Sentido Lykia Resort & Spa Hotel - Fetije - Turska letovanje

Sentido Lykia Resort & Spa Hotel *****

Daily Tour 10 noći
Faralya Mah. Kidrak Sok. 6, 48330 Ölüdeniz, Fethiye/Muğla, Turkey Turska
Lokacija

Hotelski kompleks udaljen je 71 km od aerodroma u Dalamanu, 18 km of Fetija, a samo 3 km od mesta Oludeniz. Još 1994. godine smešten je u dolinu planine Baba, na prostoru od 87.500 m2 guste borove šume. Poslednji put je renoviran 2014. godine kada je promenio koncept i postao hotel namenjen samo za odrasle osobe (16+). Gosti hotela Sentido Lykia na raspolaganju je i sav sadržaj hotela Liberty Lykia.

Sadržaj hotela

Smeštaj: Hotel čini 8 zgrada koje raspolažu sa 179 Standard Land Side tip 1 soba, površine 36 m2 (za maksimalno 3 osobe) i 64 Standard Side Sea View tip 2 sobe, površine 36 m2 (za maksimalno 3 osobe). Svaka soba ima WiFi (besplatno), klima uređaj (centralni), sef (besplatno), TV, telefon, fen, mini bar (besplatno – voda i bezalkoholna pića), balkon ili terasu.

Sadržaj: Glavni restoran: 2 (jedan je u hotelu Liberty Lykia gde gosti imaju i izbor dijetalnog i vegetarijanskog menija), 7 a la carte restorana (italijanski, japanski, suši, azijski, turski, riblji, steak house – besplatno, plaća se rezervacija), 11 barova (od toga se 6 barova nalazi na teritoriji Liberty Lykia, ukupno 17 spoljašnjih bazena (od toga 13 na teritoriji Liberty Lykia), unutrašnji bazen, akva park sa 18 tobogana (Liberty Lykia), WiFi internet svuda na teritoriji hotela (besplatno), 13 konferencijskih sala (kapaciteta za 35-1.100 osoba, teretana, tursko kupatilo, sauna, 19 teniskih terena (kvarcna i sintetička podloga – rezervacija se naplaćuje), košarka, futsal, pikado, aerobik, jutarnji joga program, akvabik, odbojka na pesku, animacije, živa muzika. Dodatno se plaćaju: masaže i tretmani u SPA centru, frizerski salon, usluga pranja i peglanja veša, hemijsko čišćenje, škola tenisa, iznajmljivanje teniskih reketa i opreme, škola golfa, mini-golf, škola ronjenja, paraglajding, sportovi na vodi, doktor.

Plaža: Hotel se nalazi na sopstvenoj, peščano-šljunkovitoj plaži na kojoj su ležaljke, suncobrani i peškiri besplatni za goste hotela. Bar na plaži je takođe besplatan za sve goste. Sentido Lykia je jedini hotel na Egejskoj obali koji ima svoju, potpuno ograđenu, nudističku zonu na plaži.

Usluga
Ultra all inclusive


Avio prevoz (čarter let)
iz Beograda.


VREME POLASKA
Sastanak putnika na aerodromu “Nikola Tesla”, kod šaltera Organizatora putovanja, dva sata pre poletanja aviona. Direktan čarter let. Tačno vreme polaska će biti potvrđeno 48h pre polaska na put.

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
 • Avio prevoz na relaciji Beograd–Dalaman–Beograd (čarter let);
 • dozvoljeni prtljag do 23 kg po osobi;
 • Uslugu hotelskog smeštaja na destinaciji na bazi izabrane usluge za izabrani termin prema tabeli za 10 noćenja;
 • Aerodromske takse 36,42€ (21,42 € BEG taksa, 15 € AYT takse) – SVI PUTNICI PODLEŽU PLAĆANJU TAKSI, OSIM DECE ISPOD 2 GODINE; Plaćanje prilikom uplate aranžmana u dinarskoj protivvrednosti (podložno promeni);
 • Taksa direktorata za civilno vazduhoplovstvo 0,98 € po osobi po smeni, plaćaju i odrasli i deca (infanti ne plaćaju);
 • Deca do 1,99 god – ne plaćaju kartu ni takse i nemaju sedište u avionu;
 • Grupni transfer od aerodroma do hotela i od hotela do aerodroma;
 •  Usluge predstavnika agencije;
 • Troškove organizacije putovanja u iznosu naznačenom u tabeli.

 

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
 • Troškove međunarodnog putnog osiguranja;
 • Troškove fakultativnih izleta koji nisu sastavni deo programa putovanja i predstavljaju zaseban ugovor, zaključen sa organizatorom izleta – inostranom agencijom (Fakultativni izleti nisu obavezni niti sastavni deo programa putovanja i zavise od broja prijavljenih putnika. Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti. Cene fakultativnih izleta su po osobi i podložne su promenama. Prilikom odlaska na fakultativne izlete, postoji mogućnost propuštanja obroka u hotelu, i ukoliko hotel ima mogućnost lanč paketa, treba ga obavezno naručiti dan ranije)
 • Individualne troškove putnika i ostale nepomenute troškove.
1.dan BEOGRAD – DALAMAN

Sastanak putnika na aerodromu “Nikola Tesla”, kod šaltera Organizatora putovanja, dva sata pre poletanja aviona. Direktan čarter let za Dalaman (oko 120 minuta). Obrok u avionu. Po dolasku, goste dočekuje predstavnik Organizatora putovanja. Transfer autobusom do odabranog hotela u letovalištu Fetije. Noćenje.

