OBLU SELECT at Sangeli by Atmosphere

OBLU SELECT at Sangeli by Atmosphere ****

Daily Tour 7/10/14 noći
Maldives Maldivi Tour Guide: OBLU SELECT at Sangeli by Atmosphere ****
Lokacija
Smešten na severozapadu Severnog Male Atol-a, okružen ogromnom lagunom. Ostrvo nudi predivan greben. Od aerodroma Male se stiže za oko 50 minuta gliserom.
Sadržaj hotela

Hotel: Glavno ostrvo Sangeli i njegovo malo sestrinsko ostrvo su okruženi belom peščanom plažom. Oba ostrva su povezana drvenim mostićem na severoistočnoj strani. Na sestrinskom ostrvu (150 m x 83 m) nalaze se dva specijalna restorana „Simply Veg“ i „Just Grill“. Na glavnom ostrvu (širine 500 m k 295 m) nalazi se recepcija, Atmosphere Aqua Club sa školom ronjenja i centrom za vodene sportove, fitnes i Spa prostor sa tri Spa sobe, dva bazena od kojih je jedan striktno za odrasle, pool bar i glavni restoran „Spice“. Wi – Fi je besplatan u celom hotelu.

Beach Villa: (oko 81 m2), nalaze se direktno na plaži, komforno uređene u prirodnim bojama. Imaju veliko otvoreno kupatilo sa kadom, odvojeni tuš i WC, fen za kosu, klima uređaj, ventilator, TV, sef, mini bar, telefon, aparat za pripremu kafe i čaja i terasu sa ležaljkama i direktan pristup plaži.
Deluxe Beach Villa with Pool: (oko 101 m2), nalaze se direktno na plaži i imaju mali privatni bazen. Vile su komforno uređene i maju veliko otvoreno kupatilo sa kadom, odvojeni tuš i WC, fen za kosu, klima uređaj, ventilator, TV, sef, mini bar, telefon, aparat za pripremu kafe i čaja i terasu sa ležaljkama i direktan pristup plaži.
Water Villa: (oko 78 m2), izgrađene iznad vode sa direktnim pristupom laguni. Ove komforne vile imaju zatvoreno kupatilo sa kadom, odvojeni tuš i WC, fen za kosu, klima uređaj, ventilator, TV, sef, mini bar, telefon, aparat za pripremu kafe i čaja i terasu sa ležaljkama.
Water Villa with Pool: (oko 88 m2), izgrađene iznad vode sa pogledom na more i malim privatnim bazenom. Ove komforne vile imaju zatvoreno kupatilo sa kadom, odvojeni tuš i WC, fen za kosu, klima uređaj, ventilator, TV, sef, mini bar, telefon, aparat za pripremu kafe i čaja i terasu sa ležaljkama i direktinim pristupom laguni.
Beach Family Suite with Pool: (oko 152 m2), nalaze se direktno na plaži i savršeni su za porodice. Imaju dve spavaće sobe, dnevni boravak, dva otvorena kupatila sa tušem ili kadom i mali privatni bazen. Od ostalih sadržaja apartmani imaju i fen za kosu, klima uređaj, ventilator, TV, sef, mini bar, telefon, aparat za pripremu kafe i čaja i terasu sa ležaljkama i direktan pristup plaži.

Zabava: Redovno se organizuje večernja zabava sa muzikom uživo.

Sport & fitness: Uključeno: Kompletno opremljena teretana, oprema za ronjenje, kajak, paddle boarding, pedalino. Uz doplatu: Ronjenje (Padi) i Spa tretmani.

Paketi: Specijalni popusti za medeni mesec i godišnjicu braka. Više informacija o paketima preuzmite kod svog agenta.

Usluga
All Inclusive


Avio prevoz (redovne avio linije) 
iz Beograda ili po želji sa drugih aerodroma u regionu.


