Senator Marbella Spa Hotel - Andaluzija - Španija - Letovanje

Senator Marbella Spa Hotel ****

Special Tour 7/10/14 noći
Av. Bulevar Príncipe Alfonso de Hohenlohe, 97, 29600 Marbella, Málaga, Spain Španija Tour Guide: Senator Marbella Spa Hotel ****
Lokacija
Hotel se nalazi na oko 10 minuta hoda od Kongresnog centra Marbelja. Istorijski centar grada udaljen je oko 2 km.  Plaža Guadalpin se nalazi na oko 300 m od hotela.

Sadržaj hotela

Elegantan spa hotel Senator Marbella poseduje veličanstveni foaje sa 2 panoramska lifta. Osoblje na recepciji koja radi non-stop rado će vam pružiti informacije o okolini. Gosti mogu koristiti hotelski spa centar uz doplatu. Parking u okviru objekta može se takođe koristiti uz doplatu, a dostupna je i stanica za punjenje električnih vozila. U ponudi su i restoran, bar, snack bar, krovni bazen sa pogledom na more.

Moderno uređene sobe u objektu Senator imaju elegantne drvene podove. Smeštajne jedinice nude sezonsku klimatizaciju i grejanje. Kupatila sadrže toaletni pribor i fen za kosu. Na raspolaganju je TV sa digitalnim i kablovskim kanalima, kao i 3 internacionalna kanala. Gosti po dolasku dobijaju nekoliko malih flaša sa vodom. Sef je dostupan uz doplatu.

Usluga
Noćenje sa doručkom


Avio prevoz (redovne avio linije)
iz Beograda ili po želji sa drugih aerodroma u regionu.


VREME POLASKA
Dolazak na aerodrom dva sata pre poletanja aviona. Redovna linija sa presedanjem. Tačno vreme polaska zavisi od izabrane opcije putovanja.

CENA OBUHVATA:
  • smeštaj u odabranom hotelu na bazi izabrane usluge
  • organizaciju i realizaciju putovanja

 

CENA NE OBUHVATA:
  • avio karte sa pripadajućim taksama
  • boravišnu taksu – plaća se na recepciji hotela
  • zdravstveno putno osiguranje, preporučujemo UNIQA osiguranje
  • Transfer aerodrom – hotel – aerodrom
  • individualne troškove putnika, kao i sve ostale nepomenute troškove
  • sve takse podložne su promenama i uplaćuju se u agenciji u dinarskoj protivvrednosti pre polaska na putovanje
1. dan – BEOGRAD – ANDALUZIJA

Dolazak na aerodrom dva sata pre poletanja i let za Andaluziju sa presedanjem. Transfer do hotela i smeštaj.

2. dan – Andaluzija

Boravak u hotelu na bazi odabrane usluge prema izboru željenih dana

Poslednji dan

Transfer do aerodroma. Čekiranje i let za let za Beograd sa presedanjem

AVIO PREVOZNIK i CENE AVIO KARATA su promenljive i zavise isključivo od trenutne raspoloživosti slobodnih sedišta na letu. Svi letovi iz Beograda su sa presedanjem.
VAŽNA NAPOMENA:
-Putovanje je osmišljeno za individualne putnike.
-Moguće je odabrati datume, termine polazaka i broj noćenja, na osnovu čega se formira cena
-Konačna cena zavisi od trenutne raspoloživosti u hotelu/avio prevozu i podložna je promenama shodno cenama koje su važeće u momentu rezervacije.
– Moguće je rezervisati i hotele koji nisu u ponudi cenovnika. Opisi i slike hotela se nalaze na web adresi: https://www.discoverytravel.rs/letovanja/spanija/andaluzija/
– Moguće je rezervisati različite tipove usluga: samo najam, noćenje sa doručkom, polupansion, pun pansion, All Inclusive
– Moguće je rezervisati različite tipove soba za različiti broj osoba
– U pitanju su individualna putovanja sa svakodnevnim polascima iz Beograda na redovnim avio linijama različitih avio kompanija
– Dužinu boravka i datum putovanja odredjuje putnik

Uslovi plaćanja:
• Plaćanje hotelskog smeštaja se vrši avansnom uplatom od 30% od ukupnog iznosa prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 30 dan pred put
• Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti , na dan uplate prema zvaničnom srednjem kursu NBS za ugovore koji su zaključeni od 30.07.2019.
• Plaćanje avionskih karata se vrši prema kursu rezervacionog sistema na dan uplate u dinarskoj protivvrednosti
• Sva plaćanja moguća su gotovinom, kreditnim karticama Visa, Master, Dina, Maestro, preko računa uz profakturu izdate od strane agencije, platnim karticama na rate: 40% prilikom rezervacije, a ostatak od 60% do 6 jednakih mesečnih rata BEZ KAMATE – ovaj način plaćanja važi samo za korisnike kreditnih platnih kartica Banke Intesa (Visa, Master do 6 rata i American Express do 4 rate bez kamate) i direktne prijave i uplate u turističkoj agenciji Discovery Travel.

U našoj ponudi se nalazi veliki broj hotela. Za hotele koji nisu u tabeli i na našem web sajtu pošaljite upit agenciji na [email protected] ili nas pozovite na sledeće brojeve telefona: +381 11 3290 452, Mob/Viber: +381 60 3290 452 i +381 60 3290 453

Hotel se nalazi na oko 10 minuta hoda od Kongresnog centra Marbelja. Istorijski centar grada udaljen je oko 2 km.  Plaža Guadalpin je na oko 300 m od hotela.
Please Contact Us for Price
    Upit Vas ne obavezuje ni na koji način. Naši operateri će Vam se javiti u najkraćem roku!