OBLU SELECT at Sangeli by Atmosphere ****

Paket aranžman 7/10/14 noći
Maldives Maldivi Tour Guide: OBLU SELECT at Sangeli by Atmosphere ****
Lokacija
Smešten na severozapadu Severnog Male Atol-a, okružen ogromnom lagunom. Ostrvo nudi predivan greben. Od aerodroma Male se stiže za oko 50 minuta gliserom.
Sadržaj hotela

Hotel: Glavno ostrvo Sangeli i njegovo malo sestrinsko ostrvo su okruženi belom peščanom plažom. Oba ostrva su povezana drvenim mostićem na severoistočnoj strani. Na sestrinskom ostrvu (150 m x 83 m) nalaze se dva specijalna restorana „Simply Veg“ i „Just Grill“. Na glavnom ostrvu (širine 500 m k 295 m) nalazi se recepcija, Atmosphere Aqua Club sa školom ronjenja i centrom za vodene sportove, fitnes i Spa prostor sa tri Spa sobe, dva bazena od kojih je jedan striktno za odrasle, pool bar i glavni restoran „Spice“. Wi – Fi je besplatan u celom hotelu.

Beach Villa: (oko 81 m2), nalaze se direktno na plaži, komforno uređene u prirodnim bojama. Imaju veliko otvoreno kupatilo sa kadom, odvojeni tuš i WC, fen za kosu, klima uređaj, ventilator, TV, sef, mini bar, telefon, aparat za pripremu kafe i čaja i terasu sa ležaljkama i direktan pristup plaži.
Deluxe Beach Villa with Pool: (oko 101 m2), nalaze se direktno na plaži i imaju mali privatni bazen. Vile su komforno uređene i maju veliko otvoreno kupatilo sa kadom, odvojeni tuš i WC, fen za kosu, klima uređaj, ventilator, TV, sef, mini bar, telefon, aparat za pripremu kafe i čaja i terasu sa ležaljkama i direktan pristup plaži.
Water Villa: (oko 78 m2), izgrađene iznad vode sa direktnim pristupom laguni. Ove komforne vile imaju zatvoreno kupatilo sa kadom, odvojeni tuš i WC, fen za kosu, klima uređaj, ventilator, TV, sef, mini bar, telefon, aparat za pripremu kafe i čaja i terasu sa ležaljkama.
Water Villa with Pool: (oko 88 m2), izgrađene iznad vode sa pogledom na more i malim privatnim bazenom. Ove komforne vile imaju zatvoreno kupatilo sa kadom, odvojeni tuš i WC, fen za kosu, klima uređaj, ventilator, TV, sef, mini bar, telefon, aparat za pripremu kafe i čaja i terasu sa ležaljkama i direktinim pristupom laguni.
Beach Family Suite with Pool: (oko 152 m2), nalaze se direktno na plaži i savršeni su za porodice. Imaju dve spavaće sobe, dnevni boravak, dva otvorena kupatila sa tušem ili kadom i mali privatni bazen. Od ostalih sadržaja apartmani imaju i fen za kosu, klima uređaj, ventilator, TV, sef, mini bar, telefon, aparat za pripremu kafe i čaja i terasu sa ležaljkama i direktan pristup plaži.

Zabava: Redovno se organizuje večernja zabava sa muzikom uživo.

Sport & fitness: Uključeno: Kompletno opremljena teretana, oprema za ronjenje, kajak, paddle boarding, pedalino. Uz doplatu: Ronjenje (Padi) i Spa tretmani.

Paketi: Specijalni popusti za medeni mesec i godišnjicu braka. Više informacija o paketima preuzmite kod svog agenta.

Usluga
All Inclusive


Avio prevoz (redovne avio linije) 
iz Beograda ili po želji sa drugih aerodroma u regionu.


VREME POLASKA
Dolazak na aerodrom dva sata pre poletanja aviona. Redovna linija sa presedanjem. Tačno vreme polaska zavisi od izabrane opcije putovanja.

