Relaks vikend - Rtanj - Dva dana - Hotel Balašević 3* - Autobusom

Relaks vikend – Rtanj

Daily Tour 2 dana / 1 noćenje
Rtanj, Serbia Srbija
Opis

2 DANA AUTOBUSOM / 1 NOĆENjE U HOTELU „BALAŠEVIĆ“, RTANj

4. – 5. JUL 2020. / 8. – 9. AVGUST 2020. / 12. – 13. SEPTEMBAR 2020.

Rtanj je planina koja se nalazi oko 200 kilometara udaljena od Beograda, odnosno oko 2 – 2,5 sata vožnje. Već decenijama unazad, ova planina je obavijena velom misterije… Čudni događaji sa neidentifikovanim letećim objektima, baterijama telefona koje se odjednom prazne, slikama na fotoaparatima koje ste sigurni da ste snimili, ali ih nema nigde, podrhtavanje tla… Rtanj je prirodna piramida za koju se veruje da je iznutra šuplja, ali ulazi u nju su zapečaćeni. Prosto sam pogled na nju je čudesan… No, ostavimo mi misterije po strani, okrenimo se prirodi koja je na ovoj planini čuvena. Vekovima vredni ljudi sakupljaju na njenim obroncima lekovito bilje od kojeg se pravi čuveni Rtanjski čaj. Zelenilo ove planine prosto umiruje i deluje opuštajuće, a s tim u vezi skrojili smo ovaj mali program koji je namenjen isključivo za odmor i opuštanje.

Etno centar „Balašević“ nalazi se podno planine Rtanj u slikovitom okruženju. Već godinama predstavlja vodeći hotelski objekat u ovom delu Srbije, a posebno je popularan tokom letnjih meseci. Centralni deo u kompleksu zauzima Hajdučka kuća, divna brvnara sa nacionalnim restoranom kapaciteta 250 mesta i sa smeštajnim kapacitetima u lepo uređenim sobama. Objekat raspolaže i sa 10 divnih bungalova i sobama koje su podređene uživanju gostiju. Naravno, najlepši deo ovog komleksa jeste njegov fantastični bazen koji je prilagođen svim vremenskim uslovima, zavisi od potrebe, zatvoren ili otvoren, sa pokretnim krovom. Za izgradnju bazena korišćen je dekorativni kamen, a sam stil bazena odiše egzotičnošću. Imaćete osećaj da ste na nekom sasvim drugom mestu… Noću je obezbeđeno korišćenje bazena, a poseban ugođaj noću pruža sjajna rasveta. Bazen poseduje hidromasažni sistem, vodene slapove, gejzire… Tokom leta, ispred bazena na otvorenom, nalazi se prostor koji po svemu nalikuje na uređenu plažu sa suncobranima i ležaljkama. Prava mala oaza u kojoj je tišina najvrednija… Kratak predah od gradske vreve.


Autobusom 
iz Beograda


VREME POLASKA
Polazak iz Beograda u prepodnevnim časovima (Sajam). Tačno vreme i mesto polaska autobusa proveriti 2 dana pre putovanja.

CENA OBUHVATA:
  • Prevoz visokopodnim turističkim autobusom na navedenoj relaciji (klima/grejanje, audio –video oprema );
  • 1 noćenje sa doručkom u etno hotelu „Balašević“ 3*** na Rtnju (doručak);
  • smeštaj u dvokrevetnim ili trokrevetnim sobama sa kupatilom (dvokrevetne sobe su ili sa jednim francuskim ležajem, ili sa dva odvojena standardna ležaja; trokrevetne sobe su ili sa jednim francuskim ležajem + dodatnim standardnim ležajem, ili sa 3 odvojena standardna ležaja) – bez mogućnosti biranja bungalov ili glavni objekat – isključivo, hotel raspoređuje na recepciji!;
  • usluge profesionalnog turističkog vodiča tokom celog putovanja;
  • organizacione troškove;

CENA NE OBUHVATA:
  • Sve ostale nepomenute usluge;
  • doplatu za smeštaj u jednokrevetnoj sobi – 2.000 dinara;
  • sve dodatne usluge „Wellness“- a – plaćanje na licu mesta i u hotelu „Balašević“ i u banji Ždrelo.

1. dan putovanja (subota) Polazak iz Novog Sada u 9 časova (Žel.stanica/lokomotiva), i iz Beograda u 10.30 časova (Sajam). Putovanje auto-putem preko Jagodine i Ćuprije sa jednom pauzom. Potom se put ka Rtnju odvaja kod Paraćina, i svega 45 kilometara istočno od Paraćina smo podno Rtnja i našeg etno hotela „Balašević“. Dolazak do 14 časova. Smeštaj u sobe. Slobodno vreme za uživanje u kompleksu, kupanje u divnom bazenu, i naravno odmor. Večera. Noćenje.

