Savoy Resort & Spa - Sejšeli - Daleke destinacije

Savoy Resort & Spa *****

Special Tour 7/10/14 noći
Box 400, Mahe Island, Beau Vallon, Seychelles Egzotične destinacije Tour Guide: Savoy Resort & Spa *****
Lokacija
Hotel je smešten u jednoj od najlepših laguna na ostrvu. Nalazi se na 3km dugoj i poznatoj Beau Vallon plaži. Do centra grada Victoria oko 5km, aerodrom Mahe je udaljen oko 15km. Nekoliko restorana i prodavnice se nalaze u blizini.

Sadržaj hotela

Hotel: Hotel je otvoren leta 2014. Karakteriše ga prijatan i umeren dizajn, opuštena atmosfera i odličan položaj na ostrvu. U ponudi hotela su glavni restoran “Grand Savoy” sa međunarodnim i kreolskim kulinarskim specijalitetima. Restoran „Latin Gecko Bar Grill“ nudi ponudu meksičkih, latinoameričkih i azijskih jela,kao i ukusne večernje koktele. Restoran a la carte „Pescado“ služi isključivo riblje i morske specijalitete. Prijatno osveženje možete ostetiti u prostranom bazenu (700m²) sa posebnim dečijim bazenom. Wi-Fi je u celom kompleksu besplatan. Hotel takođe ima mali butik i biblioteku.

Ukupan broj soba je 160.

Savoy Standard: oko 50m² (40) sobe karakteriše moderan dizajn i svetle boje. Sve sobe imaju kupatilo sa kadom i tušem, WC, fen, bade-mantil, pegla, telefon, TV, klima, mini bar, aparat za kafu / čaj, sef, terasa, pogled na vrt.

Savoy Ocean Side: oko 50m² (64), kao Savoy Standard, sa balkonom i delimičnim pogledom na more.

Savoy Oceanview: oko 50m² (31), kao Savoy Ocean Side, sa balkonom i direktnim pogledom na more.

Junior Suite: oko 78m² (18), kao Savoy Oceanview, prostranije i sa odvojenim dnevnim prostorom, Nespresso® mašina (kapsule bez doplate).

Savoy Suite: oko 98m² (9), kao Junior Suite, još veći, sa zasebnim prostorom za dnevnim boravak/ obedovanje i malom kuhinjom.

Sport & fitness: Uračunato: fitnes centar,tenis, oprema za tenis, osvetljenje na terenu. Uz doplatu: joga, snorkling i ronjenje (PADI, u blizini), katamaran, motorizovani vodeni sportovi npr. jetski, skijanje na vodi, paraglajding, banana čamac (lokalni ponuđači u blizini).

Usluga
Noćenje sa doručkom / Polupansion / Pun pansion


Avio prevoz (redovne avio linije) 
iz Beograda ili po želji sa drugih aerodroma u regionu.


VREME POLASKA
Dolazak na aerodrom dva sata pre poletanja aviona. Redovna linija sa presedanjem. Tačno vreme polaska zavisi od izabrane opcije putovanja.

CENA OBUHVATA:
  • smeštaj u odabranom hotelu na bazi izabrane usluge
  • transfer aerodrom – hotel – aerodrom
  • organizaciju i realizaciju putovanja

 

CENA NE OBUHVATA:
  • avio karte sa pripadajućim taksama
  • zdravstveno putno osiguranje, preporučujemo UNIQA osiguranje
  • individualne troškove putnika, kao i sve ostale nepomenute troškove
  • sve takse podložne su promenama i uplaćuju se u agenciji u dinarskoj protivvrednosti pre polaska na putovanje
1. dan – BEOGRAD – SEJŠELI

Dolazak na aerodrom dva sata pre poletanja i let za Sejšele sa presedanjem. Transfer do hotela i smeštaj.

2. dan – Sejšeli

Boravak u hotelu na bazi odabrane usluge prema izboru željenih dana

Poslednji dan

Transfer do aerodroma. Čekiranje i let za let za Beograd sa presedanjem

AVIO PREVOZNIK i CENE AVIO KARATA su promenljive i zavise isključivo od trenutne raspoloživosti slobodnih sedišta na letu. Svi letovi iz Beograda su sa presedanjem.
VAŽNA NAPOMENA:
-Putovanje je osmišljeno za individualne putnike.
-Moguće je odabrati datume, termine polazaka i broj noćenja, na osnovu čega se formira cena
-Konačna cena zavisi od trenutne raspoloživosti u hotelu/avio prevozu i podložna je promenama shodno cenama koje su važeće u momentu rezervacije.
– Moguće je rezervisati i hotele koji nisu u ponudi cenovnika. Opisi i slike hotela se nalaze na web adresi: https://www.discoverytravel.rs/putovanja/daleke-destinacije/indijski-okean/sejseli/
– Moguće je rezervisati različite tipove usluga: samo najam, noćenje sa doručkom, polupansion, pun pansion, All Inclusive
– Moguće je rezervisati različite tipove soba za različiti broj osoba
– U pitanju su individualna putovanja sa svakodnevnim polascima iz Beograda na redovnim avio linijama različitih avio kompanija
– Dužinu boravka i datum putovanja odredjuje putnik

Uslovi plaćanja:
• Plaćanje hotelskog smeštaja se vrši avansnom uplatom od 40% od ukupnog iznosa prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 30 dan pred put
• Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti , na dan uplate prema zvaničnom srednjem kursu NBS za ugovore koji su zaključeni od 30.07.2019.
• Plaćanje avionskih karata se vrši prema kursu rezervacionog sistema na dan uplate u dinarskoj protivvrednosti
• Sva plaćanja moguća su gotovinom, kreditnim karticama Visa, Master, Dina, Maestro, preko računa uz profakturu izdate od strane agencije,
platnim karticama na rate: 40% prilikom rezervacije, a ostatak od 60% do 6 jednakih mesečnih rata BEZ KAMATE – ovaj način plaćanja važi samo za korisnike kreditnih platnih kartica Banke Intesa (Visa, Master do 6 rata i American Express do 4 rate bez kamate) i direktne prijave i uplate u turističkoj agenciji Discovery Travel.

U našoj ponudi se nalazi veliki broj hotela. Za hotele koji nisu u tabeli i na našem web sajtu pošaljite upit agenciji na [email protected] ili nas pozovite na sledeće brojeve telefona: +381 11 3290 452, Mob/Viber: +381 60 3290 452 i +381 60 3290 453

Hotel je smešten u jednoj od najlepših laguna na ostrvu. Nalazi se na 3km dugoj i poznatoj Beau Vallon plaži. Do centra grada Victoria oko 5km.
Please Contact Us for Price
    Upit Vas ne obavezuje ni na koji način. Naši operateri će Vam se javiti u najkraćem roku!