Ramada Hotel & Suites - Kranjska Gora - Zimovanje 2019 / 2020

Ramada Hotel & Suites ****

Special Tour 7 noći
Borovška cesta 93, 4280 Kranjska Gora, Slovenia Slovenija Tour Guide: Ramada Hotel & Suites ****
Lokacija

Hotel Ramada Hotel & Suites (ex hotel Grand Prisank) je na oko 150 m od skijališta u Kranjskoj Gori, u srcu svih gradskih aktivnosti pošto se nalazi uz glavnu gradsku promenadu.

Sadržaj hotela

Smeštaj: Hotel ima 110 soba, nekoliko apartmana kao i posebne sobe: dve antiseptik sobe za osobe sa alergijama, dve prostrane sobe (51m2), dve de lux sobe sa vodenim krevetima i dve ultra de lux sobe sa vazdušnim krevetima.
Standardne sobe imaju: SAT TV, telefon, mini bar, kupatilo sa tušem, a većina ih ima balkon.
Superior sobe imaju pogled na planinu, SAT TV, telefon, mini bar, kupatilo sa tušem, a većina ih ima balkon.
Suite sobe imaju dve prostorije koje nisu odvojene vratima – otvoren prostor za dnevni/spavaći deo.

Sadržaj: Restoran, italijanski restoran, engleski kafe, pab sa karaoke zabavom i bilijar stolovima.

Usluga
Polupansion / Pun pansion


SOPSTVENIM PREVOZOM

CENA OBUHVATA:
  • Smeštaj u hotelu na bazi polupansiona;

 

CENA NE OBUHVATA:
  • Međunarodno putno zdravstveno osiguranje (preporučujemo UNIQA osiguranje);
  • boravišnu taksu (plaća se licu mesta): odrasli – 3 evra po osobi/po danu, deca 2 – 12 god. –50%;
  • prevoz koji u sopstvenoj organizaciji gostiju;
  • individualne troškove.

Sopstveni prevoz

1. danBEOGRAD – KRANJSKA GORA.
Dolazak u hotel i smeštaj u sobe posle 16.00 h
2. dan – do poslednji dan
Boravak u hotelu na bazi izabrane usluge
Poslednji dan KRANJSKA GORA – BEOGRAD
Napuštanje hotela najkasnije do 10:00 h Kraj programa.

USLOVI PLAĆANJA:
Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti , na dan uplate prema zvaničnom srednjem kursu NBS za sve aranžmane čiji su ugovori zaključeni od 30.07.2019.

NAČIN PLAĆANJA:
Gotovinsko plaćanje: 40% od ukupne cene aranžmana prilikom rezervacije, preostali iznos 15 dana pre početka putovanja; Platne kartice: Visa, Master, Maestro, Dina (isti uslovi kao gotovina); Platnim karticama na rate: 40% prilikom rezervacije, a ostatak od 60% do 6 jednakih mesečnih rata BEZ KAMATE – ovaj način plaćanja važi samo za korisnike kreditnih platnih kartica Banke Intesa (Visa, Master do 6 rata i American Express do 4 rate bez kamate) i direktne prijave i uplate u turističkoj agenciji Discovery Travel.Plaćanje na rate čekovima građana: 40% akontacije od ukupnog iznosa cene aranžmana; preostali iznos se uplaćuje deponovanim čekovima građana do 5 mesečnih rata (čekovi se deponuju na dan potpisivanja ugovora i moraju imati dospeće 10. ili 20. u mesecu). Preko računa: uz profakturu izdatu od strane „Discovery Travel”.

OPŠTE NAPOMENE:
Cenovnik obuhvata: individualni cenovnik gde putnici sami biraju datum polaska i dužinu boravka u hotelu. Hotelska kategorizacija smeštaja odgovara službenoj lokalnoj kategorizaciji. Popusti za decu i odrasle osobe na pomoćnom ležaju se ostvaruju uz dve punoplatežne osobe. Roditelji su dužni da prezentuju zdravstvenu knjižicu deteta.
Organizator putovanja zadržava pravo da, u slučaju izmene cene prevoza, izmene deviznog kursa, nedovoljnog broja prijavljenih putnika, prebukiranosti hotela i slično, izmeni cenu putovanja za odgovarajuci iznos, ponudi alternativni smeštaj u drugom objektu iste kategorije ili otkaže putovanje najkasnije pet dana pre polaska na putovanje.
Organizator putovanja zadržava pravo da u prvim i poslednjim smenama kada se hotel tek otvara ili zatvara zbog nedovoljne popunjenosti pomeri datum zapocinjanja usluge ili ponudi alternativni hotel sa istim datumom.Organizator putovanja zadržava pravo izmena u redosledu i vremenu realizacije turistickog programa tokom putovanja zbog vanrednih okolnosti na licu mesta (zakašnjenje ili kvar prevoznog sredstva, radovi na putu, gužve u saobracaju, štrajkovi i slicno).
Putnicima koji poseduju biometrijski pasoš Republike Srbije nije potrebna ulazna viza za zemlje Evropske unije, ali je preporučljivo da se o uslovima za ulazak u ove zemlje informišu putem sajta www.europa.rs
Organizator putovanja ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti spreče izlazak putnika iz zemlje ili im onemoguće ulazak na teritoriju zemalja Evropske unije, zemalja u tranzitu ili u zemalje van EU, zbog neispravnih dokumenata, učinjenog prekršaja ili nepoštovanja viznih ili carinskih propisa.Mole se putnici da se brižljivo staraju o svojim putnim ispravama, dokumentima, novcu, vrednim stvarima i prtljagu.
Organizator putovanja ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, krađu ili nestanak iz bilo kog razloga, tokom čitavog trajanja putovanja.

Ramada Hotel & Suites je na oko 150 m od skijališta u Kranjskoj Gori, u srcu svih gradskih aktivnosti pošto se nalazi uz glavnu gradsku promenadu. 
Total: 323.00€ From 323.00€ /person
× 323.00€ = 323.00€

OR
    Upit Vas ne obavezuje ni na koji način. Naši operateri će Vam se javiti u najkraćem roku!