Ocean Jewels Resort 2* - Sejšeli - Daleke destinacije

Ocean Jewels Resort **

Special Tour 7/10/14 noći
Amitie, Grand Anse, Praslin Island, Seychelles Egzotične destinacije Tour Guide: Ocean Jewels Resort **
Lokacija
Nalazi se na južnoj obali ostrva Praslin, direktno na beloj plaži. Objekat se nalazi odmah do ulice, u blizini su prodavnice, restorani i autobusko stajalište.
Sadržaj hotela

Hotel: u ovom mirnom i lepom zdanju, uređenom u kreolskom stilu, pronaći ćete odlične uslove za miran i lep boravak. Okružen je sa dosta lepog zelenila, Wi-Fi internet je besplatan.

Ukupno ima 4 chalet-a sa po dve smeštajne jedinice.

Chalet: oko 80m², prijatno uređeni, u svetlom ambijentu. Sadržaj: kupatilo sa tušem/wc, TV, klima, ventilator na plafonu, kuhinja (frižider, posuđe, pribor za jelo, rešo), sef, balkon ili terasa.

Family Chalet: oko 200m², kao Chalet, dosta prostraniji sa dve odvojene spavaće sobe i 3 kupatila i odvojenim dnevno-trpezarijskim delom.

Usluga
Samo noćenje i noćenje sa doručkom koji se služi u chalet-ima.


Avio prevoz (redovne avio linije) 
iz Beograda ili po želji sa drugih aerodroma u regionu.


VREME POLASKA
Dolazak na aerodrom dva sata pre poletanja aviona. Redovna linija sa presedanjem. Tačno vreme polaska zavisi od izabrane opcije putovanja.

CENA OBUHVATA:
  • smeštaj u odabranom hotelu na bazi izabrane usluge
  • transfer aerodrom – hotel – aerodrom
  • organizaciju i realizaciju putovanja

 

CENA NE OBUHVATA:
  • avio karte sa pripadajućim taksama
  • zdravstveno putno osiguranje, preporučujemo UNIQA osiguranje
  • individualne troškove putnika, kao i sve ostale nepomenute troškove
  • sve takse podložne su promenama i uplaćuju se u agenciji u dinarskoj protivvrednosti pre polaska na putovanje
1. dan – BEOGRAD – SEJŠELI

Dolazak na aerodrom dva sata pre poletanja i let za Sejšele sa presedanjem. Transfer do hotela i smeštaj.

2. dan – Sejšeli

Boravak u hotelu na bazi odabrane usluge prema izboru željenih dana

Poslednji dan

Transfer do aerodroma. Čekiranje i let za let za Beograd sa presedanjem

AVIO PREVOZNIK i CENE AVIO KARATA su promenljive i zavise isključivo od trenutne raspoloživosti slobodnih sedišta na letu. Svi letovi iz Beograda su sa presedanjem.
VAŽNA NAPOMENA:
-Putovanje je osmišljeno za individualne putnike.
-Moguće je odabrati datume, termine polazaka i broj noćenja, na osnovu čega se formira cena
-Konačna cena zavisi od trenutne raspoloživosti u hotelu/avio prevozu i podložna je promenama shodno cenama koje su važeće u momentu rezervacije.
– Moguće je rezervisati i hotele koji nisu u ponudi cenovnika. Opisi i slike hotela se nalaze na web adresi: https://www.discoverytravel.rs/putovanja/daleke-destinacije/indijski-okean/sejseli/
– Moguće je rezervisati različite tipove usluga: samo najam, noćenje sa doručkom, polupansion, pun pansion, All Inclusive
– Moguće je rezervisati različite tipove soba za različiti broj osoba
– U pitanju su individualna putovanja sa svakodnevnim polascima iz Beograda na redovnim avio linijama različitih avio kompanija
– Dužinu boravka i datum putovanja odredjuje putnik

Uslovi plaćanja:
• Plaćanje hotelskog smeštaja se vrši avansnom uplatom od 40% od ukupnog iznosa prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 30 dan pred put
• Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti , na dan uplate prema zvaničnom srednjem kursu NBS za ugovore koji su zaključeni od 30.07.2019.
• Plaćanje avionskih karata se vrši prema kursu rezervacionog sistema na dan uplate u dinarskoj protivvrednosti
• Sva plaćanja moguća su gotovinom, kreditnim karticama Visa, Master, Dina, Maestro, preko računa uz profakturu izdate od strane agencije, platnim karticama na rate: 40% prilikom rezervacije, a ostatak od 60% do 6 jednakih mesečnih rata BEZ KAMATE – ovaj način plaćanja važi samo za korisnike kreditnih platnih kartica Banke Intesa (Visa, Master do 6 rata i American Express do 4 rate bez kamate) i direktne prijave i uplate u turističkoj agenciji Discovery Travel.

U našoj ponudi se nalazi veliki broj hotela. Za hotele koji nisu u tabeli i na našem web sajtu pošaljite upit agenciji na [email protected] ili nas pozovite na sledeće brojeve telefona: +381 11 3290 452, Mob/Viber: +381 60 3290 452 i +381 60 3290 453

Nalazi se na južnoj obali ostrva Praslin, direktno na beloj plaži. Objekat se nalazi odmah do ulice, u blizini su prodavnice, restorani i autobusko stajalište.
Please Contact Us for Price
    Upit Vas ne obavezuje ni na koji način. Naši operateri će Vam se javiti u najkraćem roku!