Martim Playa Hotel - Gran Kanarija - Španija letovanje

Maritim Playa Hotel ***

Special Tour 7/10/14 noći
Av. de Tenerife, 10, 35100 Maspalomas, Las Palmas, Spain Španija Tour Guide: Maritim Playa Hotel ***
Lokacija
Hotel je smešten u samom centru letovališta Plaja del Ingles, na ostrvu Gran Kanarija. Hotel je udaljen oko 350 m od šetališta a od plaže oko 400 m.
Sadržaj hotela

Smeštaj: Hotel sadrži 116 apartmana koji su raspoređeni na 8 spratova. Apartmani se sastoje od spavaće sobe sa dva odvojena kreveta, dnevnog boravka sa kuhinjom sa električnom pločom, frižiderom, aparatom za kafu, prostranog balkona sa stolom i stolicama i ležaljkom za sunčanje, kupatila sa tušem, WC i fena. Svi apartmani u glavnoj zgradi poseduju klima uređaj sa funkcijama hladjenja i grejanja kao i telefon i TV sa satelitskim kanalima. Čišćenje apartmana je pet dana u nedelji. Standardni apartmani nalaze se u krilu zgrade na prvom i drugom spratu iznad noćnog kluba a Superior apartmani se nalaze u glavnoj zgradi.

Sadržaj: Hotel sadrži restoran “Papa Joe’s” koji predstavlja repliku jedrilice, bar “Captain Hock”,bazen, bar kod bazena gde se tokom leta organizuju žurke, saunu, uslugu pranja veša, hemijskog čišćenja i peglanja uz doplatu.

Sportsko-zabavni sadržaj: Teren za golf udaljen je oko 3 km od hotela.

Usluga
Noćenje sa doručkom


Avio prevoz (redovne avio linije)
iz Beograda ili po želji sa drugih aerodroma u regionu.


VREME POLASKA
Dolazak na aerodrom dva sata pre poletanja aviona. Redovna linija sa presedanjem. Tačno vreme polaska zavisi od izabrane opcije putovanja.

CENA OBUHVATA:
  • smeštaj u odabranom hotelu na bazi izabrane usluge
  • organizaciju i realizaciju putovanja

 

CENA NE OBUHVATA:
  • avio karte sa pripadajućim taksama
  • boravišnu taksu – plaća se na recepciji hotela
  • zdravstveno putno osiguranje, preporučujemo UNIQA osiguranje
  • Transfer aerodrom – hotel – aerodrom
  • individualne troškove putnika, kao i sve ostale nepomenute troškove
  • sve takse podložne su promenama i uplaćuju se u agenciji u dinarskoj protivvrednosti pre polaska na putovanje
1. dan – BEOGRAD – GRAN KANARIJA

Dolazak na aerodrom dva sata pre poletanja i let za Gran Kanariju sa presedanjem. Transfer do hotela i smeštaj.

2. dan – GRAN KANARIJA

Boravak u hotelu na bazi odabrane usluge prema izboru željenih dana

Poslednji dan

Transfer do aerodroma. Čekiranje i let za let za Beograd sa presedanjem

AVIO PREVOZNIK i CENE AVIO KARATA su promenljive i zavise isključivo od trenutne raspoloživosti slobodnih sedišta na letu. Svi letovi iz Beograda su sa presedanjem.
VAŽNA NAPOMENA:
-Putovanje je osmišljeno za individualne putnike.
-Moguće je odabrati datume, termine polazaka i broj noćenja, na osnovu čega se formira cena
-Konačna cena zavisi od trenutne raspoloživosti u hotelu/avio prevozu i podložna je promenama shodno cenama koje su važeće u momentu rezervacije.
– Moguće je rezervisati i hotele koji nisu u ponudi cenovnika. Opisi i slike hotela se nalaze na web adresi: https://www.discoverytravel.rs/letovanja/spanija/gran-kanarija/
– Moguće je rezervisati različite tipove usluga: samo najam, noćenje sa doručkom, polupansion, pun pansion, All Inclusive
– Moguće je rezervisati različite tipove soba za različiti broj osoba
– U pitanju su individualna putovanja sa svakodnevnim polascima iz Beograda na redovnim avio linijama različitih avio kompanija
– Dužinu boravka i datum putovanja odredjuje putnik

Uslovi plaćanja:
• Plaćanje hotelskog smeštaja se vrši avansnom uplatom od 30% od ukupnog iznosa prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 30 dan pred put
• Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti , na dan uplate prema zvaničnom srednjem kursu NBS za ugovore koji su zaključeni od 30.07.2019.
• Plaćanje avionskih karata se vrši prema kursu rezervacionog sistema na dan uplate u dinarskoj protivvrednosti
• Sva plaćanja moguća su gotovinom, kreditnim karticama Visa, Master, Dina, Maestro, preko računa uz profakturu izdate od strane agencije, platnim karticama na rate: 40% prilikom rezervacije, a ostatak od 60% do 6 jednakih mesečnih rata BEZ KAMATE – ovaj način plaćanja važi samo za korisnike kreditnih platnih kartica Banke Intesa (Visa, Master do 6 rata i American Express do 4 rate bez kamate) i direktne prijave i uplate u turističkoj agenciji Discovery Travel.

U našoj ponudi se nalazi veliki broj hotela. Za hotele koji nisu u tabeli i na našem web sajtu pošaljite upit agenciji na [email protected] ili nas pozovite na sledeće brojeve telefona: +381 11 3290 452, Mob/Viber: +381 60 3290 452 i +381 60 3290 453

Hotel je smešten u samom centru letovališta Plaja del Ingles, na ostrvu Gran Kanarija. Hotel je udaljen oko 350 m od šetališta a od plaže oko 400 m. 
Please Contact Us for Price
    Upit Vas ne obavezuje ni na koji način. Naši operateri će Vam se javiti u najkraćem roku!