OZEN by Atmosphere at Maadhoo - Maldivi - Daleke destinacije

OZEN by Atmosphere at Maadhoo *****

Daily Tour 7/10/14 noći
Maadhoo, Maldives Maldivi Tour Guide: OZEN by Atmosphere at Maadhoo *****
Lokacija
Nalazi se na oko 640 m x 95 m velikom ostrvu Maadhoo sa finim belim peščanim plažama na jugoistočnom delu Južnog Male atola. Aerodrom Male udaljen je oko 35 km tj. 45 minuta brzim brodom.
Sadržaj hotela

Hotel: Smešten je u sred egzotične vegetacije ostvra. Ukupno ima 4 restorana sa različitim ponudama. Glavni restoran “The Palms” nudi preko celog dana internacionalna jela i Live – Cooking predstave. Restoran “The Traditions – Indo – Ceylon” nudi indijska i maldivska jela dok se “The Traditions – Peking” stara o kineskim specijalitetima. Poseban je podvodni restoran “M6m”, koji se nalazi na 6 m ispod mora i nudi internacionalne specijalitete od morskih plodova (za starije od 15 godina). Otvoren je za ručak i večeru.Pored toga ima i bar na plaži “Joie de VIVRE”na kom se servira užina i kokteli, bazen, suvenirnica i besplatni Wi – Fi.

Earth Villa: oko 185 m², moderno uređene u svetlim bojama, unutrašnje i spoljašnje kupatilo sa kadom, odvojenim tušem, WC, bade – mantil, fen, TV, telefon, besplatni Wi – Fi, klima, plafonski ventilator, aparat za kafu/čaj, mini – bar, vinski frižider, sef, terasa za sunčanje i privatni vrt.
Earth Villa with Pool: oko  185m², kao Earth Villa, na zapadnoj strani sa privatnim, 8 m dugačkim bazenom i pogledom na lagunu.
Wind Villa:  oko 85 m², kao Earth Villa, na stubovima iznad lagune, sa zatvorenim kupatilom i terasom za sunačnje sa ležaljkama i direktnim prilazom laguni.
Wind Villa with Pool:  oko 112 m², kao Wind Villa, na zapadnoj strani, sa privatnim 8 m dugačkim bazenom na terasi.
Earth Family Suite with Pool:  oko 285 m², kao Earth Villa With Pool, sa dve spavaće sobe, odvojenim dnevnim boravkom, drugim zatvorenim kupatilom sa tušem/WC i uslugom batlera.

Zabava: Svakodnevna večernja zabava sa live muzikom i DJ.

Zabava za decu: Klub za decu “OZEN Kids Club” za decu od 4 do 14 godina, otvoren je svaki dan od 9 – 19 h.

Sport & fitness: Uračunato: Fitness – Center, surfovanje, kanu, pedalina, katamaran. Uz doplatu: razni motorizovani sportovi na vodi.

Paketi: Specijalni popusti za medeni mesec i godišnjicu braka. Više informacija o paketima preuzmite kod svog agenta.

Usluga
All Inclusive


Avio prevoz (redovne avio linije) 
iz Beograda ili po želji sa drugih aerodroma u regionu.


VREME POLASKA
Dolazak na aerodrom dva sata pre poletanja aviona. Redovna linija sa presedanjem. Tačno vreme polaska zavisi od izabrane opcije putovanja.

CENA OBUHVATA:
  • smeštaj u odabranom hotelu na bazi izabrane usluge
  • transfer aerodrom – hotel – aerodrom
  • organizaciju i realizaciju putovanja

 

CENA NE OBUHVATA:
  • avio karte sa pripadajućim taksama
  • zdravstveno putno osiguranje, preporučujemo UNIQA osiguranje
  • individualne troškove putnika, kao i sve ostale nepomenute troškove
  • sve takse podložne su promenama i uplaćuju se u agenciji u dinarskoj protivvrednosti pre polaska na putovanje
1. dan – BEOGRAD – MALDIVI

Dolazak na aerodrom dva sata pre poletanja i let za Maldive sa presedanjem. Transfer do hotela i smeštaj.

2. dan – Maldivi

Boravak u hotelu na bazi odabrane usluge prema izboru željenih dana.

Poslednji dan

Transfer do aerodroma. Čekiranje i let za let za Beograd sa presedanjem

AVIO PREVOZNIK i CENE AVIO KARATA su promenljive i zavise isključivo od trenutne raspoloživosti slobodnih sedišta na letu. Svi letovi iz Beograda su sa presedanjem.
VAŽNA NAPOMENA:
-Putovanje je osmišljeno za individualne putnike.
-Moguće je odabrati datume, termine polazaka i broj noćenja, na osnovu čega se formira cena
-Konačna cena zavisi od trenutne raspoloživosti u hotelu/avio prevozu i podložna je promenama shodno cenama koje su važeće u momentu rezervacije.
– Moguće je rezervisati i hotele koji nisu u ponudi cenovnika. Opisi i slike hotela se nalaze na web adresi:
https://www.discoverytravel.rs/putovanja/daleke-destinacije/indijski-okean/maldivi/
– Moguće je rezervisati različite tipove usluga: samo najam, noćenje sa doručkom, polupansion, pun pansion, All Inclusive
– Moguće je rezervisati različite tipove soba za različiti broj osoba
– U pitanju su individualna putovanja sa svakodnevnim polascima iz Beograda na redovnim avio linijama različitih avio kompanija
– Dužinu boravka i datum putovanja odredjuje putnik

Uslovi plaćanja:
• Plaćanje hotelskog smeštaja se vrši avansnom uplatom od 40% od ukupnog iznosa prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 30 dan pred put
• Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti , na dan uplate prema zvaničnom srednjem kursu NBS za ugovore koji su zaključeni od 30.07.2019.
• Plaćanje avionskih karata se vrši prema kursu rezervacionog sistema na dan uplate u dinarskoj protivvrednosti
• Sva plaćanja moguća su gotovinom, kreditnim karticama Visa, Master, Dina, Maestro, preko računa uz profakturu izdate od strane agencije, platnim karticama na rate: 40% prilikom rezervacije, a ostatak od 60% do 6 jednakih mesečnih rata BEZ KAMATE – ovaj način plaćanja važi samo za korisnike kreditnih platnih kartica Banke Intesa (Visa, Master do 6 rata i American Express do 4 rate bez kamate) i direktne prijave i uplate u turističkoj agenciji Discovery Travel.

U našoj ponudi se nalazi veliki broj hotela. Za hotele koji nisu u tabeli i na našem web sajtu pošaljite upit agenciji na [email protected] ili nas pozovite na sledeće brojeve telefona: +381 11 3290 452, Mob/Viber: +381 60 3290 452 i +381 60 3290 453

Nalazi se na oko 640 m x 95 m velikom ostrvu Maadhoo sa finim belim peščanim plažama na jugoistočnom delu Južnog Male atola.
Please Contact Us for Price
    Upit Vas ne obavezuje ni na koji način. Naši operateri će Vam se javiti u najkraćem roku!