2. dan putovanja (nedelja) Doručak od 8 časova. Odjava iz soba do 10 časova. Slobodno vreme na „plaži“ kraj bazena za uživanje, kupanje, sunčanje, odmor… U 12 časova polazak iz etno centra „Balašević“. Vožnja idiličnim krajevima istočne Srbije do banje Ždrelo. Banja se nalazi nedaleko od Petrovca na Mlavi, i predstvlja jeidnstveni kompleks u našoj zemlji. Samo ime je banja dobila jer se nalazi na samom ulasku u prelepu Gornjačku klisuru, a za izgradnju banje iskorišćeni su termo-mineralni, lekoviti izvori oko kojeg je formiran savremeni „Aqua“ park i Wellness & Spa“ centar. Vodeni park sa velikim bazenom koji koristi rashlađenu termomineralnu vodu, i sa nekoliko sjajnih tobogana koji predstavljaju atrakciju cele banje. Ukoliko želite opuštanje, tu je fantastični „Wellness & Spa“ centar urađen u stilu koji Vas vraća u neka davna vremena, vremena Rimljana i Vizantije. U sklopu ovog centra možete zakazati specijalne tretmane lepote, opuštanja uz masažu, koristiti slanu sobu, parno kupatilo, saunu, aroma terapije, pedikirski tretman sa čudesnim „Garra Rufa“ ribicama… Tu su i tretmani blatom, zlatnim uljem, čoko-mint, medom i mlekom, vulkanskim kamenjem… Zaista jedna fantastična zona u kojoj ćete uživati. Svakako, u sklopu kompleksa nalazi se i sjajan restoran sa nacionalnim specijalitetima. Polazak iz banje u 20 časova, i vožnja ka Beogradu i Novom Sadu. Dolazak u večernjim satima. Kraj putovanja.

CENA PUTOVANjA

5.900,00 dinara

CENA PAKETA DODATNIH USLUGA

3.000 dinara

Navedena cena paketa dodatnih usluga obuhvata:

Ručak u etno restoranu u hotelu „Balašević“
Večeru u etno retoranu u hotelu „Balašević“
Ulaznicu za Aqua“ park u banji Ždrelo

USLOVI PLAĆANjA:

Sve uplate vrše se isključivo u dinarskoj protivvrednosti, prema srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate i to:

– Gotovinski – prilikom prijave za putovanje uplaćuje se minimum 40% od ukupne vrednosti aranžmana, dok se ostatak isplaćuje 10 dana pre putovanja
– Platnim karticama – „Dina“, „Master Card“, „Visa“, „American Express“
– Čekovima građana – na ime rezervacije se plaća 40% od ukupne cene aranžmana (gotovinski ili karticom), a ostatak do pune cene aranžmana se otplaćuje čekovima do 20.12.2020.

OPIS SMEŠTAJA:

ETNO HOTEL „BALAŠEVIĆ“ 3***, Rtanj https://www.balasevicrtanj.com/

Opis i sadržaji hotela su dati u uvodnom tekstu. Pored toga, hotel poseduje i recepciju otvorenu 24 sata, etno konak sa malom muzejskom postavkom, slanu sobu i ostale „Wellness“ usluge. Smeštaj je obezbeđen u sobama „standard“ kategorije, ili u bungalovima ili u glavnom objektu Hajdučka kuća. Sve sobe poseduju savremeno kupatilo, TV, telefon i bežični internet koji je dostupan u celom kompleksu. Sobe su nameštene u etno stilu u kojem preovlađuje prirodno drvo.

BANjA ŽDRELO – više informacija, cenovnik dodatnih usluga (masaže, terapije, tretmani, „Wellness & Spa“ programi, možete videti na sledećem linku: https://www.ruczdrelo.rs/

OSTALE NAPOMENE: 

U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, rok za otkaz aranžmana je 5 dana pre puta. ORGANIZATOR zadržava pravo korekcije cena usled promena na monetarnom tržištu ili promena cena smeštaja ili prevoza. ORGANIZATOR zadržava pravo izmene programa putovanja, odnosno redosleda pojedinih sadržaja u programu usled objektivnih okolnosti. Aranžman je rađen na bazi minimum 30 putnika. Uz aranžman važe Opšti uslovi putovanja organizatora, usaglašeni sa „YUTA“ standardom. Organizator putovanja poseduje licencu broj: OTP 269/2020. Prema Zakonu o turizmu organizator ima propisanu polisu osiguranja br. 30000015948 (osigurana suma u visini od 400.000€) MILENIJUM OSIGURANjE AD, Akcionarsko društvo za osiguranje, Beograd.

Relaks vikend - Rtanj - Hotel Balašević 3* - Noćenje sa doručkom - Polasci: 04. jul 2020 / 08. avgust 2020 / 12. septembar 2020.
Please Contact Us for Price
    Upit Vas ne obavezuje ni na koji način. Naši operateri će Vam se javiti u najkraćem roku!