Paradise Island Resort & Spa - Maldivi - Daleke destinacije

Paradise Island Resort & Spa ****

Daily Tour 7/10/14 noći
Maldives
Lokacija
Paradise Island Resort & Spa se nalazi na 931m dugačkom i 201m širokom ostrvu Lankanfinolhu. Aerodrom Male je udaljen 10 km, oko 15 min. brzim brodom.
Sadržaj hotela

Hotel: Ovaj resort je specifičan po svetlom koralnom pesku i kristalno čistom lagunom. Ukupan broj soba je 282.
U sklopu hotela se nalazi 6 restorana: glavni resotran ”Bageecha”, restoran na vodi ”Lagoon” sa internacionalnim jelima i još 4 a-la-carte resotrana. Tu su još: 4 bara, coffe shop, bazen sa odvojenim delom za decu, suvernirnica, SPA, frizer, Wi-Fi internet je uz doplatu.

Superior Beach Bungalow: oko 26m² (220). Sadržaj: poluotvoreno kupatilo sa spoljnim tušem, zatvoreno kupatilo sa kadom/wc, fen,telefon, TV, klima, aparat za čaj i kafu, ventilator na plafonu, sef, terasa. Nalaze se u prvom redu do plaže.

Water Villa: oko 77m²(40), kao Superior Beach Bungalow, na stubovima iznad vode, bolje opremljeni, zatvoreno kupatilo bez spoljnog tuša, WC, bade mantil, terasa za sunčanje sa ležaljkama, prilaz laguni.

Haven Villa: oko 80m² (16), kao Water Vila, ekskluzivno i luksuzno nameštena, nema spoljni tuš, đakuzi u spoljašnjem delu.

Zabava: Gosti se mogu opustiti uz prijatnu masažu u Aaruma spa centru.

Sport & fitness: Odbojka na plaži, košarka, stoni tenis. Uz doplatu: fitness centar, squash, badminton, windsurfing, skijanje na vodi, katamaran, jet ski, kajak, pecanje na pučini.

Paketi: Specijalni popusti za medeni mesec i godišnjicu braka. Više informacija o paketima preuzmite kod svog agenta.

Usluga
All Inclusive


Avio prevoz (redovne avio linije) 
iz Beograda ili po želji sa drugih aerodroma u regionu.


VREME POLASKA
Dolazak na aerodrom dva sata pre poletanja aviona. Redovna linija sa presedanjem. Tačno vreme polaska zavisi od izabrane opcije putovanja.

CENA OBUHVATA:
  • smeštaj u odabranom hotelu na bazi izabrane usluge
  • transfer aerodrom – hotel – aerodrom
  • organizaciju i realizaciju putovanja

 

CENA NE OBUHVATA:
  • avio karte sa pripadajućim taksama
  • zdravstveno putno osiguranje, preporučujemo UNIQA osiguranje
  • individualne troškove putnika, kao i sve ostale nepomenute troškove
  • sve takse podložne su promenama i uplaćuju se u agenciji u dinarskoj protivvrednosti pre polaska na putovanje
1. dan – BEOGRAD – MALDIVI

Dolazak na aerodrom dva sata pre poletanja i let za Maldive sa presedanjem. Transfer do hotela i smeštaj.

2. dan – Maldivi

Boravak u hotelu na bazi odabrane usluge prema izboru željenih dana.

Poslednji dan

Transfer do aerodroma. Čekiranje i let za let za Beograd sa presedanjem.

Po osnovu administrativnih troškova rezervacije, prikazana cena iz online pretraživača (nije moguća online rezervacija) se uvećava za 3%. Za nejasnoće i pitanja kontaktirajte nas putem emaila [email protected] ili putem telefona +381 11 3290 452 i +381 60 3290 452 (Viber / WhatsApp)

AVIO PREVOZNIK i CENE AVIO KARATA su promenljive i zavise isključivo od trenutne raspoloživosti slobodnih sedišta na letu. Svi letovi iz Beograda su sa presedanjem.
VAŽNA NAPOMENA:
-Putovanje je osmišljeno za individualne putnike.
-Moguće je odabrati datume, termine polazaka i broj noćenja, na osnovu čega se formira cena
-Konačna cena zavisi od trenutne raspoloživosti u hotelu/avio prevozu i podložna je promenama shodno cenama koje su važeće u momentu rezervacije.
– Moguće je rezervisati i hotele koji nisu u ponudi cenovnika. Opisi i slike hotela se nalaze na web adresi:
https://www.discoverytravel.rs/putovanja/daleke-destinacije/indijski-okean/maldivi/
– Moguće je rezervisati različite tipove usluga: samo najam, noćenje sa doručkom, polupansion, pun pansion, All Inclusive
– Moguće je rezervisati različite tipove soba za različiti broj osoba
– U pitanju su individualna putovanja sa svakodnevnim polascima iz Beograda na redovnim avio linijama različitih avio kompanija
– Dužinu boravka i datum putovanja odredjuje putnik

Uslovi plaćanja:
• Plaćanje hotelskog smeštaja se vrši avansnom uplatom od 40% od ukupnog iznosa prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 30 dan pred put
• Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti , na dan uplate prema zvaničnom srednjem kursu NBS za ugovore koji su zaključeni od 30.07.2019.
• Plaćanje avionskih karata se vrši prema kursu rezervacionog sistema na dan uplate u dinarskoj protivvrednosti
• Sva plaćanja moguća su gotovinom, kreditnim karticama Visa, Master, Dina, Maestro, preko računa uz profakturu izdate od strane agencije, platnim karticama na rate: 40% prilikom rezervacije, a ostatak od 60% do 6 jednakih mesečnih rata BEZ KAMATE – ovaj način plaćanja važi samo za korisnike kreditnih platnih kartica Banke Intesa (Visa, Master do 6 rata i American Express do 4 rate bez kamate) i direktne prijave i uplate u turističkoj agenciji Discovery Travel.

U našoj ponudi se nalazi veliki broj hotela. Za hotele koji nisu u tabeli i na našem web sajtu pošaljite upit agenciji na [email protected] ili nas pozovite na sledeće brojeve telefona: +381 11 3290 452, Mob/Viber: +381 60 3290 452 i +381 60 3290 453

 

Paradise Island Resort & Spa se nalazi na 931m dugačkom i 201m širokom ostrvu Lankanfinolhu. Aerodrom Male je udaljen 10km.
Please Contact Us for Price
    Upit Vas ne obavezuje ni na koji način. Naši operateri će Vam se javiti u najkraćem roku!