VREME POLASKA
Dolazak na aerodrom dva sata pre poletanja aviona. Redovna linija sa presedanjem. Tačno vreme polaska zavisi od izabrane opcije putovanja.

CENA OBUHVATA:
  • smeštaj u odabranom hotelu na bazi izabrane usluge
  • transfer aerodrom – hotel – aerodrom
  • organizaciju i realizaciju putovanja

 

CENA NE OBUHVATA:
  • avio karte sa pripadajućim taksama
  • zdravstveno putno osiguranje, preporučujemo UNIQA osiguranje
  • individualne troškove putnika, kao i sve ostale nepomenute troškove
  • sve takse podložne su promenama i uplaćuju se u agenciji u dinarskoj protivvrednosti pre polaska na putovanje
1. dan – BEOGRAD – MALDIVI

Dolazak na aerodrom dva sata pre poletanja i let za Maldive sa presedanjem. Transfer do hotela i smeštaj.

2. dan – Maldivi

Boravak u hotelu na bazi odabrane usluge prema izboru željenih dana.

Poslednji dan

Transfer do aerodroma. Čekiranje i let za let za Beograd sa presedanjem

AVIO PREVOZNIK i CENE AVIO KARATA su promenljive i zavise isključivo od trenutne raspoloživosti slobodnih sedišta na letu. Svi letovi iz Beograda su sa presedanjem.
VAŽNA NAPOMENA:
-Putovanje je osmišljeno za individualne putnike.
-Moguće je odabrati datume, termine polazaka i broj noćenja, na osnovu čega se formira cena
-Konačna cena zavisi od trenutne raspoloživosti u hotelu/avio prevozu i podložna je promenama shodno cenama koje su važeće u momentu rezervacije.
– Moguće je rezervisati i hotele koji nisu u ponudi cenovnika. Opisi i slike hotela se nalaze na web adresi:
https://www.discoverytravel.rs/putovanja/daleke-destinacije/indijski-okean/maldivi/
– Moguće je rezervisati različite tipove usluga: samo najam, noćenje sa doručkom, polupansion, pun pansion, All Inclusive
– Moguće je rezervisati različite tipove soba za različiti broj osoba
– U pitanju su individualna putovanja sa svakodnevnim polascima iz Beograda na redovnim avio linijama različitih avio kompanija
– Dužinu boravka i datum putovanja odredjuje putnik

Uslovi plaćanja:
• Plaćanje hotelskog smeštaja se vrši avansnom uplatom od 40% od ukupnog iznosa prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 30 dan pred put
• Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti , na dan uplate prema zvaničnom srednjem kursu NBS za ugovore koji su zaključeni od 30.07.2019.
• Plaćanje avionskih karata se vrši prema kursu rezervacionog sistema na dan uplate u dinarskoj protivvrednosti
• Sva plaćanja moguća su gotovinom, kreditnim karticama Visa, Master, Dina, Maestro, preko računa uz profakturu izdate od strane agencije, platnim karticama na rate: 40% prilikom rezervacije, a ostatak od 60% do 6 jednakih mesečnih rata BEZ KAMATE – ovaj način plaćanja važi samo za korisnike kreditnih platnih kartica Banke Intesa (Visa, Master do 6 rata i American Express do 4 rate bez kamate) i direktne prijave i uplate u turističkoj agenciji Discovery Travel.

U našoj ponudi se nalazi veliki broj hotela. Za hotele koji nisu u tabeli i na našem web sajtu pošaljite upit agenciji na [email protected] ili nas pozovite na sledeće brojeve telefona: +381 11 3290 452, Mob/Viber: +381 60 3290 452 i +381 60 3290 453

Smešten na severozapadu Severnog Male Atol-a, okružen ogromnom lagunom. Ostrvo nudi predivan greben. Od aerodroma Male se stiže za oko 50 minuta gliserom. 
Please Contact Us for Price
    Upit Vas ne obavezuje ni na koji način. Naši operateri će Vam se javiti u najkraćem roku!