkraćem roku!