Sirene Blue Resort - Atinska regija - Saronski zaliv - Grčka letovanje

Sirene Blue Resort

Special Tour 7/10/14 noći
Epar.Od. Porou-Posidonas, Poros 180 20, Greece Grčka
Lokacija

Hotel Sirene Blue se nalazi na ostrvu Poros u Saronskom zalivu, koji se pruža između zapadne obale poluostrva Atike i istočne obale Peloponeza.
Sirene Blue Resort je smešten među borovim drvećem i poseduje privatnu plažu sa restoranom na obali mora i barom na plaži. Može se reći da je Sirene Blue hotel pravi skriveni dragulj sa fenomenalnim pogledom na zaliv.

Sadržaj hotela

Smeštaj: sobe su klimatizovane, elegantno dekorisane i sadrže TV i mini-bar. Kupatila su opremljena fenom za kosu i luksuznim priborom za higijenu. Sve sobe poseduju balkon sa pogledom na more.

Sadržaj: Gostima su na raspolaganju teniski teren, spa centar i bazen. Doručak na bazi švedskog stola se služi u glavnom restoranu odmarališta koji pruža pogled na plažu i na bazen. Grčka hrana se služu u Taverni sa pogledom na zaliv. Gosti mogu da uživaju u mediteranskim specijalitetima i živoj muzici u baru i restoranu na krovu.

Usluga
Noćenje sa doručkom, a la carte restoran


Sopstvenim prevozom

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
  • Smeštaj u hotelu na bazi izabrane usluge;
  • troškove organizacije putovanja.

 

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
  • Troškove međunarodnog putnog osiguranja;
  • Troškove fakultativnih izleta koji nisu sastavni deo programa putovanja i predstavljaju zaseban ugovor, zaključen sa organizatorom izleta – inostranom agencijom (Fakultativni izleti nisu obavezni niti sastavni deo programa putovanja i zavise od broja prijavljenih putnika. Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti. Cene fakultativnih izleta su po osobi i podložne su promenama. Prilikom odlaska na fakultativne izlete, postoji mogućnost propuštanja obroka u hotelu, i ukoliko hotel ima mogućnost lanč paketa, treba ga obavezno naručiti dan ranije)
  • Individualne troškove putnika i ostale nepomenute troškove.

Sopstveni prevoz

1. dan Beograd – Poros – Smeštaj u hotel. Hotelske usluge prema programu. Noćenje.
2. do pretposlednji dan – Poros – Slobodno vreme za individualne aktivnosti.
Poslednji dan – Poros – Beograd – Napuštanje soba do 9 h. Kraj programa.

EKSKLUZIVNO U DISCOVERY TRAVEL-u, za cenu molimo Vas postavite upit.

 

USLOVI PLAĆANJA:
Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti na dan uplate prema zvaničnom srednjem kursu NBS.

NAČIN PLAĆANJA:
Gotovinsko plaćanje: 40% od ukupne cene aranžmana prilikom rezervacije, preostali iznos 21 dana pre početka putovanja; Platne kartice: Visa, Master, Maestro, Dina (isti uslovi kao gotovina); Platnim karticama na rate: 40% prilikom rezervacije, a ostatak od 60% do 6 jednakih mesečnih rata BEZ KAMATE – ovaj način plaćanja važi samo za korisnike kreditnih platnih kartica Banke Intesa (Visa, Master do 6 rata i American Express do 4 rate bez kamate) i direktne prijave i uplate u turističkoj agenciji Discovery Travel.Plaćanje na rate čekovima građana: 40% akontacije od ukupnog iznosa cene aranžmana; preostali iznos se uplaćuje deponovanim čekovima građana do 5 mesečnih rata (čekovi se deponuju na dan potpisivanja ugovora i moraju imati dospeće 10. ili 20. u mesecu). Preko računa: uz profakturu izdatu od strane Discovery Travel-a.

Hotel Sirene Blue se nalazi na ostrvu Poros u Saronskom zalivu, koji se pruža između zapadne obale poluostrva Atike i istočne obale Peloponeza.
Please Contact Us for Price
    Upit Vas ne obavezuje ni na koji način. Naši operateri će Vam se javiti u najkraćem roku!