2.dan. – 10.dan FETIJE

Boravak i hotelu na bazi uplaćenih usluga. Drugog ili trećeg dana boravka – informativni sastanak sa predstavnikom agencije. Tokom boravka – fakultativni izleti.

11.dan DALAMAN- BEOGRAD

Sobe treba napustiti do 10 sati. Slobodno vreme do transfera na aerodrom. Direktan čarter let do Beograda. Obrok u avionu. Dolazak u Beograd.

VAŽNO:
Po pravilu odlazak – dolazak, poletanje – sletanje aviona kod čarter letova je u kasnim večernjim ili ranim jutarnjim časovima.

POPUSTI:
Deca ostvaruju popuste u pratnji dve punoplatežne osobe; ako putuju BESPLATNO nemaju sedište u avionu i nemaju krevet u hotelu; ako plaćaju određeni iznos imaju sedište u avionu i imaju pomoćni ležaj u hotelu; treća odrasla osoba ostvaruje određeni popust i ima pomoćni ležaj u hotelu. Za ostvarivanje popusta kod dece merodavan  je datum rođenja i starost deteta u trenutku putovanja.

DOPLATE:
krevetac za bebu – plaća se u hotelu i uzima po ličnom zahtevu na recepciji, osim ukoliko nije drugačije navedeno u cenovniku.

USLOVI PLAĆANJA:
Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti , na dan uplate prema zvaničnom srednjem kursu NBS.

NAČIN PLAĆANJA:
Gotovinsko plaćanje: 40% od ukupne cene aranžmana prilikom rezervacije, preostali iznos 15 dana pre početka putovanja; Platne kartice: Visa, Master, Maestro, Dina (isti uslovi kao gotovina); Platnim karticama na rate: 40% prilikom rezervacije, a ostatak od 60% do 6 jednakih mesečnih rata BEZ KAMATE – ovaj način plaćanja važi samo za korisnike kreditnih platnih kartica Banke Intesa (Visa, Master do 6 rata i American Express do 4 rate bez kamate) i direktne prijave i uplate u turističkoj agenciji Discovery Travel;Plaćanje na rate čekovima građana: 40% akontacije od ukupnog iznosa cene aranžmana; preostali iznos se uplaćuje deponovanim čekovima građana do 5 mesečnih rata (čekovi se deponuju na dan potpisivanja ugovora i moraju imati dospeće 10. ili 20. u mesecu). Preko računa: uz profakturu izdatu od strane „Discovery Travel”.

VAŽNO:
Opisi hotela ili apartmana, tj. smeštajnih jedinica su u dodatku kataloga ili na našem zvančnom web site, koji je sastavni deo programa putovanja. Molimo putnike da se pre zaključenja ugovora o putovanju obaveste i upoznaju sa programom putovanja i Opštim uslovima putovanja.

VAŽNE NAPOMENE:
U ukupnu cenu aranžmana je uračunata YQ taksa koja predstavlja nadoknadnu za gorivo, u iznosu definisanom ugovorom sa avio prevoznikom. Iznos YQ taksi je podložan promeni i zavisi od devijacije cene goriva na tržiš¡tu. U slučaju povećanja taksi, putnik je u obavezi da izvrši doplatu pre započetog putovanja.
Organizator putovanja zadržava pravo da, u slučaju izmene cene prevoza, izmene deviznog kursa, nedovoljnog broja prijavljenih putnika, prebukiranosti hotela i slično, izmeni cenu putovanja za odgovarajuci iznos, ponudi alternativni smeštaj u drugom objektu iste kategorije ili otkaže putovanje najkasnije pet dana pre polaska na putovanje.
Organizator putovanja zadržava pravo da u prvim i poslednjim smenama kada se hotel tek otvara ili zatvara zbog nedovoljne popunjenosti pomeri datum zapocinjanja usluge ili ponudi alternativni hotel sa istim datumom.Organizator putovanja zadržava pravo izmena u redosledu i vremenu realizacije turistickog programa tokom putovanja zbog vanrednih okolnosti na licu mesta (zakašnjenje ili kvar prevoznog sredstva, radovi na putu, gužve u saobracaju, štrajkovi i slicno).
Putnicima koji poseduju biometrijski pasoš Republike Srbije nije potrebna ulazna viza za zemlje Evropske unije, ali je preporučljivo da se o uslovima za ulazak u ove zemlje informišu putem sajta www.europa.rs
Organizator putovanja ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti spreče izlazak putnika iz zemlje ili im onemoguće ulazak na teritoriju zemalja Evropske unije, zemalja u tranzitu ili u zemalje van EU, zbog neispravnih dokumenata, učinjenog prekršaja ili nepoštovanja viznih ili carinskih propisa.Mole se putnici da se brižljivo staraju o svojim putnim ispravama, dokumentima, novcu, vrednim stvarima i prtljagu.
Organizator putovanja ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, krađu ili nestanak iz bilo kog razloga, tokom čitavog trajanja putovanja.

Hotelski kompleks udaljen je 71 km od aerodroma u Dalamanu, 18 km of Fetija, a samo 3 km od mesta Oludeniz. Hotel je namenjen samo za odrasle osobe (16+).
Total: 1,214.00€ From 1,214.00€ /person
× 1,214.00€ = 1,214.00€

OR
  Upit Vas ne obavezuje ni na koji način. Naši operateri će Vam se javiti u najkraćem roku!