Ramada Resort Hotel - Kranjska Gora - Zimovanje 2019 / 2020

Ramada Resort Hotel ****

Special Tour 7 noći
Borovška cesta 99, 4280 Kranjska Gora, Slovenia Slovenija Tour Guide: Ramada Resort Hotel ****
Lokacija

Hotel se nalazi na oko 100 m od centra Kranjske Gore, u samom dnu skijališta, gde je početna tačka za sve staze na Kranjskoj Gori.

Sadržaj hotela

Smeštaj: Hotel ima ukupno 56 soba.
Sve sobe su renovirane 2016. godine. Veličina soba je oko 16 m2.
Standardne sobe imaju kablovsku TV, radio, Wi-Fi internet, mini bar, telefon, kupatilo sa tušem. Većina soba ima balkon.
Superior sobe imaju pogled na ski stazu, kablovsku TV, radio, Wi-Fi internet, mini bar, telefon, kupatilo sa tušem. Većina soba ima balkon.

Sadržaj: Restoran, kafe, terasa, bar, Wi-Fi internet u zajedničkim prostorijama i u sobama, Aqua Ramada Resort sa 400 m2 vodene površine, sa hidro vazdušnom masažom, gejzirima, vodopadima i specijalnim whirlpool-om sa temperaturom vode od 39°C, dečijim bazenom, Sauna centar sa četiri saune (dve finske, turska i infrared).

Usluga
Polupansion / Pun pansion


SOPSTVENIM PREVOZOM

CENA OBUHVATA:
  • Smeštaj u apartmanu/studiju/sobi na bazi polupansiona;

 

CENA NE OBUHVATA:
  • Međunarodno putno zdravstveno osiguranje (preporučujemo UNIQA osiguranje);
  • boravišnu taksu (plaća se licu mesta): odrasli – 3 evra po osobi/po danu, deca 7 – 18 god. – 1,50 evra po osobi po danu;
  • individualne troškove.

Sopstveni prevoz

1. danBEOGRAD – KRANJSKA GORA.
Dolazak u hotel i smeštaj u sobe posle 16.00 h
2. dan – do poslednji dan
Boravak u hotelu na bazi izabrane usluge
Poslednji dan KRANJSKA GORA – BEOGRAD
Napuštanje hotela najkasnije do 10:00 h Kraj programa.

USLOVI PLAĆANJA:
Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti , na dan uplate prema zvaničnom srednjem kursu NBS za sve aranžmane čiji su ugovori zaključeni od 30.07.2019.

NAČIN PLAĆANJA:
Gotovinsko plaćanje: 40% od ukupne cene aranžmana prilikom rezervacije, preostali iznos 15 dana pre početka putovanja; Platne kartice: Visa, Master, Maestro, Dina (isti uslovi kao gotovina); Platnim karticama na rate: 40% prilikom rezervacije, a ostatak od 60% do 6 jednakih mesečnih rata BEZ KAMATE – ovaj način plaćanja važi samo za korisnike kreditnih platnih kartica Banke Intesa (Visa, Master do 6 rata i American Express do 4 rate bez kamate) i direktne prijave i uplate u turističkoj agenciji Discovery Travel.Plaćanje na rate čekovima građana: 40% akontacije od ukupnog iznosa cene aranžmana; preostali iznos se uplaćuje deponovanim čekovima građana do 5 mesečnih rata (čekovi se deponuju na dan potpisivanja ugovora i moraju imati dospeće 10. ili 20. u mesecu). Preko računa: uz profakturu izdatu od strane „Discovery Travel”.

OPŠTE NAPOMENE:
Cenovnik obuhvata: individualni cenovnik gde putnici sami biraju datum polaska i dužinu boravka u hotelu. Hotelska kategorizacija smeštaja odgovara službenoj lokalnoj kategorizaciji. Popusti za decu i odrasle osobe na pomoćnom ležaju se ostvaruju uz dve punoplatežne osobe. Roditelji su dužni da prezentuju zdravstvenu knjižicu deteta.
Organizator putovanja zadržava pravo da, u slučaju izmene cene prevoza, izmene deviznog kursa, nedovoljnog broja prijavljenih putnika, prebukiranosti hotela i slično, izmeni cenu putovanja za odgovarajuci iznos, ponudi alternativni smeštaj u drugom objektu iste kategorije ili otkaže putovanje najkasnije pet dana pre polaska na putovanje.
Organizator putovanja zadržava pravo da u prvim i poslednjim smenama kada se hotel tek otvara ili zatvara zbog nedovoljne popunjenosti pomeri datum zapocinjanja usluge ili ponudi alternativni hotel sa istim datumom.Organizator putovanja zadržava pravo izmena u redosledu i vremenu realizacije turistickog programa tokom putovanja zbog vanrednih okolnosti na licu mesta (zakašnjenje ili kvar prevoznog sredstva, radovi na putu, gužve u saobracaju, štrajkovi i slicno).
Putnicima koji poseduju biometrijski pasoš Republike Srbije nije potrebna ulazna viza za zemlje Evropske unije, ali je preporučljivo da se o uslovima za ulazak u ove zemlje informišu putem sajta www.europa.rs
Organizator putovanja ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti spreče izlazak putnika iz zemlje ili im onemoguće ulazak na teritoriju zemalja Evropske unije, zemalja u tranzitu ili u zemalje van EU, zbog neispravnih dokumenata, učinjenog prekršaja ili nepoštovanja viznih ili carinskih propisa.Mole se putnici da se brižljivo staraju o svojim putnim ispravama, dokumentima, novcu, vrednim stvarima i prtljagu.
Organizator putovanja ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, krađu ili nestanak iz bilo kog razloga, tokom čitavog trajanja putovanja.

Hotel se nalazi na oko 100 m od centra Kranjske Gore, u samom dnu skijališta, gde je početna tačka za sve staze na Kranjskoj Gori. 
Total: 374.00€ From 374.00€ /person
× 374.00€ = 374.00€

OR
    Upit Vas ne obavezuje ni na koji način. Naši operateri će Vam se javiti u najkraćem roku!