Sani Beach Hotel - Sani Beach - Kasandra - Grčka letovanje

Sani Beach Hotel *****

Special Tour 7/10/14 noći
Sani Beach Sani Resort, Kassandra 630 77, Greece Grčka
Lokacija
Hotel pripada luksuznom lancu Sani Resort. Nalazi se na rtu Sani, udaljen je oko 10 km od najbližeg sela Nea Fokea i oko 80 km od aerodroma u Solunu.
Sadržaj hotela

Smeštaj: Hotel raspolaže sa 392 smeštajne jedinice. Sve sobe sadrže kupatilo, fen za kosu, terasu, klima uređaj, frižider, sef, satelitsku televiziju, telefonsku liniju, aparat za kafu/čaj, DVD plejer, WI FI internet-besplatno.

Sadržaj: Recepcija, bar, 4 restorana, 2 bara na plaži, mini market, privatna marina za jahte i šoping zona, deo za zabavu i opuštanje sa barovima, kafeterija, taverna, parking, bazen, dečiji bazen, wellnes i spa centar, teretana, sportovi na vodi, sportski tereni (vaterpolo, tenis, fudbal, odbojka na plaži, košarka..). Dečiji sadržaji i usluge: dečiji klub, dečiji meni, igralište, igraonica za bebe, čuvanje dece (na upit). Animacije (večernje uz muziku uživo).

Plaža: Hotel je smešten na dve peščane plaže, koje su označene plavom zastavicom. Ležaljke i suncobrani i peškiri za plažu i bazen su besplatni za goste hotela.

Usluga
Polupansion


Sopstvenim prevozom

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
  • Smeštaj u hotelu na bazi izabrane usluge;
  • troškove organizacije putovanja.

 

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
  • Troškove međunarodnog putnog osiguranja;
  • dinarski deo aranžmana 1.790 RSD po rezervaciji;
  • Troškove fakultativnih izleta koji nisu sastavni deo programa putovanja i predstavljaju zaseban ugovor, zaključen sa organizatorom izleta – inostranom agencijom (Fakultativni izleti nisu obavezni niti sastavni deo programa putovanja i zavise od broja prijavljenih putnika. Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti. Cene fakultativnih izleta su po osobi i podložne su promenama. Prilikom odlaska na fakultativne izlete, postoji mogućnost propuštanja obroka u hotelu, i ukoliko hotel ima mogućnost lanč paketa, treba ga obavezno naručiti dan ranije)
  • Individualne troškove putnika i ostale nepomenute troškove.

Sopstveni prevoz

1. dan Beograd – Sani Beach– Smeštaj u hotel. Hotelske usluge prema programu. Noćenje.
2. do pretposlednji dan – Sani Beach – Slobodno vreme za individualne aktivnosti.
Poslednji dan – Sani Beach – Beograd – Napuštanje soba do 9 h. Kraj programa.

USLOVI PLAĆANJA:
Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti , na dan uplate prema zvaničnom srednjem kursu NBS. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni.

NAČINI PLAĆANJA:
Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put.
– gotovinski,
– čekovima građana do 6 mesečnih rata,
– platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina),
– Platnim karticama na rate: 40% prilikom rezervacije, a ostatak od 60% do 6 jednakih mesečnih rata BEZ KAMATE – ovaj način plaćanja važi samo za korisnike kreditnih platnih kartica Banke Intesa (Visa, Master do 6 rata i American Express do 4 rate bez kamate) i direktne prijave i uplate u turističkoj agenciji Discovery Travel.
– preko računa,
– kreditima poslovnih banaka (koje kupac aranžmana na osnovu ugovora o putovanju/ predračuna ugovara direktno sa bankom).

Hotel pripada luksuznom lancu Sani Resort. Nalazi se na rtu Sani, udaljen je oko 10 km od najbližeg sela Nea Fokea i oko 80 km od aerodroma u Solunu.
Please Contact Us for Price
    Upit Vas ne obavezuje ni na koji način. Naši operateri će Vam se javiti u najkraćem roku!