CENA OBUHVATA:
  • smeštaj u odabranom hotelu na bazi izabrane usluge
  • transfer aerodrom – hotel – aerodrom
  • organizaciju i realizaciju putovanja

 

CENA NE OBUHVATA:
  • avio karte sa pripadajućim taksama
  • zdravstveno putno osiguranje, preporučujemo UNIQA osiguranje
  • individualne troškove putnika, kao i sve ostale nepomenute troškove
  • sve takse podložne su promenama i uplaćuju se u agenciji u dinarskoj protivvrednosti pre polaska na putovanje
1. dan – BEOGRAD – MALDIVI

Dolazak na aerodrom dva sata pre poletanja i let za Maldive sa presedanjem. Transfer do hotela i smeštaj.

2. dan – Maldivi

Boravak u hotelu na bazi odabrane usluge prema izboru željenih dana.

Poslednji dan

Transfer do aerodroma. Čekiranje i let za let za Beograd sa presedanjem

AVIO PREVOZNIK i CENE AVIO KARATA su promenljive i zavise isključivo od trenutne raspoloživosti slobodnih sedišta na letu. Svi letovi iz Beograda su sa presedanjem.
VAŽNA NAPOMENA:
-Putovanje je osmišljeno za individualne putnike.
-Moguće je odabrati datume, termine polazaka i broj noćenja, na osnovu čega se formira cena
-Konačna cena zavisi od trenutne raspoloživosti u hotelu/avio prevozu i podložna je promenama shodno cenama koje su važeće u momentu rezervacije.
– Moguće je rezervisati i hotele koji nisu u ponudi cenovnika. Opisi i slike hotela se nalaze na web adresi:
https://www.discoverytravel.rs/putovanja/daleke-destinacije/indijski-okean/maldivi/
– Moguće je rezervisati različite tipove usluga: samo najam, noćenje sa doručkom, polupansion, pun pansion, All Inclusive
– Moguće je rezervisati različite tipove soba za različiti broj osoba
– U pitanju su individualna putovanja sa svakodnevnim polascima iz Beograda na redovnim avio linijama različitih avio kompanija
– Dužinu boravka i datum putovanja odredjuje putnik

Uslovi plaćanja:
• Plaćanje hotelskog smeštaja se vrši avansnom uplatom od 40% od ukupnog iznosa prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 30 dan pred put
• Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti , na dan uplate prema zvaničnom srednjem kursu NBS za ugovore koji su zaključeni od 30.07.2019.
• Plaćanje avionskih karata se vrši prema kursu rezervacionog sistema na dan uplate u dinarskoj protivvrednosti
• Sva plaćanja moguća su gotovinom, kreditnim karticama Visa, Master, Dina, Maestro, preko računa uz profakturu izdate od strane agencije, platnim karticama na rate: 40% prilikom rezervacije, a ostatak od 60% do 6 jednakih mesečnih rata BEZ KAMATE – ovaj način plaćanja važi samo za korisnike kreditnih platnih kartica Banke Intesa (Visa, Master do 6 rata i American Express do 4 rate bez kamate) i direktne prijave i uplate u turističkoj agenciji Discovery Travel.

U našoj ponudi se nalazi veliki broj hotela. Za hotele koji nisu u tabeli i na našem web sajtu pošaljite upit agenciji na [email protected] ili nas pozovite na sledeće brojeve telefona: +381 11 3290 452, Mob/Viber: +381 60 3290 452 i +381 60 3290 453

Smešten na severozapadu Severnog Male Atol-a, okružen ogromnom lagunom. Ostrvo nudi predivan greben. Od aerodroma Male se stiže za oko 50 minuta gliserom. 

Slične ponude

villa-aphrodite

Villa Aphrodite

 7/10/14 noći

Bellevue Villas

 7/10/14 noći
Pošaljite upit za cenu

Upit Vas ne obavezuje ni na koji način. Naši operateri će Vam se javiti u najkraćem roku!