Rosebay Apartments - Retimno - Krit - Grčka ostrva - Letovanje

Rosebay Apartments

Daily Tour 10 noći
Sfakaki 741 00, Grčka Grčka

Apartmani Rosebay nalaze se u mestu Sfakaki, u blizini grada Retimno (oko 10 km je udaljenost Sfakaki-Retimno) , na oko 30 m od plaže.
Raspolaže studijima i apartmanima za dve,tri, četiri osobe i dupleks apartman za četiri i pet osoba (sa 2 spavace sobe).
Jednostavno uređeni studiji i apartmani poseduju čajnu kuhinju sa frižiderom, električnim kuvalom i pločom za kuvanje. Sve smeštajne jedinice sadrže kupatilo kupatilo (tuš/WC), TV , klima uređaj čije je korišćenje uključeno u cenu i sef (uključeno u cenu) .
Apartmani A3+1 raspolažu sa francuskim ili 2 odvojena kreveta u spavaćoj , sofom na razvlačenje i pomoćnim krevetom u kuhinji.
Duplex apartmani su sa francuskim , 2 singl kreveta (ili sa 4 singl kreveta) i sofom u dnevnom boravku. Gostima je na raspolaganju bazen i besplatan Wi-Fi internet.


AVIONOM
iz Beograda.


VREME POLASKA
Sastanak putnika na aerodromu “Nikola Tesla”, minimum 2 sata pre poletanja aviona, u holu za međunarodne polaske (proveriti 2 dana ranije tačno mesto sastanka i vreme poletanja aviona).

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
 • Prevoz avionom (čarter let) na relaciji Beograd – Krit (Hanja) – Beograd kompanijom Air Serbia (195 € po osobi)
 • aerodromske takse (aerodrom Beograd 21,42 €, aerodrom Hanja 14,1 €, RF taksa 0,98 €, YQ taksa), takse su podložne promeni.
 • transfer na Kritu na relaciji aerodrom Hanja – smeštaj na Kritu – aerodrom Hanja
 • smeštaj u vilama/hotelima na bazi izabrane usluge (10 noćenja)
 • usluge licenciranog pratioca grupe
 • usluge predstavnika organizatora aranžmana ili ino-partnera na destinaciji
 • troškove organizacije i vođenja aranžmana

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
 • Individualni troškovi i međunarodno putno zdravstveno osiguranje
 • održavanje higijene smeštajnih jedinica tokom boravka kao i sredstava za higijenu
 • fakultativne izlete i boravišna taksa u Grčkoj (od 01.01.2018 se vrši naplata boravišne takse u Grčkoj u privatnom smeštaju, cena boravišne takse iznosi 0,5 € dnevno po smeštajnoj jedinici (studiju/apartmanu), boravišna taksa se plaća na licu mesta na dan dolaska u vilu.

 

1. dan BEOGRAD – KRIT
Sastanak putnika na aerodromu “Nikola Tesla”, minimum 2 sata pre poletanja aviona, u holu za međunarodne polaske (proveriti 2 dana ranije tačno mesto sastanka i vreme poletanja aviona). Let JU 9240 (Air Serbia) planirano vreme poletanja iz Beograda 16:40. Prevoz avionom (čarter let) na relaciji Beograd – Hanja (let traje oko 2 sata). Planirano vreme sletanja u Hanju je 19:30 po lokalnom vremenu. Po sletanju, transfer do izabranog smeštaja.
2. – 11. dan KRIT
Smeštaj na Kritu na bazi 10 noćenja u odabranom smeštaju. Slobodno vreme za odmor, individualne aktivnosti, fakultativne izlete…
11. dan KRIT – BEOGRAD
Napuštanje smeštaja. Slobodno vreme do transfera na aerodrom. Let JU 9241(Air Serbia) planirano vreme poletanja iz Hanje 20:20 (Air Serbia). Planirarno vreme sletanja u Beograd 21:15 po lokalnom vremenu. Kraj aranžmana.

NAČIN I USLOVI PLAĆANJA: Cene smeštaja su izražene u EUR. Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti .

Rezervacija aranžmana se obezbeđuje uplatom akontacije u iznosu od 30% od vrednosti aranžmana, ako Programom putovanja nije drugačije definisano, a ostatak se plaća do 10 dana pre polaska na putovanje: gotovinski, čekovima građana, Visa, Mastercard, Maestro i Dina platnim karticama.

MOGUĆNOST PLAĆANJA PLATNIM KARTICAMA NA RATE: 40% prilikom rezervacije, a ostatak od 60% do 6 jednakih mesečnih rata BEZ KAMATE – ovaj način plaćanja važi samo za korisnike kreditnih platnih kartica Banke Intesa (Visa, Master do 6 rata i American Express do 4 rate bez kamate) i direktne prijave i uplate u turističkoj agenciji Discovery Travel.

POPUSTI:
– deca od 0 – 2 godine besplatno u pratnji dve punoplatežne osobe (nemaju sedište u avionu, nemaju krevet). Ne plaćaju takse.
– deca od 2 – 12 godina u pratnji dve punoplatežne osobe plaćaju iznos iz tabele
NAPOMENA: u trokrevetnom i četvorokrevetnom, kao i u A3+1 apartmanu (dupleksu) deca ne ostvaruju popust ukoliko koriste ležaj.
SAJAMSKI, FIRST I LAST MINUTE POPUSTI SE OBRAČUNAVAJU SAMO NA STEFANIE STUDIJA I ROSEBAY APARTMENTS
DECA KOJA PLAĆAJU SAMO PREVOZ NE OSTVARUJU DODATNE POPUSTE.

