Scheria Beach Hotel - Krf - Grčka ostrva - Avio aranžmani

Scheria Beach Hotel **

Daily Tour 10 noći
Corfu, Greece Grčka
Lokacija
Hotel se nalazi u idiličnom okruženju turističkog mesta Dassia, na samoj plaži (kombinacija pesak-šljunak). Od centra mesta je udaljen oko 300 m, dok je od glavnog grada Krfa, aerodroma i luke udaljen oko 13 km. Hotel se sastoji iz glavne zgrade i aneks dela.
Sadržaj hotela

Smeštaj: Standardne sobe u glavnoj zgradi namenjene su, isključivo, za smeštaj 2 osobe. Porodična soba, takođe locirana u glavnoj zgradi, namenjena je za smeštaj 4 osobe. Ima dve odvojene prostorije i kupatilo. U jednoj prostoriji porodične sobe je francuski ležaj, a u drugoj dva, odvojena, standardna kreveta. Sve sobe u glavnoj zgradi renovirane su početkom 2016. godine. Sobe u aneks zgradi renovirane su početkom 2017. godine. Sve sobe imaju balkon, klima uređaj, telefon, frižider, TV i sef , Wi-Fi. Klima uređaj, frižider, sef i Wi-Fi su besplatni.

Sadržaj: Hotel ima glavnu zgradu, koju od plaže deli bar i aneks zgradu, koja se nalazi iza glavne. U sklopu malog kompleksa gostima su na raspolaganju bar/restoran na plaži. Wi-Fi internet konekcija dostupna je u celom hotelu i besplatna je.

Plaža: Nalazi se na peščano-šljunkovitoj plaži. Ležaljke i suncobrani se dobijaju uz depozit koji, potom, možete iskoristiti za konzumaciju pića u baru.

Usluga
Noćenje sa doručkom. Doručak je kontinentalni. Postoji mogućnost doplate za polupansion (za večeru postoji utvrđeni meni koji podrazumeva predjelo, glavno jelo, salatu i dezert (voće ili slatkiš).


Avio prevoz (čarter let)
iz Beograda.


VREME POLASKA
Sastanak putnika na aerodromu “Nikola Tesla”, kod šaltera Organizatora putovanja, dva sata pre leta. Čarter let na relaciji Beograd – Bodrum. Tačno vreme polaska će biti potvrđeno 48h pre polaska na put.

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
 • Čarter let na relaciji Beograd – Krf – Beograd;
 • Aerodromske takse za čarter let u iznosu od 36.50 evra (21.42 evra ukupna taksa aerodroma Nikola Tesla i 14.1 evro taksa aerodroma na Krfu, 0.98 evra naknada za unapređenje vazdušnog saobraćaja republike Srbije). Plaćanje se vrši u agenciji; Aerodromske takse nisu sastavni deo paket aranžmana, samim tim je i njihova promena dozvoljena do momenta polaska;
 • Doplata za gorivo YQ taksa 20 evra po osobi, deca do 2 godine starosti ne plaćaju taksu. Iznos doplate za gorivo je podložan promeni do polaska na put;
 •  Na čarter letovima kompanije Air Serbia u cenu karte uračunat je isključivo jedan komad predatog prtljaga po osobi (težine do 23 kg) i jedan ručni prtljag po osobi težine do 8 kg, maksimalnih dimenzija 55x35x25 cm (DxŠxV). Svaki kilogram preko dozvoljene težine se naplaćuje pri čekiranju;
 • Grupni transferi autobusom od aerodroma na Krfu do izabranog hotela, u odlasku i povratku;
 • Hotelske usluge prema programu, od vremena ulaska u hotelske sobe do vremena njihovog napuštanja a u zavisnosti od hotelskih pravila (u najvećem broju hotela ulazak u sobe je posle 14:00h, a iste se poslednjeg dana boravka napuštaju najkasnije do 12:00h) ili od vremena leta aviona (u slučaju ranih jutarnjih ili kasnih večernjih letova putnici ne mogu tražiti umanjenje cene za eventualni obrok koji ne mogu da iskoriste u hotelu). Ukoliko je aranžmanom predviđen organizovani avio-prevoz, kao prvi i poslednji obrok računaju se oni koji budu posluženi u avionu, i smatra se da ti obroci zamenjuju hotelske obroke uobicajene za to doba dana. Takođe se ne može tražiti umanjenje cene ili refundacija za hotelske usluge koje nisu korišcene zbog fakultativnih izleta;
 • Usluge vodiča i organizacije putovanja.

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
 • Boravišnu taksu koja će se računati kao fiksni iznos po danu i po sobi, u zavisnosti od vrste smeštaja i iznosiće: 4 € za hotele sa 5*, 3 € za hotele sa 4*, 1,5 € za hotele sa 3*, 0,5 € za hotele sa 1-2*,
  0.5 € dnevno za privatne sobe, studija i apartmane, plaćaju se na licu mesta;
 • Međunarodno putno zdravstveno osiguranje;
 • Individualne troškove putnika i fakultativne izlete.

1. DAN
Beograd- sastanak putnika na aerodromu „Nikola Tesla“ kod šaltera organizatora 2 sata ranije u odnosu na predviđeno vreme poletanja. Direktan čarter let za Krf. Transfer do mesta boravka po izboru. Smeštaj u studio/apartman, ili izabrani hotel.

2. DAN – 10. DAN
Krf – boravak u izabranom objektu na bazi uplaćene usluge. U toku boravka biće organizovani fakultativni izleti.

11. DAN
Napuštanje objekta, transfer do aerodroma prema rasporedu dobijenom od agencijskog predstavnika. Direktan čarter let za Beograd. Sletanje u Beograd.

Kraj programa.

 • USLOVI PLAĆANJA:
  Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti , na dan uplate prema zvaničnom srednjem kursu NBS. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni.

  NAČINI PLAĆANJA:
  Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put.
  – gotovinski,
  – čekovima građana do 6 mesečnih rata,
  – platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina),
  – Platnim karticama na rate: 40% prilikom rezervacije, a ostatak od 60% do 6 jednakih mesečnih rata BEZ KAMATE – ovaj način plaćanja važi samo za korisnike kreditnih platnih kartica Banke Intesa (Visa, Master do 6 rata i American Express do 4 rate bez kamate) i direktne prijave i uplate u turističkoj agenciji Discovery Travel.
  – preko računa,
  – kreditima poslovnih banaka (koje kupac aranžmana na osnovu ugovora o putovanju/ predračuna ugovara direktno sa bankom).

  Hotel se nalazi u idiličnom okruženju turističkog mesta Dassia, na samoj plaži (kombinacija pesak-šljunak). Hotel se sastoji iz glavne zgrade i aneks dela.
  Total: 325.00€ From 325.00€ /person
  × 325.00€ = 325.00€

  OR
   Upit Vas ne obavezuje ni na koji način. Naši operateri će Vam se javiti u najkraćem roku!