Santeshotel 4* - Kronplatz - Zimovanje 2019 / 2020

Santeshotel ****

Special Tour 7 noći
St.-Georg-Straße, 11, 39030 Antholz Mittertal, Südtirol, Italy Italija Tour Guide: Santeshotel ****
Lokacija
Saniteshotel je porodičan hotel porodice Niederkofler već 3 generacije. Jedinstven i posebno dobar način da opišete Južni Tirol i njegovo okruženje sa vrhovima Dolomita je upravo Saniteshotel koji odražava lepotu netaknutog prirodnog okruženja. Gradjen je u tipičnom Alpskom stilu. Pogodan je za sve ljubitelje skijanja. Ski centar Kronplatz sa odličnim ski stazama i moderni ski resort su lako dostupni, za samo nekoliko minuta. Stanica shuttle ski busa je ispred hotela.

Sadržaj hotela

Smeštaj: Sve sobe poseduju: odgovarajući broj ležajeva, TV, telefon, sef, kupatilo, fen za kosu. Neke sobe imaju pogled na vrhove Dolomita i balkon/terasu. Kućni ljubimi uz doplatu na upit.

Sadržaj: Hotel poseduje: recepciju, restoran, wellnes centar (sauna, tursko kupatilo, bazen), parking (do popune mesta).

Napomena:  Putnici dobijaju Holiday pass koji omogućava besplatno korišćenje ski busa i javnog prevoza u regiji Alto Adige.

Usluga
Polupansion


SOPSTVENIM PREVOZOM

CENA OBUHVATA:
 • Smeštaj u hotelu na bazi polupansiona.
 • korišćenje wellness centra (bazen, sauna, tursko kupatilo), parkinga (do popune mesta);
 • holiday pass (besplatno korišćenje ski busa i javnog prevoza u regiji Alto Adige).

 

CENA NE OBUHVATA:
 • Međunarodno putno zdravstveno osiguranje (preporučujemo UNIQA osiguranje);
 • dinarski deo aranžmana 1790,00 RSD po rezervaciji;
 • boravišnu taksu (osim ako cenovnikom nije drugacije predvidjeno);
 • doplata za Novogodišnju svečanu večeru;
 • ski pass (na upit);
 • pića tokom obroka i ostale dodatne usluge;
 • fakultativne izlete i individualne troškove.

Sopstveni prevoz

1. danBEOGRAD – KRONPLATZ
Dolazak u izabrani hotel. Smeštaj i usluga prema uplaćenoj rezervaciji (ulazak u sobe je posle 14:00h ili kasnije). Slobodno vreme. Noćenje.
2. dan – do pretposlednji dan
Boravak u hotelu na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Noćenje.
Poslednji dan KRONPLATZ – BEOGRAD
Napuštanje hotelskih soba do 10:00h. Kraj programa.

USLOVI PLAĆANJA:
Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti , na dan uplate prema zvaničnom srednjem kursu NBS. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni.

NAČIN PLAĆANJA:
Gotovinsko plaćanje: 30% od ukupne cene aranžmana prilikom rezervacije, preostali iznos 15 dana pre početka putovanja; Platne kartice: Visa, Master, Maestro, Dina (isti uslovi kao gotovina); Platnim karticama na rate: 40% prilikom rezervacije, a ostatak od 60% do 6 jednakih mesečnih rata BEZ KAMATE – ovaj način plaćanja važi samo za korisnike kreditnih platnih kartica Banke Intesa (Visa, Master do 6 rata i American Express do 4 rate bez kamate) i direktne prijave i uplate u turističkoj agenciji Discovery Travel.Plaćanje na rate čekovima građana: 40% akontacije od ukupnog iznosa cene aranžmana; preostali iznos se uplaćuje deponovanim čekovima građana do 5 mesečnih rata (čekovi se deponuju na dan potpisivanja ugovora i moraju imati dospeće 10. ili 20. u mesecu). Preko računa: uz profakturu izdatu od strane „Discovery Travel”.

VAŽNE NAPOMENE:
• Program je individualan, rezervacija se vrše na upit. Rok za potvrdu rezervacije aranžmana je najkasnije 2 radna dana od momenta prijave za putovanje i uplate akontacije.
• Datum u tabeli je datum ulaska u hotel. Smene u hotelu su subota na subotu sa izuzecima nedelja na nedelju. Ulazak u sobe ili apartmane prvog dana boravka je posle 14:00h a kod nekih hotela i kasnije, a napuštanje je poslednjeg dana boravka do 10:00h.
• Konačna uplata mora biti izvršena najkasnije 15 dana pre puta. Putnici koji ne izvrše celokupnu uplatu zaključno sa 15 dana pre polaska na put, smatraju se odustalim. Rezervaciju se tretira kao otkazana, a naplaćeni avans od 40% zadržava.
• Ako putnici otkažu putovanje iz bilo kog razloga, sami snose otkazne troškove i to:
– 30 – 14 dana pre puta = 40%
– 13 – 8 dana pre puta = 60%
– 7 – 4 dana pre puta = 80%
– 3 – 0 dana pre puta = 100%
• Smeštaj je u dvokrevetnim sobama, osim ako je drugačije naglašeno. U većini hotela moguće je dodati jedan ili dva pomoćna kreveta u sobu, što utiče na komfor smeštaja. U cenovniku je na nekim mestima naglašeno: soba za 2-3, ili 2-4 osobe. Podrazumeva se da se radi o ukupnom broju osoba, računajući i decu. Dva kreveta su normalne veličine, ostali su pomoćni.
• Slike soba u brošuri i na sajtu su tu radi osnovne informacije. Većina hotela ima nekoliko vrsta soba, tako da ne mora znaćiti da će smeštaj biti u sobi sa slike.
• U manjim hotelima, apartmanskim kućama i pansionima, recepcija ne radi 24h dnevno, tako da treba stići tokom dana, a ako to nije moguće, obavezno unapred napomenuti u agenciji.
• U opisanim zimskim centrima neće biti predstavnika agencije.
• Za boravak u periodu Božičnih i Novogodišnjih praznika, u većini hotela je obavezna doplata za gala večeru. Informacija o iznosu i mestu plaćanja biće data prilikom formiranja ukupne cene aranžmana. Boravišna taksa se u većini hotela i apartmana plaća na licu mesta.
• U apartmanima je u većini slučajeva obavezna doplata za završno čišćenje. Uobičajeno je plaćanje depozita vlasniku apartmana, za slučaj eventualne štete. Depozit se na kraju boravka vraća.
• U hotelima gde je ishrana je na bazi švedskog stola, hoteli zadržavaju pravo da usled nedovoljnog broja gostiju promene način služenja obroka.
• Organizator putovanja ne garantuje spratnost, pogled, broj sobe, sedište u autobusu ukoliko to nije predvidjeno cenovnikom kao mogućnost doplate.
• Bezbednost na skijalištima: skijaši koji odlutaju sa pista predvidjenih za skijanje se izlažu riziku od kasne reakcije službi spasavanja u slučaju lavine. Po mogućstvu treba koristiti opremu za spasavanje kao što su biperi, koji su najlakši način za lociranje i koji omogućavaju službama da brzo reaguju.

Hotel je građen u tipičnom Alpskom stilu. Ski centar Kronplatz i moderni ski resort su lako dostupni. Stanica shuttle ski busa je ispred hotela.
Total: 483.00€ From 483.00€ /person
× 483.00€ = 483.00€

OR
  Upit Vas ne obavezuje ni na koji način. Naši operateri će Vam se javiti u najkraćem roku!