Meeru Island Resort & Spa - Maldivi - Daleke destinacije

Meeru Island Resort & Spa ****

Daily Tour 7/10/14 noći
Meeru Island, Maldives Maldivi Tour Guide: Meeru Island Resort & Spa ****
Lokacija
Hotel se nalazi na prostranom ostrvu Meeru, koje je oko 1200 m dugačko i 350 m široko. Aerodrom Male udaljen je oko 45 km, tj. oko 55 minuta vožnje brzim brodom.
Sadržaj hotela

Hotel: Sadržaj hotel čine dva glavna restorana “Farivalhu” i “Maalan”, dva A – la – carte restorana “Asian Wok” i “Hot Rock” (sa izborom jela sa roštilja), kao i “Meeru Cafe” u kojem se slući sladoled, pecivo i ukusne poslastice. Osim toga resort raspolaže sa šest barova, bazenom sa odvojenim dečijim bazenom kao i bazenom za goste starije od 18 godina, juvelirnicom, butikom, bibliotekom, besplatnim Wi – Fi internetom.

Garden: oko 50 m², bungalovi poređani u redu, u unutrašnjosti ostrva, moderni, popločan pod, kupatilo sa tušem / WC, fen, bade – mantil, TV, CD / DVD plejer, telefon, Wi – Fi, klima uređaj, ventilator na plafonu, mini-  bar, aparat za kafu / čaj, sef, terasa sa pogledom na baštu.
Beach Villa: oko 56 m², zasebne vile, kao Garden, renovirane, sa uređenjem u svežim bojama, poluotvoreno kupatilo, sa sopstvenom terasom, okrenute ka morskoj strani.
Jacuzzi Beach Villa: oko 80 m², kao Beach Villa, komforne, sa paviljonom za mir i opuštanje, otvorena terasa sa đakuzijem, okrenute ka morskoj strani.
Water Villa: oko 60 m², kao Beach Villa, komforne, na plaži, u prvom redu do mora, sa privatnom terasom za sunčanje sa đakuzijem i direktnim pristpom plaži i moru.
Jacuzzi Water Villa: oko 85 m², kao Water Villa, komforne, na plaži, u prvom redu do mora, sa privatnom terasom za sunačnje sa đakuzijem i direktnim pristupom plaži i moru.

Zabava: Povremeno zabavni program.

Sport & fitness: Uračunato: fitnes, odbojka na plaži, fudbal, stoni tenis, pikado, bilijar. Uz doplatu: dva terena za tenis (osvetljena), badminton, golf driving range, Pitch & Putt golf teren sa 9 rupa, iznajmljivanje bicikla, windsurfing, jedrenje, kajak, pecanje na pučini.

Paketi: Specijalni popusti za medeni mesec i godišnjicu braka. Više informacija o paketima preuzmite kod svog agenta.

Usluga
Pun pansion / All Inclusive


Avio prevoz (redovne avio linije) 
iz Beograda ili po želji sa drugih aerodroma u regionu.


VREME POLASKA
Dolazak na aerodrom dva sata pre poletanja aviona. Redovna linija sa presedanjem. Tačno vreme polaska zavisi od izabrane opcije putovanja.

CENA OBUHVATA:
  • smeštaj u odabranom hotelu na bazi izabrane usluge
  • transfer aerodrom – hotel – aerodrom
  • organizaciju i realizaciju putovanja

 

CENA NE OBUHVATA:
  • avio karte sa pripadajućim taksama
  • zdravstveno putno osiguranje, preporučujemo UNIQA osiguranje
  • individualne troškove putnika, kao i sve ostale nepomenute troškove
  • sve takse podložne su promenama i uplaćuju se u agenciji u dinarskoj protivvrednosti pre polaska na putovanje
1. dan – BEOGRAD – MALDIVI

Dolazak na aerodrom dva sata pre poletanja i let za Maldive sa presedanjem. Transfer do hotela i smeštaj.

2. dan – Maldivi

Boravak u hotelu na bazi odabrane usluge prema izboru željenih dana.

Poslednji dan

Transfer do aerodroma. Čekiranje i let za let za Beograd sa presedanjem

AVIO PREVOZNIK i CENE AVIO KARATA su promenljive i zavise isključivo od trenutne raspoloživosti slobodnih sedišta na letu. Svi letovi iz Beograda su sa presedanjem.
VAŽNA NAPOMENA:
-Putovanje je osmišljeno za individualne putnike.
-Moguće je odabrati datume, termine polazaka i broj noćenja, na osnovu čega se formira cena
-Konačna cena zavisi od trenutne raspoloživosti u hotelu/avio prevozu i podložna je promenama shodno cenama koje su važeće u momentu rezervacije.
– Moguće je rezervisati i hotele koji nisu u ponudi cenovnika. Opisi i slike hotela se nalaze na web adresi:
https://www.discoverytravel.rs/putovanja/daleke-destinacije/indijski-okean/maldivi/
– Moguće je rezervisati različite tipove usluga: samo najam, noćenje sa doručkom, polupansion, pun pansion, All Inclusive
– Moguće je rezervisati različite tipove soba za različiti broj osoba
– U pitanju su individualna putovanja sa svakodnevnim polascima iz Beograda na redovnim avio linijama različitih avio kompanija
– Dužinu boravka i datum putovanja odredjuje putnik

Uslovi plaćanja:
• Plaćanje hotelskog smeštaja se vrši avansnom uplatom od 40% od ukupnog iznosa prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 30 dan pred put
• Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti , na dan uplate prema zvaničnom srednjem kursu NBS za ugovore koji su zaključeni od 30.07.2019.
• Plaćanje avionskih karata se vrši prema kursu rezervacionog sistema na dan uplate u dinarskoj protivvrednosti
• Sva plaćanja moguća su gotovinom, kreditnim karticama Visa, Master, Dina, Maestro, preko računa uz profakturu izdate od strane agencije, platnim karticama na rate: 40% prilikom rezervacije, a ostatak od 60% do 6 jednakih mesečnih rata BEZ KAMATE – ovaj način plaćanja važi samo za korisnike kreditnih platnih kartica Banke Intesa (Visa, Master do 6 rata i American Express do 4 rate bez kamate) i direktne prijave i uplate u turističkoj agenciji Discovery Travel.

U našoj ponudi se nalazi veliki broj hotela. Za hotele koji nisu u tabeli i na našem web sajtu pošaljite upit agenciji na [email protected] ili nas pozovite na sledeće brojeve telefona: +381 11 3290 452, Mob/Viber: +381 60 3290 452 i +381 60 3290 453

Hotel se nalazi na prostranom ostrvu Meeru, koje je oko 1200 m dugačko i 350 m široko. Aerodrom Male udaljen je oko 45 km.
Please Contact Us for Price
    Upit Vas ne obavezuje ni na koji način. Naši operateri će Vam se javiti u najkraćem roku!