DOPLATE:
– za 1/1 sobu u privatnom smeštaju i hotelu Anita Beach 3*– 50 % od cene aranžmana iz tabele za 1/2 studio
– za 1/1 sobu u hotelima – na upit, razlikuje se od hotela do hotela, tražiti informaciju u agenciji
– za klima uređaj – 4 do 7 € dnevno po smeštajnoj jedinici (odnosi se na smeštajne objekte koji poseduju klima uređaj, a korišćenje nije uključeno u cenu) – doplata se vrši na licu mesta
– krevetac za bebu – visina doplate zavisi od hotela (proverava se na zahtev putnika, plaća se na licu mesta)

VAŽNA NAPOMENA:
– Vreme poletanja aviona određuje avio kompanija u zavisnosti od raspoloživosti aviona. Postoji mogućnost pomeranja predviđenih vremena i to zavisi od avio kompanije. U slučaju večernjih i noćnih letova postoji mogućnost da se ne stigne na predviđeni obrok. To ne može biti predmet žalbe putnika, jer je činjenično stanje nastupilo usled objektivnih okolnosti na koje organizator putovanja nije mogao da utiče. Postoji mogućnost da se po dolasku u hotel dobije hladni obrok ili lanč paket (zavisi da li smeštajni objekat ima tu mogućnost).

NAPOMENE U VEZI SMEŠTAJA:
– U studio/apartmane se ulazi prvog dana boravka od 14:00 časova (postoji mogućnost ranijeg ulaska), a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 09:00 časova. Svaka soba ima tuš/WC. Smeštaj iz ove ponude registrovan je, pregledan i standardizovan od strane Nacionalne turističke asocijacije zemlje u kojoj se nalazi. Opis destinacija i smeštaja dostupan je u agenciji ili na web-stranici www.vivatravel.rs
– Opisi smeštaja su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnog objekta organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnog objekta
– Neki od dopunskih sadržaja smeštajnih objekta su dostupni uz doplatu. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadržaja, jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, TV, klima uređaj…)
– Jačina signala Wi-Fi internet konekcije zavisi od kvaliteta signala koji pruža lokalni provajder kojeg je vlasnik vile odabrao i od trenutnog broja korisnika na mreži. Organizator putovanja ne može da utiče i nije odgovoran za kvalitet Wi-Fi konekcije.
– Postoji mogucnost razlikovanja smestajnih jedinica u izgledu u okviru istog smestajnog objekta.

OPŠTE NAPOMENE:
– Putnici su dužni da prilikom rezervacije aranžmana dostave ispravan broj mobilnog telefona. Organizator putovanja dva dana pred put šalje obaveštenje o polasku sms porukom. Ukoliko putnik ne dobije sms poruku, dužan je da kontaktira agenciju radi dobijanja tačnih informacija o polasku.
– Turistička agencija određuje mesto polaska i povratka. Kod autobuskih aranžmana predviđene su pauze radi usputnog odmora na oko 3 do 4 sata vožnje. Zaustavljanja su na usputnim stajalištima ili benzinskim pumpama, a u zavisnosti od uslova na putu i raspoloživosti kapaciteta stajališta. U autobusu dete preko 2 godine mora imati svoje sedište (ne može sedeti u krilu)
– Svaki komad prtljaga mora biti obeležen Viva obeleživačima sa upisanim podacima putnika (ime i prezime, broj telefona)
– Za sve informacije date usmenim ili elektronskim putem agencija ne snosi odgovornost. Validan je samo pisani program putovanja istaknut u prostorijama agencije
– Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak…)
– Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja
– Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, ulaznica, organizacije… Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti
– Rok za prijavu uglavnom zavisi od popunjenosti. Preporuka je da se raspitate o aranžmanu minimum 4 – 8 nedelja pre početka aranžmana.
– Putnici koji poseduju inostrani pasoš dužni su sami da se informišu kod nadležnog konzulata o uslovima koji važe za odredišnu ili tranzitnu zemlju (vizni, carinski, zdravstveni i dr.) i da sami blagovremeno i uredno obezbede potrebne uslove i isprave
– Preporuka je, da se putnici sa novim crvenim pasošima, informišu o uslovima ulaska u zemlje Evropske unije (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju …) na web-stranici Delegacije Evropske unije u Srbiji www.europa.rs ili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju Evropske unije
– Zbog poštovanja satnica predviđenih programom putovanja, kao i poštovanja vremena ostalih putnika iz grupe, ne garantujemo mogućnost zadržavanja na granici koja predstavlja izlazak iz Evropske Unije, radi overe računa i povraćaja poreza iz Evropske Unije (TAX FREE).

Apartmani Rosebay nalaze se u mestu Sfakaki, u blizini grada Retimno (oko 10 km je udaljenost Sfakaki-Retimno) , na oko 30 m od plaže.
Total: 376.00€ From 376.00€ /person
× 376.00€ = 376.00€

OR
  Upit Vas ne obavezuje ni na koji način. Naši operateri će Vam se javiti u najkraćem roku!